User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
21 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: askerlik..

EKcivic
    Misafir

askerlik..

öncelikle merhaba.. bilginize ihtiyacım var aramızdan bilenler yada aynı durum başına gelmiş vardır diye düşünüyorum.. 1 hafta önce bazı sebeplerden dolayı üniversiteyi bırakıp askere gitmeye kararı verdim şube beni illerin celp dönemi durumuna göremi gönderecek yoksa devre kaybı olarak mı herkes bişey söylüyor kimiside şubat dönemi askerleriyle gidersin diyor.. hiç bişey anlamadım bu durumdan 01.01.92 doğumluyum okul askerliği tecil ettirmişmidir.. şubeye gidip öğrenmek en mantıklısı yarına kadar sabredemedm siiz ne diyosunuz bu duruma şimdiden teşekkrler..

vodkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben celple gittim arkadaşım dk. gitti yarını bekle kafana takma. dk. olarak gitmeninde yerine göre cok avantajı olur.
    w209 best!

EKcivic
    Misafir
    Alıntı vodkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben celple gittim arkadaşım dk. gitti yarını bekle kafana takma. dk. olarak gitmeninde yerine göre cok avantajı olur.
    anladım yani söylenenlerin hepsinin olur yanı var şimdiden sıkıntıya girdim hayırlısı bakalım

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gider son yoklamaya girersin, tecil varsa bozar, devre kaybı yada sıradakit tertip olarak yollarlar, tarih olarak net,şube bir şey söyleyebilir ancak
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

schizophrenic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    92/2 ' ler ile gidersin büyük ihtimal mayıs ayında , ben geçen hafta tecilimi bozdurdum muayne oldum şubatta gitmek istediğimi belirttim ama şubat ayı asker alımı dolduğu için onay gelmedi genelkurmaydan bi sonraki tarihe mayıs ' a kaldı

zaten tecili bozdurup muayne olduktan sonra sana verilen kağıtta tercih yapabiliyosun , yani öyle devre kaybı olayı fln vs. yok şimdi gider bozdurursan en kısa zamanda gitmek istiyorum dersen mayıs ayında alırlar seni

2011 şubat , 2012 mayıs , 2012 ağustos , 2012 kasım bu 4 tarih ' ten şubat harici hangisini seçersen o tarihde gidersin.

EKcivic
    Misafir
    Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gider son yoklamaya girersin, tecil varsa bozar, devre kaybı yada sıradakit tertip olarak yollarlar, tarih olarak net,şube bir şey söyleyebilir ancak
    haklısınız en mantıklısı yarını beklemek teşekkr ederm

EKcivic
    Misafir
    Alıntı schizophrenic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    92/2 ' ler ile gidersin büyük ihtimal mayıs ayında , ben geçen hafta tecilimi bozdurdum muayne oldum şubatta gitmek istediğimi belirttim ama şubat ayı asker alımı dolduğu için onay gelmedi genelkurmaydan bi sonraki tarihe mayıs ' a kaldı

zaten tecili bozdurup muayne olduktan sonra sana verilen kağıtta tercih yapabiliyosun , yani öyle devre kaybı olayı fln vs. yok şimdi gider bozdurursan en kısa zamanda gitmek istiyorum dersen mayıs ayında alırlar seni

2011 şubat , 2012 mayıs , 2012 ağustos , 2012 kasım bu 4 tarih ' ten şubat harici hangisini seçersen o tarihde gidersin.
    bir an önce gitmek istiyorum birde dilekçe doldurulması gerekiyomuş heralde celp döneminden önce gitmek için ama bizim durumumuz farklı heralde iyice kafam karıştı.
    peki muayene işlemi bir günde bitip gideceğin dönemi söylüyorlar mı, senin belli mi

h.guroglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    işin o kısmı hiç belli olmaz bende senin gibi bir hırsla gittim tecil bozdurdum hemen ilk celple gidersin diyorlardı

sonuç : 9 ay sonra askere gittim
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    japonlar 2 tur atıp soğutmak için kenara çekilirken bmw ler tapagaz dönüyor

schizophrenic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EKcivic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bir an önce gitmek istiyorum birde dilekçe doldurulması gerekiyomuş heralde celp döneminden önce gitmek için ama bizim durumumuz farklı heralde iyice kafam karıştı.
    peki muayene işlemi bir günde bitip gideceğin dönemi söylüyorlar mı, senin belli mi
    o dilekçeyi ben doldurdum ama onaylanmadı , yani şubatta gidemezsin en erken gideceğin dönem mayıs ayı

