Boyle bir denemeye denk geldım gezınırken de CRX motor ne galiba b16 mı, Almanca yazmıslar mod varmı bilmiyorum ama paylasıyım dedım...
Boyle bir denemeye denk geldım gezınırken de CRX motor ne galiba b16 mı, Almanca yazmıslar mod varmı bilmiyorum ama paylasıyım dedım...
Alttaki yazı okunmuyordu firefoxtan dolayı şimdi acıldı, alta yazmıs sanırım CRX ın speclerini Türkçeye böyle cevirdi Google translate...
"CRX durch diverse Mods wie Auspuff, TEG Krümmer, geänbderte Ansaugbrücke und Abstimmung ca. 180PS"
"180bg hakkında egzoz, TEG manifoldu, emme manifoldu ve ayar geänbderte gibi çeşitli mods tarafından CRX"
valla vitesi minibüsçü gibi atsa dahi senaryonun tersi olması gerekiyordu. aracın bana üst devirleri çok sıkı gibime geldi egzoz sistemi yada bi beyin ayarına ihtiyacı varmış gibi yoksa üst devirde konuşması lazımdı iyide devir dönüyo. yada gti stock değil yazılımsal gıdıklama filan olabilir![]()
Aynen d16 bile daha çiğerli, kullanımda cok kotu.
polo haddinden fazla yüklü olsa araya uçak pisti falan sokardı herhalde![]()
polo gti yeni trend.
normal şartlarda crx geçse sevinirdik tabi ki ama her ne kadar inkar etsekte biri eski motor diğeri yeni nesil motor ve crx rodajı nasıl yapılmış aracın motoru nasıl bilemeyiz.. yine de kötü bir sonuç değil diye düşünüyorum pilotaj biraz daha iyi olsa daha farklı olacaktır.. en azında başabaş olurdu..
crx devrinde başlamamış toparlanamamış araba ve 2. videoda 6 ile 7.sn lerde aracın sesini iyi dinleyin yaa gazdan çekiyor yada araçta elektiriksel bir arıza var o engel oluyor..
Onurcan Korkmaz
Bemaps Chiptunıng
bu polo gti ne kadar dolu olduğunu gösteren bi video..
Type R FN2 vs. 2011er Polo GTi 1/2 - YouTube
buda crxin ne kadar kötü olduğunu gösteren bi video..
CRX EE8 vs. Civic EG6 2/2 - YouTube
Onurcan Korkmaz
Bemaps Chiptunıng
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)