Arkadaşlar içimde bi hevesti hep Alfa Romeo tutkusu . Aklıma yatan bir araç buldum fakat çevremdekiler alfa romeo nun parçasının çok pahalı olduğunu söylediler . Bakıcağım araç 1990 model alfa romeo 33 1.5 benzin/ LPG
Arkadaşlar içimde bi hevesti hep Alfa Romeo tutkusu . Aklıma yatan bir araç buldum fakat çevremdekiler alfa romeo nun parçasının çok pahalı olduğunu söylediler . Bakıcağım araç 1990 model alfa romeo 33 1.5 benzin/ LPG
Etrafında olmasını istediğin kişiler, aslında senin kim olduğunu gösterir.”
Drift King: Do you know who I **, boy?
Shawn Boswell: You're like the Justin Timberlake of Japan.
Eski kasalarını bilmem ama alfa romeonun yakıtı çok fazla kardeşim.. Lpg ile onu hallettin diyelim de parça konusunda sıkıntı durumunu bilemem.. şu kadar biliyorum 200 senelik firma peugeot bünyesinde çalışıyordum eskiden türkiye ye ilk gelen yabancı otomobil peugeot dur.. Onun bile bazen parça problemi olabiliyor ki alfa romeo ne derece sorun olmaz bilemiyorum.. Saygılar..
başladık gene
ömründe alfaya binmemiş bile olanların saplantılı cevaplarını dinlemeye !
alfanın parçası pahalıdır diyenelere sorulacak ilk soru :
*hiç alfaromeo sahibi oldunmu ?
%99 gelecek cevap hayır olacak
işte alfa parça fiyatları
bakın okuyun kıyaslayın karar verin.
Alfa Romeo Yedek Parça & Alfa Romeo Servis - Alfa Romeo Çıkma Parça - Alfa Romeo Ucuz Hesaplı Parça
Alfa Romeo Yedek Parçaları
Alfa Romeo Yedek Parça ve Çıkma Parça - Alfa Romeo Yedek Parça ve Çıkma Parça
Alfa Romeo ve Lancia Modelleri | Alfa Sportivo Özel Alfa Romeo, Lancia Servisi
edit:
@saintarsonist
benim yazı sana değil ortaya
ben yazımı yazıyordumki sen post etmişsin
aslında yer değiştirmesi lazım yazıların
3 sene oncesıne kadar cok yakın arkadasımda 94 model 33 1.7 16v boxer vardı bulamadıgımız parcası yada asırı derecede pahalı olan bı parcasını gormedım
Suandada 75 var kullanması ınanılmaz keyıflı araclar bence kesınlkle alınır zaten bıraz surdukten sonra satması bıle zor gelır![]()
Herzamanki gibi bazı arkadaşlar ön yargıyla yaklaşmış.(Ön yargıylada yaklaşacaktır) Önce bi kullanıp deneyin ondan sonra yorum yapmanız daha doğru olur.
Çok yakın bir arkadaşım alfa kullanıcısıdır. Alfa devirli kullandığında çok fazla zevk veren araçtır. Devirli kullanıncada araç doğal olarak yakar. Onun dışında ne fazla yaktığını gördüm aracın nede bir parçasının diğer araçlara göre çok fazla pahalı olduğunu.
Hiçbir sorunda çıkartmadan çatır çatır aracı kullandık. Sen arabana bakarsan arabanda sana bakar.![]()
Arabacı - Kaportacı
kardeşim bilen bilmeyen herkes konuşuyo hiçde öyle degil parçaları gayet uygun ve hemen hemen heryerde buluyorsun on numara arabadır alfa al bin kardeşim.
Bir Ferrarim Olsun İsterdim Satıp GTi Koleksiyonu Yapmak İçin...
Orasından burasından ses geliyor. saçma sorunları oluyor 3-4 haftada bir servise gidiyorum eksiklerini yaptırıyorum sinirleniyorum.
sonra yolda giderken, park ederken bana bakan gözleri farkediyorum yıkattığımda ya da pisken bile karşısına geçip ulan iyiki almışız diyorum. kitleyip eve giderken arkamı dönüp tekrar bakıyorum
ertesi günde tekrar başa dönüyorum. alfa romeo böyle birşey işte
Alfa guzel arabadir korkmayin forumdada defalarca sorgulandi parcasi pahalidir fazla yakar cabuk dagilir kronik sorunlari vardi gibi seylere aldanmayin cogu markadan kalitelidir ben 2 sene 147 kullandim cok memnundum bidaha olsa bidaha alirim
tavsiler için çok teşekkür ederim salı günü ankara ya gideceğim ve arabaya bakacağım umarım düşündüğüm gibidir![]()
Etrafında olmasını istediğin kişiler, aslında senin kim olduğunu gösterir.”
Drift King: Do you know who I **, boy?
Shawn Boswell: You're like the Justin Timberlake of Japan.
parça konusunda çok fazla sorun yaşamazsınız ankara istanbul dan çözersiniz. parça fiyatlarıda abartıldığı kadar pahalı değildir. birçok parça fiatla aynıdır.
feel is everything
2000 model 156 var bizde de 2.0 motor , triger kayışlar bilyalar salıncaklar 1500lira civarına değiştirdik komple . . böyle bi araba için bence pahalı değil . . zevkle binilcek arabalar![]()
alfa 33 sahibiydim bir zamanlar parça sıkıntısı yüzünden satmak zorunda kalmıştım.
Zalimler için yaşasın cehennem..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)