Mehmet'cim Sony deyince yaşadığım sıkıntıları yazayım
Aldığım ürünlerle yaşadığım sıkıntılar
İlk ürünüm Sony CD/radyo idi. CD okumuyordu (arkadaşlar takas ettim eski üründü)
Sony Mp3/radyo (şu anda kullanıyorum) garanti kapsamındayken cd okumamaya başladı Servisine gitti. Bir iki aydan sonra onarıldı. Daha sonra 2 yada 3 kere gitti servisine. Aylarca beklemeler geçirdim (bi ara araba yoktu ) Şu an halen okumuyor ve teyp 6 yaşında filan

Kendim açtım içini temizledim düzeldi. Ama sadece CR-RW okuyor
Serviste beklerken defalarca distribütörlerine mail attım. aradım ama sonuç olmadı.
Mini Müzik seti (ev için) buda cd okumadı. Servisinde tamir gördü ve garanti bitince gene okumadı. Distribütörüne yazdım ama sinir olmakla kaldım. Şu an evde ve CD okumuyor halen. Ürün 8 yaşında filan
Sony Coaxcial oval hoparlör. Tweeterları yerinden ayrıldı Sonrada iyice dağıldı.
SOny Mono Amfi. Yandı ve aylarca serviste kaldı. Daha sonra yapılması parasından pahalı olduğu anlaşılınca parası geri iade edilecekti. Aylarcada onu bekledikten sonra paramı geri aldım (garanti kapsamındaydı)
Sony Stereo amfi. Sesi açınca kesiyordu. Servise gitti. Garanti kapsamından tamir gördü. Aylarca bekledikten sonra geri aldım. Şu an 6 yaşında filan
Sony Digital Foto Makinası. 2 -3 kere servise gitti. Bize kusur buldular. TÜketici mahkemesine gittik ve tamirden sonra sıfır parasını geri aldık
Yaşadıklarım bunlar.. Ben bir daha sony ürünü almıyorum ve kimseye tavsiye etmiyorum.
Yukarıdaki ürünler ilk defa kullandığım veya tek kullandığım ürünler değiller hani kullanmayı bilmediğim yada hor kullandığımdan değil ve malımı iyi kullanırım.