4 tane fotoğraf
    okul durumunu belirten bi kağıt ( diploma vs. )
    nufüs cüzdanı fotokopin
    ehliyetini belirtmek istiyosan onun fotokopisi

gidiyosun ben tecilimi bozdurmak istiyorum diyosun yazdığım belgeler ile , sana iki forum veriyo onları dolduruyosun , sonra seni muayneye sevk ediyo muayne olup geri dönüyosun , en son sana bi kağıt veriyolar sevk tarihinin yazdığı kaça kaç gideceğin bende mayıs 21 yazıyo örnek , sonra mayısın ilk haftası ara şubeyi gel gideceğin yeri öğren diyolar yani 2 saatlik fln bi iş gün içinde halledilir

tremx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bildiğim kadarıyla tecil bozdurduktan sonra bi tertip geçmesi gerekiyo 2.tertipte gönderiyorlar.2 arkadaşım bu şekilde oldu, kendileri bozdurdular tecillerini bozdurduktan sonra 1 tertip gitti 2. tertipte kendileri gitmişti..
    K 1989 BB - TYPER / K 1997 BM - S2K / K 1595 BM - ML350

EKcivic
    Misafir
    Alıntı M power Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    işin o kısmı hiç belli olmaz bende senin gibi bir hırsla gittim tecil bozdurdum hemen ilk celple gidersin diyorlardı

sonuç : 9 ay sonra askere gittim
    abi töbe de

EKcivic
    Misafir
    Alıntı schizophrenic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o dilekçeyi ben doldurdum ama onaylanmadı , yani şubatta gidemezsin en erken gideceğin dönem mayıs ayı

4 tane fotoğraf
    okul durumunu belirten bi kağıt ( diploma vs. )
    nufüs cüzdanı fotokopin
    ehliyetini belirtmek istiyosan onun fotokopisi

gidiyosun ben tecilimi bozdurmak istiyorum diyosun yazdığım belgeler ile , sana iki forum veriyo onları dolduruyosun , sonra seni muayneye sevk ediyo muayne olup geri dönüyosun , en son sana bi kağıt veriyolar sevk tarihinin yazdığı kaça kaç gideceğin bende mayıs 21 yazıyo örnek , sonra mayısın ilk haftası ara şubeyi gel gideceğin yeri öğren diyolar yani 2 saatlik fln bi iş gün içinde halledilir
    çok teşekker eederm bilgilerini paylaştığın için o zaman büyük ihtimal mayıs bende yolcuyum allah sağ salim gidip gelmemizi nasip etsin hepimizin off duygusala bağladım betermiş askerlik piskolojisi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    okulu niye bırakıyorsun? daha 10 sene var askere zorunlu olarak gitmene. demedi deme pişman olursun kafanı duvarlara vurursun. 15 ay bu boru değil. hergün ağlama sonra.

sen gel okulu bitir ne pahasına olursa olsun. hayatınla ilgili duygusal kararlar verme derim.

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende ayni durumdaydim. Rutbeli bir askerin tavsiyesi uzerine "ailevi sorunlarim var" tarzinda bir dilekce yazip takip eden ilk celpte gitmistim.

mad_max1978 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Chatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    okulu niye bırakıyorsun? daha 10 sene var askere zorunlu olarak gitmene. demedi deme pişman olursun kafanı duvarlara vurursun. 15 ay bu boru değil. hergün ağlama sonra.

sen gel okulu bitir ne pahasına olursa olsun. hayatınla ilgili duygusal kararlar verme derim.
    kesinlikle kelimesi kelimesine katılıyorum.çok pişman olursun

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    DK lar çok kral askerlik yapmıştı bizim dönemimizde. Herkese eşit olması lazım ama işte.

kadir jdm civic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sana bir abi olarak bir tavsiye vereyım universiteyi bırakma kararın nedir bilmem fakat bir sorun varsa kesin çözülür sakın universiteni bırakma

askerde senın gibi unıversite bırakıp 15 ay askerlık yapan askerler kafayı yiyor sonra çok pişman oluyr ama geri dönüşü olmuyor.
    MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ

cliver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    15 ay göründüğü kadar kısa değil yazarken çok kolay yazılıyor ama gidenler bilir askerde 1 gün çok uzun bi süredir bitmek bilmez bence okulunu bırakma kardeşim
    Alıntı cliver Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güneşi göremedim diye ağlarsan yıldızlarıda göremezsin
    alın teri
    16 YA 234 minik serçem
    16 BS 462 Clio rsi
    16 R 5115 Saxo vts(Kermit)
    16 GU 424 punto hgt
    Anka Vts
    belediye otobüsü

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eğer 2 senelik bir bölümde falan değilsen git okulunu bitir ondan sonra askerliğini yap. Kimse sana 15 yaptın diye madalya vermeyecek. Askerlik yapmak bir onur ama doğuda yapmadığın sürece benim burada ne işim var diyeceksin. Ben eskişehir Jandarmada 5 ay askercilik oynadım doğudakilere göre ki karakolda çavuştum sürekli action vardı yok gazino kavgası hayvan hırsızlığı trafik kazası hapisten kaçanı kovalama gasp gibi ama dediğim gibi askercilik oynadık biz. Eğitim astsubayımızda arkadaşlar biz maalesef sizi 5 ay tutsak ediyoruz burada diyordu.
    IN BOOST WE TRUST

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)