User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
42 sonuçtan 39 ile 42 arası

Konu: Sony'de varsa hakkım haram olsun!

Ludacris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sony icin bu kadar agir konusmakta bence haksizssin,
    Bende temiz 15 kalem urun var ve hic sorun yasayamadim .
    Rx-99 muzik setim var zamaninda anasini aglata aglata kullandim hoparlorlerden biri resmen yarildi ama ses hala ayni seviyede sikintisiz cikiyor
    Senin talihsizligin soz konusu burda
    Alıntı edo typer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ludacrıs ne ıcıosun sen? alman mısın,bmw fabrıkası senın mı? ama senın spec bıraz farklı.. ben stı alırım keyfımın kahyası mısın?)
    ....05412424032

HkN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mehmet'cim Sony deyince yaşadığım sıkıntıları yazayım

Aldığım ürünlerle yaşadığım sıkıntılar

İlk ürünüm Sony CD/radyo idi. CD okumuyordu (arkadaşlar takas ettim eski üründü)

Sony Mp3/radyo (şu anda kullanıyorum) garanti kapsamındayken cd okumamaya başladı Servisine gitti. Bir iki aydan sonra onarıldı. Daha sonra 2 yada 3 kere gitti servisine. Aylarca beklemeler geçirdim (bi ara araba yoktu ) Şu an halen okumuyor ve teyp 6 yaşında filan Kendim açtım içini temizledim düzeldi. Ama sadece CR-RW okuyor

Serviste beklerken defalarca distribütörlerine mail attım. aradım ama sonuç olmadı.

Mini Müzik seti (ev için) buda cd okumadı. Servisinde tamir gördü ve garanti bitince gene okumadı. Distribütörüne yazdım ama sinir olmakla kaldım. Şu an evde ve CD okumuyor halen. Ürün 8 yaşında filan

Sony Coaxcial oval hoparlör. Tweeterları yerinden ayrıldı Sonrada iyice dağıldı.

SOny Mono Amfi. Yandı ve aylarca serviste kaldı. Daha sonra yapılması parasından pahalı olduğu anlaşılınca parası geri iade edilecekti. Aylarcada onu bekledikten sonra paramı geri aldım (garanti kapsamındaydı)

Sony Stereo amfi. Sesi açınca kesiyordu. Servise gitti. Garanti kapsamından tamir gördü. Aylarca bekledikten sonra geri aldım. Şu an 6 yaşında filan

Sony Digital Foto Makinası. 2 -3 kere servise gitti. Bize kusur buldular. TÜketici mahkemesine gittik ve tamirden sonra sıfır parasını geri aldık

Yaşadıklarım bunlar.. Ben bir daha sony ürünü almıyorum ve kimseye tavsiye etmiyorum.

Yukarıdaki ürünler ilk defa kullandığım veya tek kullandığım ürünler değiller hani kullanmayı bilmediğim yada hor kullandığımdan değil ve malımı iyi kullanırım.

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sony icin bu kadar agir konusmakta bence haksizssin,
    Bende temiz 15 kalem urun var ve hic sorun yasayamadim .
    Rx-99 muzik setim var zamaninda anasini aglata aglata kullandim hoparlorlerden biri resmen yarildi ama ses hala ayni seviyede sikintisiz cikiyor
    Senin talihsizligin soz konusu burda

Hangi söylemi mi ağır buldun tam olarak?

Alıntı HkN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mehmet'cim Sony deyince yaşadığım sıkıntıları yazayım

Aldığım ürünlerle yaşadığım sıkıntılar

İlk ürünüm Sony CD/radyo idi. CD okumuyordu (arkadaşlar takas ettim eski üründü)

Sony Mp3/radyo (şu anda kullanıyorum) garanti kapsamındayken cd okumamaya başladı Servisine gitti. Bir iki aydan sonra onarıldı. Daha sonra 2 yada 3 kere gitti servisine. Aylarca beklemeler geçirdim (bi ara araba yoktu ) Şu an halen okumuyor ve teyp 6 yaşında filan Kendim açtım içini temizledim düzeldi. Ama sadece CR-RW okuyor

Serviste beklerken defalarca distribütörlerine mail attım. aradım ama sonuç olmadı.

Mini Müzik seti (ev için) buda cd okumadı. Servisinde tamir gördü ve garanti bitince gene okumadı. Distribütörüne yazdım ama sinir olmakla kaldım. Şu an evde ve CD okumuyor halen. Ürün 8 yaşında filan

Sony Coaxcial oval hoparlör. Tweeterları yerinden ayrıldı Sonrada iyice dağıldı.

SOny Mono Amfi. Yandı ve aylarca serviste kaldı. Daha sonra yapılması parasından pahalı olduğu anlaşılınca parası geri iade edilecekti. Aylarcada onu bekledikten sonra paramı geri aldım (garanti kapsamındaydı)

Sony Stereo amfi. Sesi açınca kesiyordu. Servise gitti. Garanti kapsamından tamir gördü. Aylarca bekledikten sonra geri aldım. Şu an 6 yaşında filan

Sony Digital Foto Makinası. 2 -3 kere servise gitti. Bize kusur buldular. TÜketici mahkemesine gittik ve tamirden sonra sıfır parasını geri aldık

Yaşadıklarım bunlar.. Ben bir daha sony ürünü almıyorum ve kimseye tavsiye etmiyorum.

Yukarıdaki ürünler ilk defa kullandığım veya tek kullandığım ürünler değiller hani kullanmayı bilmediğim yada hor kullandığımdan değil ve malımı iyi kullanırım.

Üstadım sonuçta kul yapımı hata vs herşey olabilir, ama bu malın bir bedeli varsa ve muadillerinin üzerindeyse insan karşılıgında hizmet + anlayış bekliyor. Senin durumlar benden de kötüymüş .
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

erkin006 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    16 gb usb belleğim var beyaz sony, 1 ayda uc kısmı kırıldı...muhtemelen bişeyler atarken içine bilgisayara giren kısmı ısıya maruz kalıyor...ısıya dayanıklı üretilmediği içinde kırılıyor...

yapacak bişey yok...bunun için vaktimde yok...bi daha başka marka tercih ederim olur biter...
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Uludağ meydanda tam yanlarken Erkini gördük

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)