Devlet normal yoldan alabileceği vergiyi alsaydı insanlardan dolaylı yoldan vergi almazdı. En kolay vergi alma yolu bu malesef ülkemizde.
*10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
Bir kurum diyosunuz da
ben aracıma motoru taktım muayene istasyonuna gittim TSE ye gittim adamlar bana diolarki bu kasada 2.0 motor yok
bende dedimki kardeşim benim arabanın motoru kırıldı servis xcok fiyat cekti bende bunu getirttim yanlış geldi bunu koymak zorunda kaldım
adam dioki bu motor bu kasada yok olmaz
bende nasıl yok japonyada var olmasa ben nasıl koyuucam araba yürüo görmüomusun dedim
TSE ye git dediler gittim onay belgemi aldım yani bir belge istiyorsanız onay için TSE ye gidin uygun görürlerse belgenizi alın size hiç kimse hiç birşey diyemez tabi bu elgeyi birde ruhsata işlettirmmeniz lazım
ayrıca bu iş uyuşturucu gibidir
sigara kagıdı her yerde yasal olarak satılıyor otu sardıgın sigarada yasal
otun yetiştirilmesi de kontrol altında yasal
ama içince yada satınca yasa dışı
bu araç parçalarını asla yasal hal getiremessiniz cünkü dışardaki insanı rahatsız ediyor diye bir madde var![]()
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
zor işler zor ...
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
ya kılına denk gelme .avcılar sahilde yunuslar cevirdi arabaları inceliyor
6 tane 106 hepsinde egsoz cam filmi var.bunların hepsi gti mı diyorböyleleride var
bu yansanayı parcaların hepsının onayı varmı mesela far orj 500se yansanyı 150tl yada rot kolu alttakım felan aynı kalıte dayanıklılık yok oem dekı . bunların tse mse işi nası oluyor.
silencerli egzozlara ne diyorlar acaba çok merak ediyorum![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)