EDITT::
arkadaşlar konuyu güncelleyelim ,,,,
3 pcye de aynı cd den format attım (biri imac , bootcamp ile win7 kurdum ve driverlerını kurdum ,, normal bi pc gibi davranıyor tamamen) ,, sonra 5 portlu gigabit switch aldım , 3ünü pclere , diğerini modeme bağladım , bu sayede internet çoğaltabilmeyi sağladım.
Yine 3 pcye de aynı setup tan kullanacağım çizim programını kurdum...Ama herşey buraya kadar ,,, Network ağı olayını çözemedim(Win7'm ingilizce olduğu için çok hakim değilim networkun detay menülerine).Kullanıp aşama aşama anlatabilecek arkadaş varmı acaba?
__________________________________________________ ___________________________________
Arkadaşlar , kullandığım çizim programının render denilen bi aşaması var ,, işlemci tam performans dakikalarca , çizimin kalitesine göre uzun saatler boyunca render dediğimiz işlem ile 3 boyutlu resmi oluşturuyor...Ne kadar çekirdek varsa o kadar işlem yapan kare gözüküyor ekranda...İşlemciniz ne kadar hızlıysa o kadar çabuk bitiyor render...
Bu kısa bilgi doğrultusunda ;;network render denilen bi sistem sayesinde birden fazla bilgisayarı network ağı ile birbirine bağlayıp tek bi sahneyi daha hızlı bi şekilde render edebilmek mümkünmüş..(misal bi i7 bi core2quad , bi i5 varsa ,,, ekranda bormdalde 8 işlem kutucuğu varken 18 kutucuğa çıkıyormuş teoride ,,, resmi kendi aralarında paylaşıp öyle render alıyolarmış)
Fakat network ağı kurma ile ilgili hiçbi bilgim yok...Ağ kurma sonrasındaki aşamaların resimli anlatımı var ama ağ kurmayı bilmiyorum...Standar bi kullanıcının yapabilecğei bişeymidir?3 pc yi birbirine bağlayabilmek için (biri mac , onada bootcamp ile windows kurucam) ethernet kabloları haricinde hangi parçalara ihtiyacım var?