en iyi bildiğim yatıracağınız meblağ ve vade süresi.
hemen ne veriyorlar,nekadar kesiyorlar hesaplayıp söylerler anında
en sağlıklısı gidip hesaplatmak kannımca.
en iyi bildiğim yatıracağınız meblağ ve vade süresi.
hemen ne veriyorlar,nekadar kesiyorlar hesaplayıp söylerler anında
en sağlıklısı gidip hesaplatmak kannımca.
artık corc-i zamanıcdti
TC kimlik numaranızla size bir customer number tanınıyor.Yani o parayı siz yatırdığınızda artık sıfır müşterilikten çıkıyorsunuz.Yapacağınız her işlem customer number ile yapılıyor.1 sene sonra bile gitseniz core müşteri için geçerli orandan yararlanabilirsiniz.Ancak şöyle olur siz yatırıp çekersiniz,sonra kardeşiniz gider yatırır vs..Ama hesap işlem ücreti ilk ay alınıyorsa hiçbir getirisi olmaz.
bir trick; garanti bankası e-vadeli yani internet şubesinden açılan vadeli hesaba 27 gün için(evet özellikle 27 gün seçilmesi lazım) tabi 25.000 TL üzeri meblağlarda %10,75 oran veriyor, bu devirde sağlam getiri.
not: banka ile hiçbir alakam yoktur![]()
Turuncu hesapta şöyle bişey yaptım diyelim: 3000 tl koydum 6 aylık vade sonra elime bin tl geçti bunuda bunun üstüne koyup değerlendirme oluyor mu? o kadar esnekmi ?![]()
garanti'ye gitmeyin de nereye giderseniz gidin nacizane tavsiyem.
bu kadar kazıkçı bi banka yok bence...
ha bir de asya'da faiz değil, kar payıdır bunun adı oraya giderseniz pot kırmayın.![]()
en iyisi bireysel emeklilik yap her ay cüzi bi miktar yatırarak uzun vadede sağlam para birikir
getiri hesaplamak için burayı incele parametrelere filanda bak iyimser ve kötümser olarak
Bireysel Emeklilik Sistemi Bilgilendirme Sitesi
Everyday I ** çapuling...
evet aslında zamanında çok araştırdım inan en temizi bireysel emeklilik tam bir yatırım![]()
artık corc-i zamanıcdti
emekliye kadar kim öle kim kala.
anzhi makhachkala.![]()
Aylık sabit geliri olupta başlamamış olmak bir hata bence de.Ama sağlam bir işiniz/geliriniz yoksa işler ters gitmeye başlarsa erken çıkma (min 5 yıl kadar) şansınız yok, paranız yanar veya büyük kısmını keserler.
aylık bi vadeliye yatır sen temiz temiz
bankaya git hesaplat verdiğini,aldıklarını kafana yatana çak parayı![]()
artık corc-i zamanıcdti
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)