User Tag List

Sayfa 1/4 123 ... SonSon
63 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Fiat 500'u değerlendirelim.

Berguc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Lightbulb Fiat 500'u değerlendirelim.

Arkadaşlar, Fiat 500 hakkında sizlere sormak istediklerim var. Kullananınız vardır. Aracı bilen, tanıyan arkadaşlar yakıt tüketimi, performansı, kullanım rahatlığı, yol tutuşu ve buna benzer konularda bilgi verebilirse sevinirim. 1.4 Sport modeli aklıma yatıyor ama sizlere de sormak istedim. Tarz ve hoş bir araç benim gözümde. Diğer konularda da bildikleriniz paylaşırsanız sevinirim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir kız arkadaşımda var çok keyifli araç şehir içi huzur diyebilirim
    RACE WERKS

Dodoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maltepe civarında olan kırmızının sahibi bu forumda mı acaba

Valla görünüş olarak sonradan beğendiğim araçlardan oldu, ilk ısınamamıştım.. Ufak dokunuşlarla çok tatlı oluyor..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Banada şehir içi huzur gibi geliyor. Başka yorumu olan arkaşlar, kullanan, deneyen?

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kuzenimde vardı 95 hplik. Öve öve bitiremiordu. Kaza yaptı araç perte ayrıldı. Hemen ardından FReelender almıştı, 1000 lerce defa pişman oldu. Yine olsa 500 alırım dio.
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

driftnolimit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuya bende dahil olayım
    işim nedeniyle birçok otomobilin içindeyim, 500 serisi bunların içinden en tarz otomobillerden birtanesi, hani bazı otomobiller vardır ya dışardan bakıldığında tereddütle karşılanır ama kullanıldığında büyük keyif verir, 500 de böyle bir otomobil, kullanmayan asla ne olduğunu bilemez,
    cam tavanı açtığınıda verdiği keyif, sport tuşuna bastığınızdaki anlık tepkiler ve diğer birçok unsur...
    F.I.A.T Aktif Satış Danışmanı...

1lker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tdipower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bir kız arkadaşımda var çok keyifli araç şehir içi huzur diyebilirim
    ek olarakta kizlarin fena ici gidiyor kirmizisi cok fena
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
    http://www.torkgaraj.com/
    Beğenirseniz çok sevinirim teşekkürler.
    Çekimlerim : http://www.facebook.com/pages/Photog...09808212402660

punto_multijet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    inci beyazı kasaya bordo açılır tavan 10 numara kombinasyon oluyor bence görsel olarak

sürüngen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok yakın bir arkadaşımda var...100 hp galiba cam tavanlı vs vs..bence segmentinde özellikle fiyat olarak çok tercih edilebilir bir araç....donanımı vs ile fiatın çok ötesinde bence..eşim bir türlü beğenemedi yoksa ona alıcam arkadaşımın aracını..tavsiye ederim çok keyifli..özellikle sport tuşunun anlık tepkisi çok komik
    old is cool

asot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iş için aralıkta İtalyaya gittik, çalıştığımız ofisin önünde devasa siyah jantlı, cam tavanlı bir tanesi bekliyordu, bu araç hangi genconun diye düşünürken, bir baktım 50 yaşlarında bir gavur aracın koltuğuna yerleşti.. 50 km.lik bir yere gitmem gerekiyordu ve adamın yolu da o tarafdaymış, gel dedi beraber gidelim, o gün ilk defa bindim, arabada muhabbet ediyoruz, bu kadar dolu bir aracı bayii sıfır fiyatı olarak 8500 euro'ya almış, tam o sıralarda TR'ye dönünce araç almak niyetindeyim, dedim bu FIAT 500 şekil araba, bir araştırayım, gördük ki 2. el en donanımsızları bile 30.000lere satılıyor, içimden güzelce oto vergilerine bir gazel okudum,

arabaya gelince;

bunun cam tavanlı sport modeline bindim, araç bildigin mini cooper ayarında olmuş, ön konsol klasik dizaynı ile çok çekici ve kalite kokuyor. Bir Fiat ama vidalarını iyi sıkmışlar, hiç ses gelmiyor, bindiğim model 100 beygirlik olanı ve çok iyi hızlanıyordu. TR'de bu paraya alınır mı? bence alınmaz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kuzenimde vardı 95 hplik. Öve öve bitiremiordu. Kaza yaptı araç perte ayrıldı. Hemen ardından FReelender almıştı, 1000 lerce defa pişman oldu. Yine olsa 500 alırım dio.
    Kuzenine geçmiş olsun tekrardan. Allah beterinden saklasın. Freelander alıp 500'u arıyorsa 500 gerçekten iyi bir kullanıma sahip demektir.

HondatugraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    suzuki hayabusa motoruyla tadından yenmez

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı driftnolimit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konuya bende dahil olayım
    işim nedeniyle birçok otomobilin içindeyim, 500 serisi bunların içinden en tarz otomobillerden birtanesi, hani bazı otomobiller vardır ya dışardan bakıldığında tereddütle karşılanır ama kullanıldığında büyük keyif verir, 500 de böyle bir otomobil, kullanmayan asla ne olduğunu bilemez,
    cam tavanı açtığınıda verdiği keyif, sport tuşuna bastığınızdaki anlık tepkiler ve diğer birçok unsur...
    Siz işin içindesiniz. Aracın artısını eksisini iyi bir şekilde değerlendirebilirsiniz. Vaktim olsa Bursa Birmot'ta servis danışmanı Volkan Abi'ye de gidip danışıcam ama ayarlayamadık vaktimizi bir türlü. Size sormak istediğim bir şey daha var. Servisin yorumu ne araç için? Bir bilginiz var mı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 1lker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ek olarakta kizlarin fena ici gidiyor kirmizisi cok fena
    İlker sen farklı bir konuya değinmişsin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı punto_multijet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    inci beyazı kasaya bordo açılır tavan 10 numara kombinasyon oluyor bence görsel olarak
    Kesinlikle öyle ama convertible olanlara ciddi bir para istiyorlar maalesef.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sürüngen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok yakın bir arkadaşımda var...100 hp galiba cam tavanlı vs vs..bence segmentinde özellikle fiyat olarak çok tercih edilebilir bir araç....donanımı vs ile fiatın çok ötesinde bence..eşim bir türlü beğenemedi yoksa ona alıcam arkadaşımın aracını..tavsiye ederim çok keyifli..özellikle sport tuşunun anlık tepkisi çok komik
    Bende aynı sizin gibi düşünüyorum. Tarz bir araç. Gücü kasasına göre çok iyi. Donanımı da güzel. Ee daha ne olsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araba çok şirin çok keyifli yaklaşık 300 metre sürmekle belli etti kendini sport mod unun oldugunu bilmiyordum , gerçekten ilgi odağı bir araba ama biyerde okudugum kadarıyla geçmişte düşük gelirli insanların da araç alabilmesi için üretilmiş arabaya bu devirde tarz vs. diyip 50 55 milyar vermek garibime gidiyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı asot Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iş için aralıkta İtalyaya gittik, çalıştığımız ofisin önünde devasa siyah jantlı, cam tavanlı bir tanesi bekliyordu, bu araç hangi genconun diye düşünürken, bir baktım 50 yaşlarında bir gavur aracın koltuğuna yerleşti.. 50 km.lik bir yere gitmem gerekiyordu ve adamın yolu da o tarafdaymış, gel dedi beraber gidelim, o gün ilk defa bindim, arabada muhabbet ediyoruz, bu kadar dolu bir aracı bayii sıfır fiyatı olarak 8500 euro'ya almış, tam o sıralarda TR'ye dönünce araç almak niyetindeyim, dedim bu FIAT 500 şekil araba, bir araştırayım, gördük ki 2. el en donanımsızları bile 30.000lere satılıyor, içimden güzelce oto vergilerine bir gazel okudum,

arabaya gelince;

bunun cam tavanlı sport modeline bindim, araç bildigin mini cooper ayarında olmuş, ön konsol klasik dizaynı ile çok çekici ve kalite kokuyor. Bir Fiat ama vidalarını iyi sıkmışlar, hiç ses gelmiyor, bindiğim model 100 beygirlik olanı ve çok iyi hızlanıyordu. TR'de bu paraya alınır mı? bence alınmaz.
    İtalya'da çok farklı olan 500'ler olduğunu duydum. İnternetten bir iki tanesine denk geldim. Gerçekten çok hoş araçlar var. Türkiye'de maalesef öyle. Neredeyse araba parası kadar vergi veriyoruz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HondatugraL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    suzuki hayabusa motoruyla tadından yenmez
    Ön kaldırarak gideriz artık.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)