ARKADAŞLAR BUNU YAPARAK 3 ARKADAŞIM KREDİ KARTI AİDATLARINI GERİ ALDI BENDE BUGÜN YOLLADIM GELİŞMELERİ BURAYA YAZARIM YAPMANIZ GEREKEN WORLD DE BU YAZIYI KENDI BİLGİLERİNİZİ DOLDURARAK YAZIP BAĞLI OLDUĞUNUZ BANKANIN GENEL MD. LÜĞÜNE YOLLAMAKTIR KANUNA GÖRE DE BU UYĞULAMA YANLIŞTIR BİRKAÇ KİŞİYE YARDIMCI OLABİLİRSEM NE MUTLU BANA DOC. OLARAK YÜKLİYEMEDİM METNİ AYNEN BURAYA YAZIYORUM not:iadeli taahütlü olarak yollayın postanızı..4,75 tl tutuyor bugün yolladım
“…..Bankası Genel Müdürlüğü’ne …/12/2011
Bankanızın […kredi kartı numarası…] numaralı ‘…’ kredi kartını […] yılından itibaren düzenli olarak kullanmaktayım. Bugüne dek, Bankanız tarafından ‘yıllık üyelik aidatı’ adı altında tarafımdan talep edilen tüm aidatları da bankanıza ödedim.
Ancak tüketici mahkemeleri ve Yargıtay kararları uyarınca, kredi kartlarından yıllık üyelik aidatı tahsil edilmesinin haksız şart niteliğinde olduğu ve geriye dönük olarak on yıl boyunca talep edilebileceği sabit olmuştur.
Bu itibarla, 2001 Aralık – 2011 Aralık yılları arasında bankanıza ödemiş olduğum tüm yıllık üyelik aidatlarının (varsa ek kredi kartı da eklenmelidir) defaten tarafıma iade edilmesini aksi halde alacağımın faizi ile birlikte tahsili için her türlü mahkeme masrafları ve avukatlık ücretini de bankanızdan tahsil etmek üzere yasal yollara başvuracağımı bildiririm.”