User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
33 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: bmw z3-smart roadstar-daihatsu copen-ford street ka

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

bmw z3-smart roadstar-daihatsu copen-ford street ka

mrb abiler.17 şubat doğum günüm okulda bitiyo bu sene araba aldırmak şart artık aklımda honda s2000 var ama bakalım artık peder almaz glb bu araçlar dışında sizler ne önerirsiniz? 2 kapılı olması şart

kadirsa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen s2000 için ikna etmeye bak, o başlıktaki zıvıdıklarla uğraşma bir kere al tam olsun ama yok s2000 aldıramayız diyorsan tabiiki z3 (copen, roadstar, street ka falan onları hiç okumamış sayıyorum)
    Bir ölür BİN DİRİLİRİZ...

Varlığım TÜRK Varlığına Armağan Olsun!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    S2000 disinda yazdiklarindan Z3 disindakiler araba degil

Sebring - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    S2000 icin sonuna kadar zorla derim.Olmazsa Z3'e donersin.Bir de MZ3 olursa of ki off...Ben bile dusunuyorum bazen...

emre55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    z3 al bence.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi siz delirdiniz mi. Adamı ölüme mi yollayacaksınız S2000 için zorla diosunuz. Ehliyetini yeni alacak adama kesin S2000 al denir mi. S2000 ok en güzeli belki ama bu yaştaki adama da kusura bakmayın 10 numara büyük gelir.

Cem kardeşim benden abi tavsiyesi kendine bi tane 1.9 Z3 al onunla başla. 2-3 sene sonra S2000 aldırırsın. Biliyorum kanın kaynıyor almışken hızlı bişeyler aliim diosun ama S2000 sinirli ata benzer. Aldırırsın aldırmasına iki kere vurdun mu babanlar alırlar altından bu sefer bi daha hiç kavuşamazsın.
    IN BOOST WE TRUST

emre_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende dusuk hacimli guztl goruntulu bir z3 derim z3 m ve s2000 sakaya grlmez hatayi affetmez

fastchild - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    en iyi başlandıç aracı Z3 1.9 zaten alacağın araç düzgün olursa ve alışırsan sonra yine Z3'den devam etmek istersen farklı hacim seçenekleride var 2.8 3.0 MZ3
    Alıntı Ufuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kanka sen çekirdekten yetişme bi manyaksın belirtiyim dedim
    -Now-34 K 3862 E34 5.20 1996 CosmosSchwarz " Sumfang Edition "

mody - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi siz delirdiniz mi. Adamı ölüme mi yollayacaksınız S2000 için zorla diosunuz. Ehliyetini yeni alacak adama kesin S2000 al denir mi. S2000 ok en güzeli belki ama bu yaştaki adama da kusura bakmayın 10 numara büyük gelir.

Cem kardeşim benden abi tavsiyesi kendine bi tane 1.9 Z3 al onunla başla. 2-3 sene sonra S2000 aldırırsın. Biliyorum kanın kaynıyor almışken hızlı bişeyler aliim diosun ama S2000 sinirli ata benzer. Aldırırsın aldırmasına iki kere vurdun mu babanlar alırlar altından bu sefer bi daha hiç kavuşamazsın.
    +s2000
    Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!

ahmetbaha-drs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bence SLK200K...Ve ya daha yeni olsn diyorsan eğer Opel tigra twintop.
    V40 Cross Country T4
    Megane GT-Line
    Range Sport SDV6
    A8 4.2 TDI Quattro
    VW Passat Variant TSI

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    s2000 ile z3 roadstar olmaları dışındaki ortak noktaları nedir acaba...
    s2000 nin üretilme sürülme amacıda belli tartışmaya gerek yok bu konuda.. ama bmw z3 ün öyle bir üretilme amacı yok z3 ün çok versiyonlarını kullandım bilhassa esp siz olan z3 ler çok agresif kullanıma sahip araçlardır çok tehlikeli araçlardır tecrübe ve pilotaj ister..

z3 ün 3.0 ve 1.9 larını kullandım 2000 sonrasında esp vardı yanılmıyorsam çok zaman oldu şimdi esp lileri yumuşak huyludur ama esp siz olanları yumuşacık bir gazda bile kıç atmaya çok meyillidir.. z3 genel olarak keyife tarza göre yapılmış bir araç üretilme amacı s2000 gibi değildir..

z3 mü s2000 mi deseler ben keyif yumuşak bmw sürüşü alman konforu neticesinde z3 derdim ama 2000 sonrası bir z3 derdim esp li falan 2000 sonrası z3 ler epey elden geçdi modernize edildi eksi olumsuz yanları giderildi iyileştirildi..birde coupe si var bu z3 lerinde oldum olası iç sevemedim o coupelerini.

