User Tag List

Sayfa 1/9 123 ... SonSon
164 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: ibiza cupra & ibiza sport tdi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

ibiza cupra & ibiza sport tdi

ibiza cupra ve ibiza sport yani şu pd130dedikleri araç hakkında bildigimiz bilmedigimiz nelerdir mesela ben dış görünüş dışındaki farkları bilmiyorumd motoru olsun ic mekanı olsun yürüyeni vs bi farkı varmı birbirinden birileri yardım edebilir mi bu konuda bana?

BÜTÇEEMDE 35000 TL YE KADAR ÇIKABİLİRİM

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kurtbil görünce yazar
    RACE WERKS

ogunozcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    enjektörler, turbo ve intercooler farklı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cupra 160 sport 130 orjınalde farklılıklarıda yukardakıler.

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    turboları farklı, emme manifoldları farklı , enjektörleri aynı, intercooler farklı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cupranın enjektorler de farklı garantı

dark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    içindede çok farkılıkılar var direksiyonunundan koltuklarına dışında tamponlarından stoplarına kadar farklı uykum geldi fazlasıda var ama yazamadım gözler gidiyor

dark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ogunozcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cupranın enjektorler de farklı garantı
    Enjektörleride farklı 2.0 tdi quatro a3 le ve 2.5 tdi 4 motion passat ile aynı enjektörleri kullanıyor cupralar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dark Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Enjektörleride farklı 2.0 tdi quatro a3 le ve 2.5 tdi 4 motion passat ile aynı enjektörleri kullanıyor cupralar
    kara trenden dolayı bılgımız saglam

douu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    enjektörler aynı arkadaşlar. turbo farklı intercooler farklı filtre sistemi ve emme manifoldu farklı. şanzıman oranları farklı. cupranın şanzımanı sporttan daha kısa. sıkıştırmaları farklı. ( biri 19 biri 19.5 )bunlar kimyasal farkları.

fiziksel farkları ise ön arka cupra tampon iç R logolu koltuklar r logolu direksiyon ve vites topuzu ve kadran rengi.

stock turbo ile yapılan işlemlerde kısa şanzıman ve daha fazla soguk hava sayesinde cupra daha hızlı oluyor. turbo büyütme işine girdiginiz takdirde ise roller değişiyor.

takılacak büyük turbo intercooler dp egzoz ve setupa uygun yazılım ile 250-260 hp arası güçler mümkün. egzantrik ve daha agresif bir yazılımla 300 hplere yaklaşıyor. daha fazlasını isterseniz de enjektör işine girmek şart.

bazı mesajlarda enjektör farklı yazılmış ama ben şase numaralarından girerek sorgulattıgım için emin konuşuyorum enjektörleri aynı.

böyle bir araç düşünüyorsanız da aracım satılık.

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Enjektörlerin yedek parça kodu bile aynı beyler.
    Motor olarak farklılıklarını yazdık zaten

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    enjektör konusunda ben çok hassasım özellikle adanalı arkadaşlar bilirler. bu sebeple cok saglam bir abimize sistemde şase numarası sorgulatarak enjektör kodlarına baktık. aynı oldugunu kesinlikle idda ederim yani

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=douu;2807068]enjektörler aynı arkadaşlar. turbo farklı intercooler farklı filtre sistemi ve emme manifoldu farklı. şanzıman oranları farklı. cupranın şanzımanı sporttan daha kısa. sıkıştırmaları farklı. ( biri 19 biri 19.5 )bunlar kimyasal farkları.

fiziksel farkları ise ön arka cupra tampon iç R logolu koltuklar r logolu direksiyon ve vites topuzu ve kadran rengi.

stock turbo ile yapılan işlemlerde kısa şanzıman ve daha fazla soguk hava sayesinde cupra daha hızlı oluyor. turbo büyütme işine girdiginiz takdirde ise roller değişiyor.

takılacak büyük turbo intercooler dp egzoz ve setupa uygun yazılım ile 250-260 hp arası güçler mümkün. egzantrik ve daha agresif bir yazılımla 300 hplere yaklaşıyor. daha fazlasını isterseniz de enjektör işine girmek şart.

bazı mesajlarda enjektör farklı yazılmış ama ben şase numaralarından girerek sorgulattıgım için emin konuşuyorum enjektörleri aynı.

dodo zamanında mehmet abının enjektorlerı cupranın kı ıle degıstırmek ıstemıstık fıyat alırken farklı oldugunu ogrenmıstık hatta sonradan yapmıs da olabılır mehmet abı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arasts61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hiçbir bilgim yok Özgür abi o konuda ama inceliyorum siteyi

Alıntı tdipower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kurtbil görünce yazar
    beklemekteyim Can abiyi

enjektörler, turbo ve intercooler farklı.
    teşekkürler

cupra 160 sport 130 orjınalde farklılıklarıda yukardakıler.
    peki aradaki fiyat farkı değer mi ?

