Araştırdım ama pek bişey anlamadım tam olarak ne oluyor ? Getirisi iyimidir ? Birde vadeye para yatırınca çekemiyormuşuz bu doğrumu ? Bilgi lazım bana![]()
Araştırdım ama pek bişey anlamadım tam olarak ne oluyor ? Getirisi iyimidir ? Birde vadeye para yatırınca çekemiyormuşuz bu doğrumu ? Bilgi lazım bana![]()
kardeşim getirisi aylık yatıracan meblaya göre değişir faiz oranları ile orantılı getirisi.
atıyorum 30 günlük vadeye koydun 30 gün tamamlamadan çekersen mesela vadesi bozuluyor örneğin 30 sonunda ana parana 100 tl faiz mi veriyor 30 günden önce çekersen onu vermiyor vaden sıfırdan yenileniyor tekrar
artık corc-i zamanıcdti
O zaman en fazla faiz getirisi olan banka hangisi bunu öğrenmek doğru olacak ? Peki hangi banka abi?
vallaha pek farketmiyor kardeşem şuan oynasın oynasın yatıracan meblaya göre getiride 5,10 bilemedin 15 tl oynar aylık
en iyisi güvenilir ve temiz çalışan bir banka![]()
artık corc-i zamanıcdti
şekerbank ve citibank şu an en yüksek oranları veriyolar.
Bankaların düşük meblaglara verebilecegi faiz oranı genelde aynıdır. Tutar yüksek ise alacagınız oran degişir bi nevi bankayla pazarlık yapma sansınız artar. Ama atıorum 50-100 bin TL için pek pazarlık şansı olacagını düşünmüorum. İng bank ve Garanti bankasında hosgeldin faizi vardı diye hatırlıorum bi araştır istersen.
☻/
/▌
/ \
Bileşik Faiz Hesaplama, Vadeli Mevduatınızın tekrarlı hesaplaması Bileşik Faiz Hesaplama modülü ile tekrarlı getiri hesaplaması, Bileşik Faiz Hesaplama ile yüksek getiri.
1000 tl iki ay sonra 15 tl veriyorbu nasıl iş şimdi abilerim ? Hata nerede oldu ?
kardeşim vallaha belli başlı bankalar var sağlam iş yapan ve çok tercih edilen sağlam olsun 3 lira eksik olsunben iş bankası ile çalışıyorum maaşımı ziraatten alıyorum ama özel hesaplarım iş va yapıkredi de
tercih senin bankaların faiz oranlarını sor hangisi seni cezbederse bas parayı![]()
artık corc-i zamanıcdti
şekerbank 3 ay (180 gün) vade 10.000 tl'ye 425 lira faiz veriyor.
garantide bu miktar 280 lira, citi ise 485 lira falan...
yani 100-200 tl'ye pek birşeyler alamazsınız vadeli mevduattan, en fazla bi paket sigara parası.![]()
vallaha kardeşim bankaya koyarım 1 sene dokunmam diyorsan yıllık koy ama belli olmaz işim diyorsan aylık koy.
yatıracan meblağ küçükse baya pek banka saçmene gerek yok yatır birine
artık corc-i zamanıcdti
Citi'nin süper nakit hesabı var.Tipik bir hpca hesap,gecelik getiri veriyor.İstediğiniz zaman çekebiliyorsunuz.gece hesapta kalan bakiyeye faiz veriyor.
En yüksek oran diye birşey yok.Masa altı faiz oranı veriyor tüm bankalar.Şubeye gidip pazarlık yapmak lazım.Meblağ yüksek olursa yıllık brüt %14ler mümkün.![]()
Banko maçlara ufaktan idda oyna bence.Benim arkadaşta 100Tl'm var banakaya koyucam diyordu dalga geçiyorduk çocuk 1 ayda idda'dan 2.000tl yaptı o parayı.Sonra bankaya koydu.
Yıllık koyamam zaten o kadar uzun süreli plan tutmaz bende.
Bileşik Faiz Hesaplama, Vadeli Mevduatınızın tekrarlı hesaplaması Bileşik Faiz Hesaplama modülü ile tekrarlı getiri hesaplaması, Bileşik Faiz Hesaplama ile yüksek getiri. yalnız şurada tekrar sayısı var o ne oluyor ?
anlıyorum.
şurda bankaları kıyaslama falan var belki yardımcı olur:
Vadeli Mevduat, En Yüksek Mevduat Faizi veren banka hangisi? Vadeli Mevduat Hesapla, en yüksek Vadeli Mevduat getirisini bul, Güncel Faiz Oranları ile Vadeli Mevduat ürünlerini karşılaştır.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)