User Tag List

18 sonuçtan 1 ile 18 arası

Konu: E36 Coupe İçin Egzost önerisi

oZaFaCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

E36 Coupe İçin Egzost önerisi

Merhaba arkadaşlar, 97 model 320 coupem var, gece ay aracın pıstonlarını genıslettık kısa kol taktık kısaca hacmını genıslettık 28 ayarına geldıgını umut edıyorum, bana tavsıye edebılecegınız komple egzost varmı? tam olarak nasıl olmalı boru kaclık olmalı? bırde headers custom bır ustaya mı yaptırmalıyım, bunu yapabılecek neresı var?

bu konularda yardımlarınızı rıca edıyorum.
    Bakım zamanı gidip de parçacıya "abi ordan 4 tane bosch buji versene" demeye utanırım, Allah düşmanımın başına vermesin

H22Power - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu araçlarda düz boru sistemi iş yapmıyormuş komple 3.28 in orta boruları ve son susturucusunu takıyorlarmış o en iyi performansı veriyormuş iyice araştırmadan öyle 51-60-70 klassik düz boru işine girme derim zira öyle yapıpta performansı rezil eden birkaç kişi duydum ve gördüm Bmw ile yakından ilgili forumdan arkadaşlar yardımcı olurlar sana benim bildiklerim bunlar..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PASSATURBO1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu araçlarda düz boru sistemi iş yapmıyormuş komple 3.28 in orta boruları ve son susturucusunu takıyorlarmış o en iyi performansı veriyormuş iyice araştırmadan öyle 51-60-70 klassik düz boru işine girme derim zira öyle yapıpta performansı rezil eden birkaç kişi duydum ve gördüm Bmw ile yakından ilgili forumdan arkadaşlar yardımcı olurlar sana benim bildiklerim bunlar..
    Teşekkür ederim, bende aynı sekılde seyler duydugum ıcın duz borumu yoksa dedıgınız gıbı alternatıf baska bır sıstem mı yapacagıma karar veremedım. bılgısı olan arkadasların yardım edecegını umut edıyorum bende =)
    Bakım zamanı gidip de parçacıya "abi ordan 4 tane bosch buji versene" demeye utanırım, Allah düşmanımın başına vermesin

H22Power - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı oZaFaCaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkür ederim, bende aynı sekılde seyler duydugum ıcın duz borumu yoksa dedıgınız gıbı alternatıf baska bır sıstem mı yapacagıma karar veremedım. bılgısı olan arkadasların yardım edecegını umut edıyorum bende =)
    valla imkan varsa ki bu diyeceğime kimsenin karşı geliceğini de sanmam süpersprint in komple egzoz u tercih edilebilir zaten saçma salak rakamlar isterler 3.28 in egzoz sistemine hiç simitçi kahveci gazozcuyla muhattap olup sinirimi bozmadan 3-5 üstüne koyar yapardım zaten supersprint egzoz oem e çok yakın bir ses veriyor ne polisle başın ağrır ne bişi hemde ikinci elide var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    supersprint komple alırsam baya bı tuzlu olucak gıbı gelıyor bana, ama dedıgınız gıbı en temızı o gıbı gozukuyor, egzosttan sonra beynı yenıden programlatıcam ozaman ınsallah guzel guc artısları alacagımı umut edıyorum, stroke ıslemınde eskı kapagı kullandık sıkıstırma fazla olup tork artması acısından, sımdı duz boru yaparsak anladıgım kadarıyla torkta (alt devırlerde) dusme olucak, dedıgınız gıbı bırazcık para bırıktırmem gerekecek sanırım
    bu sıstemı nereden bulabılırım nekadar tutar acaba.

birde bu headers olayı cok genıs bır yelpaze herhalde
    cunku arada cok buyuk fıyat farklılıkları var,

http://www.supersprintna.com/product...earch_model/54

http://www.ebay.de/itm/Rennsport-Ede...item2a15c10334

ıkısının arasında ıllakı fark vardır ama bukadar paraya degecek bır farkmı?

M///maniac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    elimde headers in var 0 olarak kutusunda istersen 650 tl ye brakırım bilgin olsn ss replica

d16y4
    Misafir
    Alıntı oZaFaCaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    supersprint komple alırsam baya bı tuzlu olucak gıbı gelıyor bana, ama dedıgınız gıbı en temızı o gıbı gozukuyor, egzosttan sonra beynı yenıden programlatıcam ozaman ınsallah guzel guc artısları alacagımı umut edıyorum, stroke ıslemınde eskı kapagı kullandık sıkıstırma fazla olup tork artması acısından, sımdı duz boru yaparsak anladıgım kadarıyla torkta (alt devırlerde) dusme olucak, dedıgınız gıbı bırazcık para bırıktırmem gerekecek sanırım
    bu sıstemı nereden bulabılırım nekadar tutar acaba.

birde bu headers olayı cok genıs bır yelpaze herhalde
    cunku arada cok buyuk fıyat farklılıkları var,

Supersprint North America : Header

Rennsport Edelstahl Fächerkrümmer Hersteller Prieser für: BMW E36 E34 E39 3er 5e | eBay

