Fotoğraf makinesi için aldıgım ve marka kalitesi,müşteri hizmetleri kalitesi ,prestij adı altında bir cok parametreden dolayı muadilleri yerine sony'i tercih ettigim hafıza kartımın plastik aksamının 2-3 ay gibi bir sürede yedek olarak ve nadiren kullanmama ve hep foto mak - laptop arasında kullanıp dış deformasyona maruz bırakmama rağmen deforme olması,kartı koruyan plastik aksamın beklenmedik şekilde ayrılması,kendini bırakması ve garantiye yollayınca raporlaştıramadıkları için ''kişisel hata'' diye çözüm bulup, kestirilip atılıp üretimlerinde bir hata olabilecegi ihtimali dışında bütün ihtimalleri hep hatırlatmakda cok başarılı olan, ''KUSURSUZ'' muşlarcasına kıçı kırık 60tl 'lik hafıza kartı için verdigim 1ayı aşkın süreçte ki uğraş ve mağduriyetim sonucunda bu kadar mağduriyetin üzerine ne bir değişim talebi ne bir özür de bile bulunmayan KOSKOCA ''sony'', beni ve markaya olan güvenimi kaybetmiştir.Bundan sonra mağazalarının önünden bile geçmem.
P.s : Bu süreçte 'SADECE' teknik servis + sony müşteri hizmetleri telefon görüşmelerimin ücreti 70 tl küsür olarak bana faturalandırılmıştır.
Sonuç :
Şimdiye kadar BÜYÜK MARKA 'sony' ile olan tüm alışverişlerimde ödediğim ücretler + telefon görüşmelerimde ödedigim ücretler + hertürlü manevi hakkım,magduriyetim ''HARAM'' olsun. Sizlerinde bu şikayetimde haberi olsun, alışverişlerinizde müşteri hizmetleri kalitesini göz önünde bulundurun lütfen.