Rc nin performası aratmaz artık
Maşallah Batuhancım güle güle kazasız belasız kullan.
Gule gule kullan Ahmet ve Kaanın da ellerıne saglık..Ahm burdan sana seslenıyorm ara benı =))
Life is just a dream on the way of death!
öncelikle hayırlı olsun Batubende bakmıştım bi ara bunlara çok güzel araçlar gerçekten, kazasız belasız işallah...
zor gtc'miz cok güzel olacaksen sağol batu
![]()
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
Yeni sahibide techtenTeşekkür ederim
Kanka beklediğimden çok güzel ve hızlı oldu haberin olsunAhmet abiye sorabılırsın
Sağolasın abicim. Bunu alırken yakıt ve kafa rahalığı için aldım ama sonu gene rolling e gidiyor
Jantlar aklımdaAslında orjinal jantlarıda bende ama onlar 6'5 inç ve şimdi üstündeki lastiklerim 225 45 17 olmaz gibime geliyor.
Abicim ellerinize sağlık çokta güzel oldu
Sağol abi teşekkür ederim![]()
Hayırlı olsun kardeşim burdan da diyelim tekrardanfena değil işte rc den sonra :P
![]()
T r u t h i n e n g i n e e r i n g
Çok basarılı hem hızlı hem guzel hem dizel ..
hayırlı olsun hem görüntü hem performasn hem ekonomi çok güzel bi seçim GTC cilerin sayısı artsın biraz![]()
az önce dun gece ahm nın ordan cıkmadan önce sıfırladıgım yakıt ortalamama baktımşirinevlerden köprü çıkışına kadar trafık ve temde hevesle basmalı ortalamam 5.6 litre
daha ne olsun
birde arabayı bırakmadan öncede sıfırlamıstım ayar için hep dipgaz gezdıklerındekı ortalamada 8 litre idi tam
bu koca jantlarla bu yakıt süper
![]()
Maşallah , Hem yakıt az hem performans var düşünmüyo değilm bu tarz arabalardan. allah tekerini düz bastırsın.
Opel - Astra GTC H - 1.9 CDTI (150 Hp) - Technical specifications, fuel consumption bu linkte benm araba için 1405 kg yazıyor bu kadar varmıdır ya:S
Kardeşşş turboya ne uygulandı tam olarak..Paller mi büyütüldü? Video da bekleriz bu arada))
Golf MKVII 1.6 Tdi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)