ıkısının arasında ıllakı fark vardır ama bukadar paraya degecek bır farkmı?

ebay linkindeki fiyat asılsız an az 500 doları bulur o fiyat ve sadece görüntü var ebay mallarında ss in yeri bambaşka sen sadece baştan sona m3 yada 2.8 eksoz sistemi al bu parçalar orjinalin 2 katından fazla ve sana saglayacagı güç yok

Ali Özdoğan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    m3 headrs 3.25 orta susturucu
    Cvk Rs

bykarakus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadasim ben 3.28 in katlari iptal ettim 51lik cift girisi teke 70 lik duz boruya cevirdim son susturucuda custom yaptirdim bi moka benzemedi 1000 tl de para verdim acayip ses var ve alt devirler öldü gibi napicam pek bi fikrim yok bi daha 1000tl vermeye pek niyetim yok...
    Bykarakus^^^

34 CHT 01
    34 LVN 21

gokhan035 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Elimde BMW M52/M54 motor için üzerinde 2 adet spor katalizör ile birlikte (TUV den sorunsuz geçebilirsin) headerslar dahil komple krom cat-back egsoz sistemi mevcut istersen..

Satış Yasaklı ilkerotti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçtiğimiz hafta 3.0 m20 için tek 70 lik boru denedik aracı berbat etti. ertesi gün söküp komle 2 x 61 mm e geçtik cok da güzel oldu. ( orta susturucu 325 son susturucu no name bişeyler). eski 2 x 51 mm e göre arac cok cok daha tepkili oldu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gokhan035 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Elimde BMW M52/M54 motor için üzerinde 2 adet spor katalizör ile birlikte (TUV den sorunsuz geçebilirsin) headerslar dahil komple krom cat-back egsoz sistemi mevcut istersen..

Merhaba, boruların capı nedır, markaları nedır, cat-back dedıgıne gore son susturucu da dahıl sanırım?

bırde fıyatları konusunda bılgı verırsen sevınırım, kat komple ıptal etmeyı dusunuyordum gercı.

Alıntı ilkerotti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçtiğimiz hafta 3.0 m20 için tek 70 lik boru denedik aracı berbat etti. ertesi gün söküp komle 2 x 61 mm e geçtik cok da güzel oldu. ( orta susturucu 325 son susturucu no name bişeyler). eski 2 x 51 mm e göre arac cok cok daha tepkili oldu.
    ewet bende yaparsam 2*61 yapmayı dusunuyorum. tek boru bagırmaktan baska bı ıse yaramıomus anladıgım kadarıyla

Alıntı bykarakus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadasim ben 3.28 in katlari iptal ettim 51lik cift girisi teke 70 lik duz boruya cevirdim son susturucuda custom yaptirdim bi moka benzemedi 1000 tl de para verdim acayip ses var ve alt devirler öldü gibi napicam pek bi fikrim yok bi daha 1000tl vermeye pek niyetim yok...
    yakınmıssız bırbırımıze musaıt bır zamanda goruselım merak ettım

Alıntı d16y4 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ebay linkindeki fiyat asılsız an az 500 doları bulur o fiyat ve sadece görüntü var ebay mallarında ss in yeri bambaşka sen sadece baştan sona m3 yada 2.8 eksoz sistemi al bu parçalar orjinalin 2 katından fazla ve sana saglayacagı güç yok

ebay asılsız degıl bu urunu devamlı takıp edıyorum en fazla 80€ ya gıdıyor. 2.8 orjınal alsam yıne aynı fıyatları bulacak gıbıme gelıyor onun ıcın kararsız kaldım zaten, bulabılırsem m3 headerstan son sustrucuya kadar komple alıcam ama.

designererhan
    Misafir
    4-2-1 headers yaptiklarini saniyorum 320 lere performas kaybin olmaz bu sekilde fakat kesin bilgi vermiyorum arastirmanizi tavsiye ederim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sorunum gunceldır, bu ıslerı custom yapacak usta tavsıyesı varmı?

flexamin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    istanbulda iskender usta ile bir görüş derim. bir arkadaşım ona 3.20 sini yaptırmıştı çok memnun
    Rs Racing Garage
    MK2 Ford Focus Silver Bullet
    BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri

emirercan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=gokhan035;2765529]Elimde BMW M52/M54 motor için üzerinde 2 adet spor katalizör ile birlikte (TUV den sorunsuz geçebilirsin) headerslar dahil komple krom cat-back egsoz sistemi mevcut istersen..

[/QUO

Sanırım son susturucu dahil değil?eğer dahilse markası ne?ayrıca M54 için fiyat ne kadar?
    ‘Ultimate Driving Machine’

samimi_1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gokhan035 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Dostum fiyatını ben de merak ettim yazarsan sevinirim

korhanktech
    Misafir
    Alıntı designererhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    4-2-1 headers yaptiklarini saniyorum 320 lere performas kaybin olmaz bu sekilde fakat kesin bilgi vermiyorum arastirmanizi tavsiye ederim.
    6 silindir arabaya 4 2 1 mi komik

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)