Emir-Sb3R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Z3 hariç diğerleri araba değil diyenler acaba hiç roadster kullanmışlar mı ?
    Şu forumun cahil takımı bitmedi gitti zaten..

Ben smart kullanıcısı olarak eğer uzun süreli binilecekse temiz ve az kilometrede bi roadster'ı kesinlikle tavsiye edebilirim , 10 küsür yaşında çoğu cenaze olmuş arabalarla uğraşmaya gerek yok..

brabus ekipman vs. konusunda da sürekli kendime de parça getiriyorum yardımcı olabilirim.Şu an bi arkadaşımıza da yapıyoruz roadster brabus

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yapmayın arkadaşlar Smart özellikle brabus yürüyenli olanlar çok iyi yol tutan çok rijit gayet zevkli şaselerdir arkadaşımız içinde ilk araç olarak oldukça keyifli bir deneyim olur hem harika yol tutar yeterli yürür arkadaşımızada ilk pişme dönemlerinde keyif verir S2000 diye diretmeye bence gerek yok ilk araba için kaldıki vsa lıda olsa vsa sızda olsa illaki bi vukaat yaptırır sağı solu belli olmaz onu tanımayana muazzam dengesiz bi arabadır kendisi bu arada roadster smartta yanlama konusunda abilerini pek aratmaz buda dipnot

Sabri-A - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mercedes SLK200 bence.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OguzhanM3 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yapmayın arkadaşlar Smart özellikle brabus yürüyenli olanlar çok iyi yol tutan çok rijit gayet zevkli şaselerdir arkadaşımız içinde ilk araç olarak oldukça keyifli bir deneyim olur hem harika yol tutar yeterli yürür arkadaşımızada ilk pişme dönemlerinde keyif verir S2000 diye diretmeye bence gerek yok ilk araba için kaldıki vsa lıda olsa vsa sızda olsa illaki bi vukaat yaptırır sağı solu belli olmaz onu tanımayana muazzam dengesiz bi arabadır kendisi bu arada roadster smartta yanlama konusunda abilerini pek aratmaz buda dipnot
    Çok çok iyi yol tutması yeni başlayan biri için iyi bir özellik değil. Koptuğu zaman nasıl toplayacak. Bu arkadaşın kullanacağı arabanın limit üstü olmaması gerekiyor. Ne performans açısından nede yol tutuş açısından. Yol tutmasın viraja daha yavaş girsin düzde de hızlı olmasın. Çok yol tutarsa kontrolü kaybettiği hızda o kadar yüksek olucak o nedenle gene risk. Birde üstün yol tutuşlu arabalar genelede ben bırakıyorum demezler bir anda bırakırlar direksiyonun o kadar iyi değilse araba da da elektronik gismolar yoksa aynen yine patates olursun.
    IN BOOST WE TRUST

driftboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Al önce bi şahin doğan araba sürmeyi değil, '' şöförlüğü '' öğren ondan sonra istersen boing 737yle gez caddede..
    Marblex Mining & Marble

Harput Yapı İnsaat

Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabanın önüyle arkası arasında 3 yaş fark var

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    iki tip roadstar araç vardır bunu ayırt edelim..

bir gerçek roadstar tamamen keyif ve zevk sürüşü için performansın ikincil planda olduğu araçlar

ikincisi ise esasen roadstar amaçlı üretilmeyen ama statü olarak roadstar segmentine giren performans araçlarıki s2000 gibi..

aracı alıcak arkadaş hangi tip istiyorsa öncelikle ona yönelmeli. olay roadstar keyfiyse mgf bile işini görür mx5 işini görür..

maksat performans redline olayı ise s2000 gibi bir araç işini görür.. ama tabi biraz tecrübe ile..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BAH30 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Z3 hariç diğerleri araba değil diyenler acaba hiç roadster kullanmışlar mı ?
    Şu forumun cahil takımı bitmedi gitti zaten..

Ben smart kullanıcısı olarak eğer uzun süreli binilecekse temiz ve az kilometrede bi roadster'ı kesinlikle tavsiye edebilirim , 10 küsür yaşında çoğu cenaze olmuş arabalarla uğraşmaya gerek yok..

brabus ekipman vs. konusunda da sürekli kendime de parça getiriyorum yardımcı olabilirim.Şu an bi arkadaşımıza da yapıyoruz roadster brabus

[IG]http://picsdelawarecar.tk/images/Brabus_Smart_Roadster_2003/Brabus_Smart_Roadster_2003_7.jpg[/IMG]
    Cahil takimi?

Emir-Sb3R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı can87 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cahil takimi?
    aynen öyle

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)