Güzel insanın arabasıda güzel gider. Emek vermiş kardeşim belli
Maşallah kem gözlerden korusun kazasız belasız .. Eskiden typer sahipleri ilk iş filtre headers alırdı . Simdi kapaklarıı Kaan a versinler . Ben olsam öyle yaparım .
Güzel insanın arabasıda güzel gider. Emek vermiş kardeşim belli
Maşallah kem gözlerden korusun kazasız belasız .. Eskiden typer sahipleri ilk iş filtre headers alırdı . Simdi kapaklarıı Kaan a versinler . Ben olsam öyle yaparım .
cheap & fast = not reliable
reliable & cheap = not fast
fast & reliable = not cheap
Maşallah. Bütün videoları da zevkle izledim. Sesler çok güzel. Turbo iES'i de kutlamak gerek.![]()
maeşallah. emek ortada..
yannız 3. sayfaya gelmişiz henüz patırtı çıkmamış şaşırdım doğrusu![]()
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
Bu arabanın bu kadar iyi gitmesi, senin işini ne kadar düzgün ve başarılı yaptığının göstergesidir Kaancım
Maşallah, aracın gerçekten çok iyi yürüyor
EDIT: Bi kpro bide headers alsan o zaman şenlik olacakArtık hak ediyor araban bence
![]()
![]()
Patirti cikmazki videolar ortada kimsede atar gider yapmiyohonda geri cagirmassa iyi kaanin type r i
biz nasi yapamadik bunu bole adam bizim parcalarla neler yapmis diye
![]()
maşallah kaancım ellerine kollarına sağlık
diğer araclarında maşallah ı var.
Dr.Ecu AntaLya
Abi maşallah cok güzel devirleniyor maşallah aracın
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
kanka yeni speclerinle ilgili biraz bilgi verirmisin![]()
Dr.Ecu AntaLya
masallah 41 kere cok guzel gıdıyor cıdden,Allah nazarlardan saklasın![]()
35 VT 555 98 vti 35 AD 5528 04 ep3 35 EA 6432 08 fn2
35 EA 7292 08 s2k 35 EA 2260 09 s2k 35 EA 5988 09 s2k
35 EA 5522 09s2k
kardeşim maşşallh kazasız belasız inşallh çok güzel yürüyo aracın bide zayıflayıp boyunu kısaltırsan daha hızlı olur EM typer valla bak 2.m boyneİiy 2.mertermi
130kg adam neİiy 130 kg
mı anaaaam yürüyomu la o
![]()
wayy kardeşim benim maşallah em typera ve denediğin tüm araçlara bu kdr iyi yürümesi işçiliğini ortaya çıkarıo bencede Allah kaza bela vermesin Sırıkkkama dıtdıt dııııtt yapma
![]()
Maşallah çok iyi alet. Alican olm eleğe dönmüşün la videolardaİnsan biraz da olsa tutunur
Bi de benim RS' e *** atıyosunuz
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)