forum ailesi size danışmak istediğim birşey var hep merak ettim ama kendimce cevabını bulamadım oyüzden size soruyorum.twin turbo da turbo lag durumu nedir?.twinde turbo lag sıfıra mı indirgeniyor yoksa yine belli bir devri varmı?
forum ailesi size danışmak istediğim birşey var hep merak ettim ama kendimce cevabını bulamadım oyüzden size soruyorum.twin turbo da turbo lag durumu nedir?.twinde turbo lag sıfıra mı indirgeniyor yoksa yine belli bir devri varmı?
Delikanlılık efendiliktir, gereksiz action değil...
gülüm sorduğun sorunun şekli baya garip o yüzden anlamını bilmediğini yada başka bir şeyle karıştırdığını düşündüm kiii yanılmamışım
senin şu bahsettiğin şeyle turbo lagın alakası yok
senin bahsettiğin şey spool devri diyim sana lag olayı apayrı bişi birazdan kimse yazmazsa açıklarım bi yemek yemem lazım![]()
sizden birşeyler öğrenmeye çalışıyorum abi).yanlış olan şey ne anlamadım ki abi
. ve bide nasıl alakası yok abi nerde yanlış yaptım ben
.
Sordugun konuyla ilgili okuyup anlamadan, arama tusunu kullanmadan direk konu acip sorarak yanlis yaptinccc moderasyon ccc
kullandığın motorda turbo olduğu sürece mutlaka lag olacaktır az yada çok buda seçimlerine bağlı twin olması sıralı olması compund olması single olması farketmez mutlaka lag olur ha az yada çok
arama butonunu kullanırsan maxiboostun dediği gibi daha kolay cevaplar bulabilirsin
twinin ne artısı olacakki twin dedin?
körler sağırlar
twin olunca lag olmaz diyemi düşündün acaba sensorunun anlamı çözülürse cevaplayan olacaktır elbet
![]()
RACE WERKS
sorduğuna soracağına pişman oldun sanırım![]()
moderatör konuyu banlasın lütfen daha fazla ortalığı karıştırıp rezil olmak istemiyorum![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)