Konunun adını bağlayamadım

Merhabalar, nikah kıyılacak arabalar seçimimden bir örnekle yine karşınızdayım. Güzide forumumuzun ultra-super arama butonuna rover yazıp çok incelesem de pek bir şey bulamadım. Bir kaç rover sahibine pm falan attım, onlar cevap yazana kadar buradan biraz bilgi alalım.
Şimdi ***** 20.000 lira çok iğrenç bi para, istediğiniz araba 25.000 lira+, yakın performansta ama bunu napacam ben ya dediğiniz arabalar 15.000 lira civarında falan.. Arabam daha satılmadı ama satılana kadar can sıkıntısı işte.. Hem belki birazcık teknik bir şeyler döner, adına yakışsın forumun.. Neyse tam ortasında Volvo S40 1.9 T4 bulmuştum ki konusunu da açmıştım zaten, ben arabamı satana kadar satıldı.. Ama bir şeyler öğrenmiştik en azından.. İlanı da burada en az benim kadar üzülürsünüz görünce..
Volvo S40 1.9 T4 1998 Model 19.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - Pasif İlan - 63513160
Neyse Clio RS'lere baktım hiç yok, A3 1.8T'lere baktım 1-2 tane var 25+ fiyatı, Golf GTI ilanı kalmamış, VTI'ları hiç söylemiyorum, A4 1.8T ve Passat 1.8T ler de çok iç açıcı durumda değiller, ee 106 ve Saxo'ların durumu da belli.. T4-T5 de pek yok yani.. Yine de 20.000 liraya kadar varsa elinizde güzelinden değerlendirebilirim.. Dedim artık bir de Rover'a bakayım..
Asıl konunumuz 620ti (Sonunda diyebildiğinizi duyuyorum). Bu araçlar hakkında genel bilginiz nedir? Zaten Accord üzerine kurulu. Vites topuzu G4 Prelude'muş. Ama motoru Rover'a ait. Youtube'da çok videosu bile yok, galiba aile arabası olarak kullanıldığından. Kronik sorunları var mıdır? Parça sorunu var mıdır? İşte genel olarak bir şeyler merak ediyorum.
Herkese teşekkürler şimdiden.. İyi forumlar