OLMAMIŞŞŞ OLMAMIŞŞŞŞŞ Maşlllah :D
yarın cumartesi abi sana süprizlerim var buralara düşücekmi yolun :D
Printable View
güzel olmuş ice reis maşallah :D
Hayirli olsun, Bi sorum olcakti diskler kac mm? Yoksa one skinnie/slicks denen tarz biseyde dusunebilirdiniz, dragda sureleri cok iyilestiriyo
http://img.photobucket.com/albums/v6...a/2c5ae214.jpg
bu mantiklan yani, Bu arada BBK kit var sanirim hem onde hem arkada.
Borg warner'in EFR serisini gordum PRI showda, o kadar hafifki pervanesi, adam elime koyarken hani agir bisey tutmadan bole guclu tutarsiniz ya, resmen elinden ucuruyodum o kadar hafif GTX serisine gore, Bi sorum daha olcakti, GTX4294 u kac bara kadar acmistiniz? Lag sorunu olmaz umarim 4202 ile, bu arada acik ara TR deki en iyi supra sizde Allah kazadan beladan korusun
Eyvallah abi. 295/55/17
Evet önlere 17 sığmaz önlerde 19'lar kalacak
Maşallah maşallah hayırlı olsun şimdiden :)
Önler yanılmıyorsam 330 mm.Draglara girmeyeceğim önler standart kalacak.Bbk kit ?
İyi dileklerin için teşekkür ederim :) Gtx4294 ile max 2.2 bar bastım sehir içinde 1.4 bar ile kullanıyordum.Hacimden twinscrooll ve sente ayarından dolayı 4000 devirde dolu dolu geliyor Turbo.
durusu bile cok güzel masallah...
Bbk big brake kit'in kısaltılmışı cücü; lastikler çok maço durmuş, güle güle kullan :)
Maşallah abi önleri de değişmeyi düşünüyormusun gerçekten cok iyi olmus :)
drag radialle önlere skinnye pek gerek yok bu şekilde yürüyebilir, sğreden ziyade eğer lastik kombinasyonu doğruysa kontrol çok daha iyidir skinny ile
4202 deki palin şu an efr serisinde karşılığı yok s400sx serisinden kullanman gerekir o da şu an için non dbb gtx o kadar ağır değil en azından emme pali
bu arada lastikleri bi dene abi merak ediyorum tutunman nasıl olacak ileride belki başka lastikte kullanırsın:)
Maşallah x 41
Hayır dediğim gibi böyle kalacak ama su an araştırma icersindeyim arkalara 20 önlere 19 inç jant.Bir iki model buldum ama önemli olan ET ve Ofset degerleri.Mumukun olduğunca özellikle arkaları ofsetli geniş taban tutmayı ama aynı zamanda lastiklerin camurluklara surtmemesini istiyorum.Normalde 335 tabana kadar sıkıntısiz alıyor arkalar ama Türkiye'de tak sök yapabileceğimiz jant olmadıgından dolayı iyi araştırmak gerekiyor...