User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
33 sonuçtan 20 ile 33 arası

Konu: bmw z3-smart roadstar-daihatsu copen-ford street ka

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi siz delirdiniz mi. Adamı ölüme mi yollayacaksınız S2000 için zorla diosunuz. Ehliyetini yeni alacak adama kesin S2000 al denir mi. S2000 ok en güzeli belki ama bu yaştaki adama da kusura bakmayın 10 numara büyük gelir.

Cem kardeşim benden abi tavsiyesi kendine bi tane 1.9 Z3 al onunla başla. 2-3 sene sonra S2000 aldırırsın. Biliyorum kanın kaynıyor almışken hızlı bişeyler aliim diosun ama S2000 sinirli ata benzer. Aldırırsın aldırmasına iki kere vurdun mu babanlar alırlar altından bu sefer bi daha hiç kavuşamazsın.
    ehliyet var 4 senelik fln

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BAH30 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen öyle
    Eyvallah sen oyle uygun gorduysen

Emir-Sb3R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı can87 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eyvallah sen oyle uygun gorduysen
    Estağfurullah öyle değil tabii, ancak smart gerçekten kullanmadan kimsenin bilemeyeceği bi araba , ikinci eli yoktur doğru , parçası pahalıdır doğru , kimine göre çok çirkindir , ancak arabadan saymıyorum demek çok yanlış bu araba için , piyasadaki arabaların %95'inden daha iyidir , kimsenin tahmin etmeyeceği kadar sağlam , problemsiz ve dayanıklı bir arabadır..

Tridion'u bir araştırmanızı öneririm..

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı BAH30 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Estağfurullah öyle değil tabii, ancak smart gerçekten kullanmadan kimsenin bilemeyeceği bi araba , ikinci eli yoktur doğru , parçası pahalıdır doğru , kimine göre çok çirkindir , ancak arabadan saymıyorum demek çok yanlış bu araba için , piyasadaki arabaların %95'inden daha iyidir , kimsenin tahmin etmeyeceği kadar sağlam , problemsiz ve dayanıklı bir arabadır..

Tridion'u bir araştırmanızı öneririm..
    arabadan saymıyorumu ondan dememişdir arkadaş onuda sanırım sen anlamamışsın yada anlamışsın ama alındığın için öfken gözünü karartmış..

neticede s2000 gibi performans sınıfı redline bir araç değil roadstar arkadaşda ona hitaben demişdir arabadan saymıyorum diye yoksa roadstar gerçekden güzel bir roadstar arabadır ama roadstar araç konusu bu değil zaten konuyu açan arkadaşda dikkat edersen roadstar araç arıyorum dememiş o s2000 vasfında bir araba arıyor ona en yakın araçda z3 zaten başkada bulamaz piyasada..

konuyu güzel keyifli bir roadstar arıyorum olarak açsa arkadaş o zaman biri smart arabamı yaw dese o zaman nedesen haklı olurdun.. ama zaten öyle bir konu açılsa o zamanda listede s2000 z3 falan olmazdı mgf mx5 falan tarzı keyif roadstarları olurdu..

ulas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sabri-A Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mercedes SLK200 bence.
    TAM 35
    UK986 6R GTI
    UK987 w204 C250 Coupe AMG

redbaron - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    s2k al.sora pert s2k furyasına sende katıl...

yada bi tane h100 al onla yamul gayet zevkli olabilir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    S2000 temiz bulmak heralde çok zor artık, ilk araba olarak da biraz riskli.

Z3 1.9 bence en mantıklısı içlerinde.

Smartta güzel araba tabi mercedes var arkasında sonuçta ama s2000-z3 tarzı arabalar tam roadster, smart biraz ya sev ya nefret et bi araba benim gözümde. Modeli yeni olsun değişik bi araba olsun satmam 3-5 sene binerim dersen hoşuna da gidiyosa alınır neden alınmasın.

arkadaşla da sorun yok. Estafurullah demiş gönlümü aldı, erkeğin en önemli aksesuarı arabasıdır, ucundan lafı değdirince sinirlenmesi normal

Erdem K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    belirttiğiniz araçlar içinde tercih edeceğim z3 olur. eğer temiz smart bulursanız onu da değerlendirin derim...
    Subaru
    Technica
    InternationaL

PSN: ekduncan

dest - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bana kalırsa listede yok ama Mazda Mx-5ide değerlendir derim

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aklıma 106 GTI ların ilk çıktığı 1997 senesi geldi Daha o zamanlar ehliyetlerini yeni alan gençler hemen 106 GTI aldırıyorlardı. Sonrası zaten *****. Kaçtane 106 patladı. Çoğu da ağır kazalı yaralanmalı hatta ölümlü.

s2000' ni 106 GTI x 10 diyin siz patlama risk potansiyeli olarak. Z3 1.9 bence de gayet mantıklı ve makul bir araç. Ama o da yavaş değil hani. Ama en azından bir GTI kadar performanslı değil. Üstünü açar güzel güzel takılır piyasa yaparsın.

Ama bu gençlik rahat durmaz belli bi zaman sonra abi bu bana yetmiyor der gider Z3' e de Supercharger takar yine başa döneriz

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne s2000miş arkadaş sanki formula 1 aracı.

lafı geçmiş smart roadster çok keyifli bir araç , çok eğlenceli ve seri fakat aşırı rahatsız tahta gibi sert ve eğer kaza falan olursa servise düşersen allah yardımcın olsun.
    .

Emir-Sb3R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HaKo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne s2000miş arkadaş sanki formula 1 aracı.

lafı geçmiş smart roadster çok keyifli bir araç , çok eğlenceli ve seri fakat aşırı rahatsız tahta gibi sert ve eğer kaza falan olursa servise düşersen allah yardımcın olsun.
    Aynen öyle , ben şanzıman yazılımı güncellemek için gittim yetkili servise ilk ve son oldu o da , ama güzel özel servisler var florya kolcar mesela

powERS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olsa bi 0.8cdi smartım ne mutlu olurum bee.

*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...

Sahin9108 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    istediğiniz araç klasmanı içerisinde mx-5 güzel bir seçenek olabilir benimde almaya niyetlendiğim ama mazda istemediğim için vazgeçtiğim bir araç var forumdan çoğu arkadaş zaten araçtan haberdardır. Link vermek yasak mı bilmiyorum ama şimdilik koyayım ; http://www.cardomain.com/ride/387955...convertible-2d
    Mazda MX MX-5 2.0 2008 Model 43.900 TL Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk - 70744621

ilk linkte aracın orjinal jantları ve orjinal rengi ile dip basık hali yabancı forumlarda paylaşılmış sahibinden linkinde ise beyaza kaplanmış hali var benim tercihim orjinal rengi olurdu

emniyetli bir şekilde seni güç bakımından tatmin edeceğine eminim şimdi tam hatırlamasam da ekstraları vardı

bunun haricinde denildiği gibi 1.9 z3 hem şekiliyle hem zevkli kullanışıyla (espli modeller olarak) doğru bir tercih olabilir

smart roadster uğraşabileceğin güzel bir zevk arabası olabilir ama temiz bir mx-5 veya z3 almanın seni daha çok rahat ettirebileceği kanısındayım

diğer seçenekleri hiç düşünme bile alalı daha bir kaç ay olmadan pişman olursun

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)