Alıntı levent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    turboları farklı, emme manifoldları farklı , enjektörleri aynı, intercooler farklı.
    sağolasın abi bilgilendirme için

Alıntı dark Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    içindede çok farkılıkılar var direksiyonunundan koltuklarına dışında tamponlarından stoplarına kadar farklı uykum geldi fazlasıda var ama yazamadım gözler gidiyor
    içindeki farklılıkları az cok biliyorum ama kafama takılan kısmı o kadar fiyat farkına değer mi ? yani o kadar fark var mı

Alıntı douu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    enjektörler aynı arkadaşlar. turbo farklı intercooler farklı filtre sistemi ve emme manifoldu farklı. şanzıman oranları farklı. cupranın şanzımanı sporttan daha kısa. sıkıştırmaları farklı. ( biri 19 biri 19.5 )bunlar kimyasal farkları.

böyle bir araç düşünüyorsanız da aracım satılık.
    abi yazdıkların için eline sağlık yorduk senide ama araba düşünüyorum senin aracında favorilerimde zaten genel olarakta bu yüzden açtım konuyu hem farklılıklarını görmek hemde gidiş olarak ne gibi bi farkı olur diye ? hangisini yüklediğimizde daha sağlam oluyo peki bide yukardada yazdıgım gibi FİYAT FARKINA DEĞER Mİ cupra yada sport?

shero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

160lık cupra

130luk ıbıza arasındaki farkı görüyosun görünüş olarak yürüründede baya fark var enjektörler farklı diyolar ama alakası yok farklı ne kadar yazsakta insanlar dvmlı bu konu üzerinde tartısıyolar ben en yakın zmnda enjektörlerin fotosunu cekip buraya koyucam .

cupranın şanzımanı sporttan daha kısa.. bu olayda cok doğru
    Pasaoglu Chip Tuning - İzmir Yetkili Bayii

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kafamda baya şeyler oturmaya başladı peki asıl meselem hangisini daha güzel ve sorunsuz yürütürüz ?

örnek olarak 2 tane sport 1 tane cupra koyacagım ilan olarak

1) http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...054926/detay/#

2) http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3687185/detay/

3) http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3611217/detay/

ilk ilan doğukan abinin aracı onu biliyoruzda mesela onunla cupra arasındaki fiyat farkı gibi

GokHan35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardesim fiyat farkına deger tabii ki de,yoksa alanlar neden o paraları vermşler cupraya herkes sport alırdı orjinal veya yapılı farketmez tipi cupranın cok hoş ufak detayları da cabası,ayrıca örnek canlı şahit oldugum için soyluyorum izmirde ki siyah av plaka cupra ne typer,ne s2000 dinliyo ufak dokunuslarla bence bi daha düşünün

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dedigim gibi kimsenin aracına bir yorumum olamaz tabi ancak benim istedigim rakama bakarak cupra ile kıyaslama yaptıgın zaman mesela minimum 7-8 bin lira oynuyor arada. benim şu anda cupradan tek farkım iç mekanım mesela. iç mekan farkı içinde 7-8 bin lira çok para

yükledikten sonraki saglamlık için net birşey söylemeyim de youtube streetfire vimeo vs. bütün sitelerde video arattıgın zaman en hardcore modifikasyonların pd130 makinalara yapıldıgını göreceksin. tamamen aynı güçlerde cupra ve fr aynı hızdan rollinge başaladıgı zaman 200 lü hızlara kadar 1 boy civarı cupra öne cıksada 200 km hızdan sonra fr arkadan yıldırım gibi gelecektir

yani cupra donanım olarak falan cidden güzel iç mekan falan daha nezih ama minimum 7 bin lira fark ( o da felegin cemberinden geçmiş bir cupra ) deger mi biraz daha ciddi düşünmek gerekir. benim aracım niteliginde motor saglıgı ve temizlige sahip olan bir cupra aracımdan minimum 11 bin lira kadar pahalı. bu noktada karar tamamen sana kalıyor yani.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)