User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
21 sonuçtan 20 ile 21 arası

Konu: askerlik..

schizophrenic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkes erken demiş 15 ay zor gelir demiş ama , kısa dönem veya yedek subay olarak yapma gibi bi durumu yoksa arkadaşımızın yaş ilerledikten sonra askere gitmek daha daha zor olur. 23 - 24 yaşında askere gidecek diyelim 20 yaşındaki adamın alt devresi olacak emir altında olacak o zaman daha çok zoruna gitmeyecekmi

Çevremde tanıdığım her arkadaşım vaktinde gidip gelmedi için bin pişman

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla ben 27 yaşında gittim. Kısa dönem çavuş olarak yaptım gayette öttürüyordum. Diğer kısa dönemleri ezmeye çalışanlarıda öttürüyordum. Benim zamanımda kimse kimseye devrecilik yapamadı. Devrecilik yapanı nöbeti olanın yerine nöbete kitliodum nöbeti olanı göreve yolluodum. Yemekhanedede televizyonun dibine kuruluyorlardı yeni gelenleri ve kısa dönemleri oturtmuyolardı. 2 kere yemek saati nöbete diktim hepsini hepsi mum oldu. Sadece sabah kaldırırken devreye göre kaldırıodum hepsi aynı anda kalktığı zaman tuvalette sıra oluodu bu sefer içtimaya yetişemiolardı. İki vukuatım oldu birinde 19 yaşındaki stajer uzman onbaşıyı patakladım bana tuvalet temizletmeye kalkıştı. Karakol komutan vekili başçavuş ile mahkemelik olacaktık hapse yollamaya kalktığı için binbaşı çözdü başçavuşu azarladı. Birinde de görevde uzman çavuş vukuat alanından kaçtı arabaya sığındı olay bittikten sonra transitin içinde patakladım onda şikayet bile edemedi. Onun dışında emir verdikleri zaman yapıosun yaşına bakmadan. Sonuçta 40 yaşında başçavuş 23 yaşındaki teğmenden de emir alıyor. Kurmay Albay kendinden yaşlı albaya emir veriyor. Bunun yaşla alakası yok.
    IN BOOST WE TRUST

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)