beyler uzu suredır aracımı benzınde kullanıorum lpg tertıbatını ve lpg tankını aracımdan tamamen soktum fakat muayene zamanım geldı ve ruhsatımda benzın lpg yazıor aracta lpg yok ızlemem gereken prosedur nedır yardımcı olur musunuz?
beyler uzu suredır aracımı benzınde kullanıorum lpg tertıbatını ve lpg tankını aracımdan tamamen soktum fakat muayene zamanım geldı ve ruhsatımda benzın lpg yazıor aracta lpg yok ızlemem gereken prosedur nedır yardımcı olur musunuz?
samet kanımca no problem birşey yapmana gerek yok muayne zamanı git muayneni tüpsüz yaptır tüpü söktüm de benzinli olarak gir çık.ama trafikten ruhsat yaprağı değişmen gerekebilir.detaylı sorayım trafiğe bakim ne dicekler 2 dakka
artık corc-i zamanıcdti
kardeşim tüpü söktürdüğüne dair ek-1 belgesi doldurup muayneye girecekmişsin ve daha sonra belgelerle trafiğe gidip düşüm yapılacak ruhsat yaprağı değişecekmiş.maynak trafik direk![]()
artık corc-i zamanıcdti
LPG yazıyorsa ruhsatında mecburen lpg ile çalıştıracan aracını orda... iptal etme proje hazırlatman gerekli... 3 adetde ek1 alacaksın... biri tüve biri mmosına biri trafik tescile ve yeni ruhsat bastıracan 300-400 lira sıkıştı şimdiden![]()
... geçmiş olsun tüpü takıp git daha iyi
![]()
![]()
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
o kadar basit dğeil LPG düşümünü yapmakaraştırın
![]()
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
Uğraşmaya gerek yok. Nasılsa artık MMO sızdırmazlık raporu olmaması TUV'de hafif kusur. Varsın dursun. Veya sök gönlünce. TUV'de birşey demezler sanıyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)