kardesım hayırlı olsun bıngol der ama belkı muş a verırler senı
egerkı
muş 2 tabur a dusmezsın genellıkle hızmet bırlıgıne verırler
sadece sunu dıyım ıyı sıkı kıyafetler al
mus ve bıngol on havası cok serttır.
egerkı bıngol e verırlerse
gercekten cok guzl bı tugay
bedava ınternetı var
sen kısa donem oldugun ıcın calsıtırmazlar
ama egıtımı zordur
acemılıgı atana kadar zorlanırsın bıraz.
ben 12 ay mus bıngol arasında gıttım geldım
hayırlı teskereler
soracan sorun olursa telefonum var sende kardesım.
ınsh muş a gonderırler
gercekten guzl bı yer.
bu arada bıngole otobusle fln gıtmeyın sakın dırek muş a ucak bıletı al muş ta da toplama merkezı var
zaten muş bıngol arası 1 saat
![]()
ankaraya gelen arkadaslar ustunu kalın gıyının...adamı aptal eder burdakı kıs...
Kıyık 54.mknz tugayında kestanelik kışlası olarak geçer kısa dönemler 2 ye ayrılır bi kısmı karaağaç'a bi kısmı kestanelik kıslasında acemilik yapar sonra burdan dağıtımları olur. yüzde seksen kestanelikte kalırsın yada karaağaç veya yakındaki bi yerlere gidersin. Askeri biraz sıkıntılıdır.özellikle karaağaç kışlasında genelde vukuatlı kişiler buraya gelir.kestanelik kıslasının buyuk kısmı lojistik ve sahra hizmettir.Kestanelik şehir merkezine 5 dk uzaklıkta,karaağaç 15 dk çok sıkıntı çekmezsin,karaağaç kışlası yunanistana 500 m yakınlıktadır. Kışın acayip soguk olur.yanına bol içlik alKaraağaç'a düşersen haberim olsun yardımcı olurum.Karaağaç kışlasında yedek subay olarak yaptım bende.54.mknz güzeldir,eğlencelidir
![]()
tüm arkadaşlara hayırlı teskereler
banyo olayı haftada bir turgay dikkatini çekerim, hemde uygunadım marş marş toplu haldeneyse komutanlara hemen söyleyin bizim banyoya ihtiyacımız var diye yoksa düşün sen c.tesi ordasın bir hafta sonra anca yıkanırsın
sabah erkenden o soğukda kalkabilirsen banyo sanırım hergün serbest
yokmu Tokat'a çıkan piyade olarak (47.Piyade Er eğitim Alayına)...??? O'na bi kıyak geçeyim![]()
massallah herkese kısa donem cıkmıs yokmu aranızda astek olanherkese hayırlı teskereler ıstanbul tuzla pıyade okulu cıkan varsa basına gelecekler konusunda yardımcı olabılırım
![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)