User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
28 sonuçtan 20 ile 28 arası

Konu: Kasık Fıtığı

ALPER-VNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende de var hali hazırda ama spor vs yapmadığımdan mı bilmiyorum da bi sıkıntı çıkarmadı bana.. askerde olurum amelyatını da diye bekletiyorum açıkçası kuzenim ölye yapmıştı onda da bi sıkıntı yok şuan

Kakus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende vardı. Ameliyat oldum. Sorun söyliym.
    K.

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben 6 aylıkken bebekken olmuşum, hiç sorun yaşamadım bugüne kadar

Selman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende 4. sınıftayken ameliyat olmuştum. Sol tarafta şişlik vardı benim. Yaklaşık 15 dakikalık bi operasyonla iş bitti Bidahada bişey olmadı hiç
    SongürGarage

USPeformance
    by UtkuSelamoğlu

ÜSTÜNERC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kucukken 2 taraftanda olmustum hatırlıyorum. 2 gune kalkmıstım ayaga bı zorlugu yok kardesım korkutma bosuna kendını

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben ilkokul 3. sınıfta olmuştum..doktor ilerde sıkıntı yaratır diyip ameliyat etmişti beni..2 hafta kadar yattım evde..sünet gibi birşey merak edilcek pek birşey yok aslında 2 hafta yatıp normal yaşantına devam ediyorsun

tuvalrones_23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende 6 ay once gobek fıtıgı ameliyatı oldum .hastanede 1 gun kaldım ameliyat yarım saat sürüyor.belden iğne yapıyorlar ve belden aşagısını hissetmiyorsun . benim açımdan zor geçdi ameliyat sonrası dönem tek başıma yataktan doğrulamıyordum ilk günlerde tabi benimki göbekte oldugu için daha zor oluyordu kalkmak.odamdaki diğer hasta kasık fıtıgı ameliyatı oldu yaşlı da bi amcaydı benden çok daha rahat hareket ediyordu adam.

ameliyat sonrası ağrı sızı çok oluyor birde ameliyat olduğun gün yataktan çok fazla kalkmak zorundasın .yapılan lokal anestezi sonucunda artık ne varsa içinde onu idrarla atıyosun zorluyo tabi haliyle kalkmak .

şuan ise durumum gayet iyi arada çok fazla yemek yediğim zaman ağrıyor . yavaş yavaş spor yapmaya da başladım karın bölgesini zorlamamaya gayret ediyorum bi sorun yok gibi görünüyor

spor yapan biriysen sık sık bence ol kurtul sonradan rahat edersin

Alican - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hocam benimde var acemi birliğinde oldu. usta birliğine gider gitmez olman lazım dedi doktor eğitim ve spor yapamaz raporu verdi totalde 6 yıl oldu ameliyat olmadım, ayakta fazla durduğum zaman yumurtalığımda şişme oluyor. Zaten bu zamazingo karındaki zarın yırtılıp bağırsakların yumurtalığa inmesine sebep oluyor. Tavsiyem şişkinliğin olduğu zaman ayaklarını yukarıda tut. Birde ameliyat olursa yaz burayada banada ön ayak olursun

oxygen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tuvalrones_23 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende 6 ay once gobek fıtıgı ameliyatı oldum .hastanede 1 gun kaldım ameliyat yarım saat sürüyor.belden iğne yapıyorlar ve belden aşagısını hissetmiyorsun . benim açımdan zor geçdi ameliyat sonrası dönem tek başıma yataktan doğrulamıyordum ilk günlerde tabi benimki göbekte oldugu için daha zor oluyordu kalkmak.odamdaki diğer hasta kasık fıtıgı ameliyatı oldu yaşlı da bi amcaydı benden çok daha rahat hareket ediyordu adam.

ameliyat sonrası ağrı sızı çok oluyor birde ameliyat olduğun gün yataktan çok fazla kalkmak zorundasın .yapılan lokal anestezi sonucunda artık ne varsa içinde onu idrarla atıyosun zorluyo tabi haliyle kalkmak .

şuan ise durumum gayet iyi arada çok fazla yemek yediğim zaman ağrıyor . yavaş yavaş spor yapmaya da başladım karın bölgesini zorlamamaya gayret ediyorum bi sorun yok gibi görünüyor

spor yapan biriysen sık sık bence ol kurtul sonradan rahat edersin
    Çok çok teşekkürler, çok sağlıklı bilgiler.

Alıntı Alican Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam benimde var acemi birliğinde oldu. usta birliğine gider gitmez olman lazım dedi doktor eğitim ve spor yapamaz raporu verdi totalde 6 yıl oldu ameliyat olmadım, ayakta fazla durduğum zaman yumurtalığımda şişme oluyor. Zaten bu zamazingo karındaki zarın yırtılıp bağırsakların yumurtalığa inmesine sebep oluyor. Tavsiyem şişkinliğin olduğu zaman ayaklarını yukarıda tut. Birde ameliyat olursa yaz burayada banada ön ayak olursun
    Merak etme hocam, çok yakında sana ön ayak olucam

Bir hafta oldu, bir haftadır spor yapamıyorum. Ben çok dayanamam sporsuz. O yüzden en yakın zamanda olucam ameliyat

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)