Zevkler ve renkler durumu sözkonusu ama, bence de supranın hatlarını gizlemiş ve boğmuş gibi geldi.
Zevkler ve renkler durumu sözkonusu ama, bence de supranın hatlarını gizlemiş ve boğmuş gibi geldi.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
jant cemberi cok parlak kalmis plastidip ile boyanirsa belki kurtarir onun harici ustunde uzun tshirt olup altinda hicbise olmayan birine benzemis tamamliyodu eskiden jantlar smdi jantlar on plana cikmis aksine boya yerine.
- K -
________
Dr.Ecu
Supra benim 16 yaşımdan beri hayalim. Ferrariye Lamboya değişmem Pembesine, moruna binerim fakat Supraya mat renk hiç gitmiyor be abi. Neden antrachite düşünmedin?
![]()
yakinda bi harika duruyo bence yakindan gormeniz lazim kazasiz belasiz kullan abi
2005 - Honda TypeR Vivid Blue Pearl
12,5 cr
Istanbul Park FWD Suresi
Time:2.34.223
Dr Oz`
To Be Contunied....
Jantları altın rengine çevirirseniz efsane olur
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Bu işler tamamen zevk meselesi
Bu şekline en uygunu, bu jantlar kalacaksa komple mat siyah olması
Maşallah
Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...
İce abi allah kaza bela göstermesin aracına ama bende herkes gibi bende rengi yadırgadım valla şöyle bir renk olursa daha güzel olurda supra'da en güzel duran renk bence bu
![]()
cok iyi olmuş güle güle binin
İyi günlerde kullan Cüneyt severek kapladığımız araçlardan biri, bizi tercih ettiğin için de ayrıca teşekkür ederim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)