yaw aslinda cok kacmasada olur az yaksin birazda konfor olsun yeter...
Arabam servisdeyken 3 gün kadar sigortanın verdigi dizel Erayı kullanmıstım..
Performansı cidden iyi Auris den sonra ucuyodum adeta
Yakıta gelicek olursak tamam Clio nun tüketimi daha az olabilir fakat aradaki performans farkına deger diye düsünüyorum..
Benim tercihim Eradan yana olurdu![]()
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
http://www.torkgaraj.com/
Beğenirseniz çok sevinirim teşekkürler.
Çekimlerim : http://www.facebook.com/pages/Photog...09808212402660
65 hp Clio 3 Extrame kullanıyorum. Yakıt olarak Clio diyorlar bende öyle düşünüyorum. Yedek parça sıkıntısı yok. Basit bir araç tamiri problem olmaz. Ben almadan öncede herkes gitmez o 65 hp yokuşu bile çıkmaz diyorlardı. Sağlıklı ise araç era,punto nasıl çıkıyorsa oda öyle çıkıyor. Bu araçların arasındaki fark uzun yolda belli oluyor. Uzun yol yapılıcaksa Clio 65 tavsiye etmem. Fakat şehir içi kullanımda yakıtı falan pişman etmez.
[SIGPIC][/SIGPIC]
dizel punto
Accent era derim ben, puntoları bir ara biz de incelemiştik donanım olayı çok sıkıntılı. Arka camları manuel olan modeller piyasadakilerin cogunluğunu oluşturuyor, sırf bunu duyupta vazgeçtik. 26-27bine absli, sunrooflu, digital klimalı, 10 havayastıklı era bulabilirsiniz. Yakıt konusunda çok cimri değildir fakat gaza tepkisi gayet iyidir.
Instagram: mutusgarage
Clio 3 kullanıyorum abs var benimkinde ş içi karışık kullanmamda 850 km gidiyo nerdeyse.Kalabalık değilseniz tavsiye ederim yok eğer kalabalıksanızda megan dci derim
kiraladığım kadarıyla biliyorum uzun süre kullanmadım ama clio 1.5 dci 85lik çok az yakıyor hele ki 80 sabit hız uzun yol astra 1.6 benzinden sonra kokluyo gibi geldi
era punto linea hepsini kiraladım en iyisi clio bence
peki eranın aşagıdaki modelleri arasındaki farkları bilen varmı yada kabaca neler olduğunu ?
1.5 Era CRDi Mode
1.5 Era CRDi Prime
1.5 Era CRDi-VGT Select
1.5 Era CRDi-VGT Start
1.5 Era CRDi-VGT Style
1.5 Era CRDi-VGT Team
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)