User Tag List

7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: kalıteli egsoz ve verim?

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

kalıteli egsoz ve verim?

Kaliteli egsozlar gercekten cok verım verıyormu?? hks, greddy ,borla mugen ,supersprınt bu egsozları kullandıgımızda gerckten ıstedıgımız gıbı bır artıs oluyrmu merak edıyorum yoksa guzel no name egsozlardan bı farkları yokmu... hep kafam karısır yanı ılla hks,greddy sueprsprınt borla mı takmak lazım aracı yurutmek ıcın bıraz sacma bı konu ama bılgı almak ıstıyorum..
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

yavuz364 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arabaya, taktığınız noname egzoza, takdırdığınız egzozcuya ve egzozun son susturucu dışındaki geri kalan kısmına v.b. herşeye bağlı..
    Eğer diyorsanız, ben HKS aldım, bide tamamen aynı performansı verecek noname almak istiyorum, kesinlikle vardır.. Ancak noname olduğu için nasıl bulursunuz, veya bulabilir misiniz muallak
    Ancak aynı sesi alamama olayı da muhakkak olur, kullanılan sacın kalınlığı ve bağlantı yerlerinin nasıl bağlandığı flan o konuda çok etkili.. Noname olanlar ince demiyorm, daha kalın bile olabilir ama daha kalın olması belkide daha güzel ses vermeyecektir
    Alıntı gökan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kaliteli egsozlar gercekten cok verım verıyormu?? hks, greddy ,borla mugen ,supersprınt bu egsozları kullandıgımızda gerckten ıstedıgımız gıbı bır artıs oluyrmu merak edıyorum yoksa guzel no name egsozlardan bı farkları yokmu... hep kafam karısır yanı ılla hks,greddy sueprsprınt borla mı takmak lazım aracı yurutmek ıcın bıraz sacma bı konu ama bılgı almak ıstıyorum..
    Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    500gr elyaf 300gr çinko 100gr limon suyu tarzında üretiliyo bana göre no-name egzozlar
    o yüzden çamurdan olsun ,marka olsun mantıgıyla bakıyorum olaya.En azından 2.el de geri donusumu de daha kolay netice itibariyle..

Perf. konusuna gelicek olursak düşük hacimde ara borular son susturucdan daha önemli bence..Yüksek hacimde yada daha spor bir araçta diyim bütün olarak geçerli önem konusu..
    - K -

________
    Dr.Ecu

Dr.Ecu Chiptuning KCANN_220 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    doğru boru çapı
    doğru egzoz çapı
    doğru kaynak işçiligi
    vede kalite son susturucu

atalarımız ne demiş ucuzsa vardır bi kerameti pahalıysa vardır bi alameti
    __ATA MOTORSPORT & ENGINEERING__
    DR.ECU ---MOTUL --- EBC BREAKS

alfonso4474 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    simdi mesela sıfır otto çakmaları oluyo 150-170tl fln e orjinal olarak 2.eli o para bana orjinalin 2.elini almak daha mantıklı geliyo elbet markalı egzozlarda fark var bızde 106 da real dıye egzoz vardı hks taktık arada dağlar kadar fark var ses olarak

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Edit : Konuyu gökhan açmış sonradan gördüm

Gökhan bey sanırım sanırım siz son susturucu olarak sordunuz

Giriş çapı aynı ve egsoz içi aynı olan Noname egsoz ile 5000 tl lik egsoz arasında ses harici hiçbir fark olmaz,

Sadece son susturucu ile alınan performans artışı çok çok azdır hatta bazen eksi yöndedir, bu sebepten egsoz arabaya performans vermez diyebiliriz tabi bu bizim ulaşabildiimiz araçlar arasında geçerli, Ferrariye veya AMG araçlara takılan son susturucuları kastetmiyorum,

d16y4
    Misafir
    sadece ses olarak farklı ve no name olanların bazıları markalı ürünlerden çokkk daha iyi olabiliyor

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)