yahu ankarada sınava girenlerde aşırı derecede kütahya manisa war bunun yanında ağrı bitlis erzurum 5 10 kişi ş.urfa falan hatay yıkılıyor walla bi dolu doğu war![]()
Herkese hayırlı teskereler..Allah herkese sağ sağlim gidip gelmek nasip etsin...
Ben bile okuyunca heycanlandım yaa![]()
kütahya tayfasıı size sesleniyorum.. afyonda toparlanın.. kütahyo yol ayrımında rafet usta sucuk döner var orda bi sucuk döner yiyin ordan kütahya 1bucuk saat fln beraber gidersinizdedigim yerde mutlaka yemek yiyin
bu arada kamerde numaram var ben 2 haftada bir fln afyona geliyorum afyon kütahya yakındır.. istegi ihtiyacı olan kamer aracılıgıyla ulaşır elimizden geldigince yardımcı oluruz
![]()
herkese hayırlı teskereler
kütahya ya düşenler rahatmüdürüm acemiliği orda yaptı rahattı hatta ekşi sözlükten paylaşım bagzı yazılanları
inişi çıkışı olmayan, dümdüz alan üzerine kurulu tugay komutanlığı. havacıların özel durumundan dolayı, mekanların ve imkanların çok iyi olduğu nadir askeri birliklerden biridir. yemekhaneler sık sık kontrol edilir; yemekhanede çalışanların sağlığı izlenir; yemekler, tahmin edilmesi zor şekilde güzel ve çeşitlidir. bir ay içinde iki kez alabalık çıktığına şahit oldum; ki yemeklerin çeşitliliğine fazlasıyla yeterli bir örnektir zannımca. bölük binalarında bulunan elektrikli ayakkabı fırçalama makinası*, şartların, askerlik için ne kadar lüks olduğunun ayrı bir kanıtıdır.
dönemine göre 6-9 bin arasi askeri barindiran, ki$in kömür solumaya ve yazin kuru sicaga ali$ilmasi di$inda sorun cikarmayan, ülkenin en konforlu askeri birliklerinden.
- internet cafe'de baglanti kesilmis olup sadece oyun oynanmaktadir (cs, aoe3, nfs2, sc vs.). oyunlar ücretlidir ve binlerce askerden önce siraya isim yazdirmak ugras ve dikkat ister: toplam 12 alet vardir.
- cafe'yi iceren fast food, cok kaliteli olmasa da cesitli yemek türlerini üretir (döner, tatli vs.). aksamlari paydos/yemek sonrasi fazlaca kalabaliktir. iti$-kaki$ ya$anir.
- yemekleri saglayan sava$ catering, yemek türünü bol tutmasa da, et pi$irmeyi asla ögrenemese de, karin doyurur, temizdir.
- eger kisa dönemseniz, türkiye'de burdan rahat asker olabileceginiz bir mekan yoktur. ast/üst subaylar sizi adam yerine kor, sorunlarinizi ictenlikle dinler. egitim ve disiplin mevsim $artlarina göre ayarlanir, genc erba$lar yorulmaz, ü$ütülmez.
toz ve is dolu kütahya havasina ali$an icin, burasi cennettir. acemilikleri bitip de usta birligine giderken "oh be kurtuldum $urdan!" diyenler pi$man olurlar. ustalik günleri klasigi olarak: "kütahya bir oteldi, gercek askerlige ho$geldiniz".
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)