User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
34 sonuçtan 20 ile 34 arası

Konu: Alfa Romeo bilgisi ?

freelife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alfa romeo 33 1.5 1.7 16v hepsine binmiş biri olarak diyebilirmki inanılmaz bir keyif ama çok ilgi isteyen bir araba ( ben birde 90 lı yıllarda bindim ) parçalarında problem yaşayacağını sanmıyorum . benim sıkıntım hararetten yanaydı o yıllarda uzun süredir alfaya binmiyorum şu anda ne olur motorlar ne durumdadır bilmiyorum ama boxer motor işte dikkatli olmakta fayda var temiz bir 75 i tercih ederim açıkcası arkadan itiş keyfi bambaşka onda...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    File:Alfa 75 Brooklands May 2010 IMG 8988.jpg - Wikipedia, the free encyclopedia

şu arabanın hatları beni benden alır inş imkanım olur da böyle bir aracım olur

yakup'sss
    Misafir
    Alıntı freelife Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    alfa romeo 33 1.5 1.7 16v hepsine binmiş biri olarak diyebilirmki inanılmaz bir keyif ama çok ilgi isteyen bir araba ( ben birde 90 lı yıllarda bindim ) parçalarında problem yaşayacağını sanmıyorum . benim sıkıntım hararetten yanaydı o yıllarda uzun süredir alfaya binmiyorum şu anda ne olur motorlar ne durumdadır bilmiyorum ama boxer motor işte dikkatli olmakta fayda var temiz bir 75 i tercih ederim açıkcası arkadan itiş keyfi bambaşka onda...

yağını suyunu kontrol etmek gerekiyo sık olarak . . ön takımları falan biraz kısa sürede ses falan yapmaya başlama durumları oluyo kullanıma bağlı olarak . . parça sorunu büyük şehirlerde yaşanmaz bencede . . ki siz 90larda binmişsiniz motor sesi gidişi keyiften öte zevk veriyo gerçekten öneririm bende

freelife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ronin_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    File:Alfa 75 Brooklands May 2010 IMG 8988.jpg - Wikipedia, the free encyclopedia

şu arabanın hatları beni benden alır inş imkanım olur da böyle bir aracım olur
    tam modlanacak araba aslında ,acaba uğraşan oldumu bununla birileri....3.0 v6 olanını yükle gazla yanla

2000HC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alfa Romeo servisi olan bir arkadaşım var devamlı gidiyorum,daha önceden kasabın eline düştüyse Alfa bir daha kolay adam olmuyor özellikle elektrik tesisatından sıkıntı çıkıyor.onun dışında alfa sprinter ın bile parçaları var,gayet zevkli araçlar
    Wrecked Ford.. Pinto under bonnet

sportwagon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle bakıcağınız aracın 90 model olduğunu unutmayın masrafları olacaktır ve yedek parçası 90 model 1 japona gore daha az ve pahalı olacaktır bunun nedeni yansanayi parçanın az olmasıdır ama 90 nın dan 2012 sıne kadar hangı modeli olursa olsun 1 çok kişinin sahip olmak isteyipte korktuğu bir markadır alfa ucuzuna kacarsanız ıllet ettirir sizi eminim

Onuralp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı freelife Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tam modlanacak araba aslında ,acaba uğraşan oldumu bununla birileri....3.0 v6 olanını yükle gazla yanla
    Gurcell'de vardı ama hangi modeliydi hatırlamıyorum. Turbo'ydu galiba ?
    19051919-23041920-30081922-01111922-29101923

ProdriveSTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)
    yeni konu açmayım dedim,

Alfa Romeo 156 2.0 TS 16V 1998 Model 13.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Yeşil renk - 90133028

bu araç hakkında bilgisi olan var mı ? meggy coupe ile takas teklifi atmış bana mantıklı takas olur mu ve gidişi nasıldır ?
    Murat CANTÜRK

Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
    Renpar Sigorta
    info@renpar.net

omerta. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ProdriveSTI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yeni konu açmayım dedim,

Alfa Romeo 156 2.0 TS 16V 1998 Model 13.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Yeşil renk - 90133028

bu araç hakkında bilgisi olan var mı ? meggy coupe ile takas teklifi atmış bana mantıklı takas olur mu ve gidişi nasıldır ?
    1.6sı vardı bızdede bedava paralara gıdıyor bu arabalar konfor ve kalıte bakımından ust sevıyedeler. Bızımkıı 1.6 olmasına ragmen cok serıydı ama bızım makına hep servıste bakım gordu kesınlıkle dısarda anahtar degmedı.

Not: Alfalar dısarda kurcalanırsa bıdaha adam olması cok zordur. Boxer motor ozellıgı. Ancak ustası yapar.
    Arabacı - Kaportacı

drummer582 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arac duzgun gorunuyor ancak alirken iyi baktirmak lazim bakimlari zamaninda yapilmismi? Nerede yapilmis? Duzgun ve bakimli bi alfa uzmez ama bakimsiz alfa uzer.ankarada Araca baktirmak istersen yardimci olurum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şuana kadar 3 tane 33 e bindim 1.7 sini tavsiye ederim parça problemi vs yaşamazsınız ama 33 alfaların içinde en narin arabadır bence hor kullanmaya gelmez

ProdriveSTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)
    Uste para istiyor adam,bende kullanmak icin degilde megane'a gore daha kolay cikaririm elimden diye dusunuyordum.yoksa bunu alirsam satacam yine.
    Murat CANTÜRK

Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
    Renpar Sigorta
    info@renpar.net

sportwagon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Macera aramayın satmak içinde alfa romao bakmayın ilandaki araç olduykça yorgun duruyor bakımsız 2.0 ts magandan çok daha zor satılır gereksiz bir ticaret olur sizin için

boretto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı drummer582 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arac duzgun gorunuyor ancak alirken iyi baktirmak lazim bakimlari zamaninda yapilmismi? Nerede yapilmis? Duzgun ve bakimli bi alfa uzmez ama bakimsiz alfa uzer.ankarada Araca baktirmak istersen yardimci olurum

alfa 75 alfa 155 ve Gtv 2.0tb kullanmis bir eski alfisti olarak tavsiye ederim ...ama drummer inda dedigine katiliyorum.. bunu 97 model Alfa gtv 2.0 tb mizi sattigimiz adamdan geri aldigimiz zaman yasamistim bakimsiz ve yorulmus bir araba olarak aldik... gercekten cok ugrasiyorsunuz ve bu masraflardan sonra soguyorsunuz oyuzden temizliginden emin olmak lazim... ama alfisti olmak ayri bir duygu ... imkanlarim dogrultusunda ben de 166 3.0 v6 tb yada 2.0 v6 tb almak icin yakinda burada konu acmayi dusunuyorum... ustadlarin bilgisi dogrultusunda kararimi veririm...

devil_berk22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    satmak içinse alfa romeo hiç almayın şu sıralar meg. coupeler hareketlendi güzel bir fiyat yazarsanız verebilirsiniz kendi aracınızı

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)