Bildiğiniz gibi BP Rc bende idi ve pajero için satmaya karar vermiştim, satılmadan bir gün önce pajero konusundaki uzun düşünmelerimin sonuna geldim ve pajeronun hem yakıt hemde bakım olarak beni yoracagını düşündüğümden güçlü dizellere yöneldim. Bp yi almadanda önce aklımda vardı astra gtc dizel ve kafama yatan ZOR 49 u aldım. 3-4 gün kullandıktan sonra emre_ ve japantuner Kaan abi ile iletişime geçtim. Sonrasında techteki yorumlarında üstüne hiç tereddütsüz Ahm_52 nickli Ahm Performance ye arabamı götürüp bıraktım. Kendisi hızlı bi şekilde arabaya başladı ve turbo polish için Kaan abiye gitti. Arabanın gerekli tüm bakımlarıda yapıldıktan sonra bugun araba son olarak ECUFAST'e gitti ve sabahtan aksama kadar ayar için uğraşmışlar. Sonuç olarak araba mukemmel olmuş benim için. 2-3-hatta esp kapalıyken 4 te bile hafiften lastikler iyi oldugu halde sararak gidiyorAhmet abide kendisi görünce yazar zaten oda çok beğendi arabayı
![]()
Burdan Ahm_52'ye, polishcimiz japantuner'e, yazılım işini en güzel şekilde halleden ECUFAST Alper abiye ve kasko sigorta gibi konularda gerçekten çok güzel yardımı dokunan dizelci kankam emre_'ye çok çok teşekkür ederim.
Ve jantlandik
Karda
ve son halimiz
[/QUOTE]
.......
![]()