kredi kartım olmadı aslataksitle alıcam yere 2-3 ay bekler öyle alırım
![]()
alına biliyorsa kredi kartı kullanıcıları yönünden güzel haber.
w209 best!
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
Biz bonus haricinde hepsinden geri aldik garanti mafya gibi konustu teleofnda hayatta en son calisacagim banka garantidir
kartı kaç yıldır kullanıcağımızı nasıl öğrenicez? kartın üzerinde since member yazmıyor..
3yılda bir yenileniyor valid date den tahmin yapılıyor ama kaçıncı yenilemesi hatırlamıyorum..
nasıl öğreniriz bi fikri olan ??
Grow up! this is just a car
Şimdi Yazıyı yazıyorum babam için 1998 yılından beri Garanti kullanıyormuş babam 14 yıl olmuş neredeyse vay be![]()
benım basıma geldı şimdi üyelik ücreti adı altında 44lira ben sinirlendim iptal edin dedım tamam dediler aradan 2 gün gecti aradılar neden iptal ediyosunuz diye hemen iadesini yapıyoruz iyi tamam dedim bu seferde 1 yıl boyunca kartı kullanmanız gerekır diyo
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
düzenli ödeme yapıldığında anlık müdahaleler ile para iadesi ya da puan olarak karta yansıtılıyor zaten sorunlu müşteriler bunun dışında değerlendirilir . ben böyle biliyorum
Ben de bu konu hakkinda konu acmistim daha once forumda. Tuketici haklarina (hakem heyetine) basvurarak kesilen paralar geri alinabiliyordu. Fakat benim sansimdan midir nedir (ki kesin oyledir, genelde sanssiz biriyimdir) , ben bankadan gecmis donemlere ait hesap isletim ucretlerinin dekontlarini alip gittigimde giris kapisinda ”mahkeme karari su tarihten itibaren bankalar lehine oldugu icin, artik kesilen paralarin iadesi olmayacak” tarzinda bi kagit asiliydi.
Ama gecen hafta gazetelerede okudugum kadariyla mahkeme karari iptal edilmis, ya da kabul edilmemis daha ust mercilerce. Ve dava yoluyla paramizin geri alinabilecegi yaziyordu.
Dolayisiyla tekrardan boyle bi hak dogdu herkese, ben de ayni postayi yollayip sonucunu yazicam buraya.
Imkaniniz varsa bi subeye ugrayip, gecmis donemlere ait hesap isletim ucretlerinin dekontlarini da alip postanin icine dahil edin bence....
aralık ayı ekstreme geldi 50 tl üyelik ücreti sikayet ileilgili bi sitede açık düzgün usluplu sikayet ettim ertesi gün bankadan arayıp aidatı iade ediyoruz dediler benceböyle bideneyin derim
son yapılan sözleşmelerde sanki gözüme çarptı onuda eklemişler gibi acaba bilen varmı?
körler sağırlar
ben hersene yapardım bu işlemi ama
yapıkredinin meşe pakedine üye oldum
kart aidatı hesap işletim ücreti ve bir kaç şeyden daha yararlandım
tavsiye ederim..
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Bir kaç senedir telefonla arayıp iptal ettiriyorum sorun olmuyor yapıkredi akbank vakıfbank kredi kartlarında sorun yaşamadım. Geçmişteki ödemeleride geri verirlerse iyi olur tabi.
Banka hesap işletim ücreti kesiyorlar birde 2 aylık 45 lira civarı birşey kesmişler telefonla aradım şubenizle görüşün dediler şubeye gittim önceden iptal edebiliyorduk ama artık edemiyoruz dediler, buna çözüm bulan varmı ?
Birde iyi tarafını konuşalım şimdiye kadar kredi kartlarından 1000 liraya yakın chip para almışımdır.
bankalarla alakalı bir soru sorayım bende o zaman. bu çekilen kredilerin masraflarıda geri ödeniyormuş sanırım bilgisi olan varmı?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)