sehir ici gunluk kulanim icin dizel az yakar cok kacar hesabi asagidaki araclardan kullanan kullanmayan herkezden yorumlari alalim,
renault clio
renault megane2
fiat punto
fiat linea
fiat albea
nissan note
hyundai era
sehir ici gunluk kulanim icin dizel az yakar cok kacar hesabi asagidaki araclardan kullanan kullanmayan herkezden yorumlari alalim,
renault clio
renault megane2
fiat punto
fiat linea
fiat albea
nissan note
hyundai era
hyundai era bence aralarında en seri o ayrıca parçası bol ve ucuz
konfor donanım görüntü falan katmıyorsak az yakar çok kaçar tarzi ise zaten taksicilerin en çok ne kullandığına bakarsan çözersin olayı.. bencede era derim..
megane 2 kullandım dızel 1.5 dci 60 lt deposu vardı 1000km nın altına hıc dusmedım.listede yok ama nıssan mıcrada tavsıye ederım 1.5 dci hem az yakar hemde ıyı gıder kasası ufak oldugu ıcınde trafık park problemın olmaz.sorunda cıkarmadı bana hıc.
BaYTaR MURO
clio - albea - era üçlüsünden serilik açısından en iyisi dizel era derim. Diğerlerinden de aşşağı kalır yanı olmaz. 40-45 lt deposu var basmazsanız rahat 1000km+ yaparsınız. Şöyle özetliyim sakin kullanım yarım depoyla 500 km, şehir içi baya agresif kullanım ile çeyrek depo 80km![]()
clio nun cok az yaktigini bi cok kişiden duydum, o yuzden clio tercih edilebilir...
fordfocus2st-diesel edition-
suzuki swift GL
görsellikte istiyosan albea era felan hiç listeye bile alma bence tabi bence
ben punto diyorum
04Punto 89CivicEF 81Golf 94CivicEG 97CivicEK 93Uno 05Corsa 98Starlet
araçlar hakkında çok fazla fikrim yok
ama era nın dizeli sanırım bu araçlar arasında en çok yakanı
performans olarak çok iyi ama yakıt konusunda diğerleri kadar cimdi değildir diye düşünüyorum
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Punto 1.4 t-jet dusunebilrsin Suat abi.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
note veya punto, ikisinide kullandım note çok az yakıyor, artı kullanımı iç mekanı inanılmaz zevkli bir araç. punto parçası ucuz gene az yakıyor ama malzeme işçiliği note un yanında zayıf kalır, ama piyasa, yakıt, servis, parça, gidiş en iyisi punto olur bence... linea düşünürseniz 1.6 altı alınmaz bnm düşüncem. linea, puntonun ucuz parça maliyetli bir iki kronik sıkıntısı olabiliyor ama caydırıcı değil asla.
Sakin güç...
donanıma göre olmayabilir abs bi bakmak lazım ama 105lik clio çok güzel kaçıyo çok da az yakıyo.. küçük dizel motor da tercihim reno dan yana olur açıkcası..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)