Arkadaşlar aramızda hiç kasık fıtığı olan oldu mu?
Geçmiş olsun kardeşim, ben el fıtığı olmuştum ama isteren doktoruma tanıdığı doktor varmı diye sorayım
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
yok ya komik gelicek bi durum
Son 2 halısaha maçında oldu.
sondan 2. sinde son 5 dakika bağlar gerildi sandım, gece eve gelince karın kası ağrısı oldu.
Son maçta 15 dakika kala şutu çektim, tık diye gitti. Yine karın kaslarına vurdu ağrısı, ben kas yırttık sandım.
Ertesi gün sağ kasıktaki lenf bezi şişti sandım, dedim heralde üşüttük mikrop falan kaptık. Şöyle biraz yokladım, lenf bezi değilmiş. Fıtık çıktı işte bildiğin
Bana ameliyat olmuş birisinin yorumları lazım. Kısmetse p.tesi gidicem doktora, en azından bilinçli gidiyim. Az çok ne glicek başımıza bilelim.
Spor ne kadar yapamıyoruz, tam olarak ne kadar zamanda eski haline döner, tekrar aynı yerden aynı problemi yaşarmıyım vs vs gibi soruların cevapları lazım.
ilk okul 1.sınıfta olmuşumestetik yaptırmamışlar 4.5-5 cm uzunlugunda bi dikiş izi var suan
sporu falan bilmem ama 1 ay bana yaramazlık atmak zıplamak yok demişlerdi![]()
Bnmki taze degil ama anlatayim
4 yaşında sol taraftan ameliyat olmuşum.
Daha sonra lise zmnlari basketbolla ilgilenmeye başladim neyse kluptur anterenmandir dvm ederken biraz fazla ağır oldu.
Bu sferde sağ tarafta oldu.Ağır kaldırmak fazla spor yapmak tetikliyen şeylerdi.Müthiş ağrı yaparda bende patlayan bölge tarafında testiste ne alaka bilmiyorm ama kütlesel farklılık olurdu.
Muayneyede ise adam testis tarafindan parmak ile yırtıgı tespit etmeye calişiyor.Patlama durumunda acil ameliyat.yok ben spor yapmam ağır kaldırmam dersen problem yok.ben dikkat ederek üstesinden gelmiştik.Üstünden çok vakit geçti teşhis ve tedavide degişlik olmustur muhakkak
Bu arada ameliyat olsanda tekrar nüksetme riski var diye biliyorum.
Eski bir hikaye ama ufakta olsa bilgi vermiştir umarim![]()
Kardeşim doktorum geri dönüş yaptı sekreteri aracılığıyla;
Cengiz Türkmen tavsiyesi ile arıyorum dersin aşağıdaki kişi arkadaşı.
Nurettin Kapıcı
Kolon Hastanesi (Güngören) Baş Hekimi
0533 619 81 47
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
kardeşimde doğuştan 3 tane wardı 2 kere ameliyat oldu geçti 10 senedir bi sıkıntısı yok basit bi ameliyat diye biliyorum , bu sıkıntılar warsa kabız olmamaya dikkat et bol bol kuru kayısı ye ve su iç ağrın fazla olmasın
Bende ortaokulda ameliyat olmuştum sanırım uzun yıl geçti ameliyattan sonra hiçbir sorun yaşamadım çok basit bir operasyon zaten doktorlar öle diyordu
EkN garage
Genelde genetik oluyor, bizim aile de de tüm erkekler sırasıyla oldu.
Sporda çok zorlamak veya yanlış ağırlık kaldırmak başlıca sebeplerinden.
Babam doktor, hastaların kendi rahatsızlıklarını anlayabilmesi için kolay bir yol olduğunu söyledi. Ağrılı kasığa elinizi koyun ve öksürün o sırada fıtıktan dolayı yırtık kısım elinize gelecektir.
We’re the middle children of history...
Babam fıtık amelıyatı olmuştu yaklaşık olarak 3-4 yıl önce.
Ondaki fıtık bıraz buyuktu.Yanı yumurta boyunda vardı.Tehlıkelı duruma geldıgı için mecburen amelıyat oldu.Amelıyat yaklaşık olarak yarım saat yada 40 dk kadar surdu.Amelıyat yerı 5ıle10 cm kadar.Doktorun söylemesı ıle yaklaşık olarak 15 gun yattı.15 gun sonunda evde ufak ufak yurumeye başlamıştı.Daha sonra zorlamadan devam ettı.1ay sonunda az agrısı vardı sonra normale döndü.Doktorların dedıklerıne göre diş çektirmek kadar basit olan bir operasyonmuş![]()
---BTU cupra---
eyvallah, çok teşekkürler bilgiler için.
Aynen geldi valla elime
Benimki fındık kadar şu anda. Daha fazla büyümeden hemen hallettirmek istiyorum.
Arkadaşlar herkese çok teşekkürler, içim baya rahatladı. P.tesi kontrole gidicem, sonrasında da en kısa sürede ameliyat olup kurtuluyum.
Yani spor yapamamak gerçekten çok kötü bir durum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)