ve son!
iyi kötü 4 yılımı geçirdim gerçekten severek değil taparak kullanıyordum arkadaşım bariyere girince ayrılmak zorunda kaldık...
ve son!
iyi kötü 4 yılımı geçirdim gerçekten severek değil taparak kullanıyordum arkadaşım bariyere girince ayrılmak zorunda kaldık...
///RENAULTsport
PPRMotorsport
maslak sanayiden bir çıkmacı arkadaş aldı sefaköyden bir arkadaşla beraber toplayacaklarmış sanırım alan hayrını görsün şu saatten sonra![]()
///RENAULTsport
PPRMotorsport
sarı sarı güzelmişte..Geçmiş olsun.Daha iyileri nasip olsn.
ome-R
buna çok sevindimzaten hiç içime sinerek satmamıştım hurdaya ayrılsın istiyordum yarın bir gün karşıma çıksa üzülürdüm çünkü.
herkese çok teşekkür ederim...
bir şanssızlık var ama çözemedim çok güzel 2 tane araç kaçırdım son 1 buçuk ayımıda eli yüzü düzgününü aramakla geçti bakalım her şeyde vardır bir hayır haftaya yenisini almaya gidiyorum .
///RENAULTsport
PPRMotorsport
valla çok güzel bir proje çizmiştik ama imkanlar el vermedi,hurdaya ayırdık.Bunlarıda sana çekinerek yazıyorum senin yerine koyuyorum kendımı benim içim parçalanırdı konuşturmazdım kimseyi.
Tekrar sölüyorum çok şükür hayattasınız,sizde bişey yok Allah daha ıyılerını nasip eder ki etmiş sanırım,Rabbim yenisinde yaşatmasın böle olayları
geçmiş olsun.allah daha iyilerini nasip etsin
34 BAK 117 - cıvıc vti
34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
34 HK 4550 - cıvıc vtec2
teşekkür ederim inşallah herkese daha iyilerini nasip eder.
bizde istemezdik ama olanla ölene çare yok ne yazık ki
bende normal şartlarda vermiyordum ama bu bana çok çok büyük ders oldu maddiyattan öte manevi ne varsa kaybettim kötü bir şekilde her şeye rağmen can maldan kıymetlidir diyip canın sağolsun dedim ama keşke demeseydim.
///RENAULTsport
PPRMotorsport
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)