Hayırlı günler herkese..
Aracımı şuan sattım satacağım. ve uzun süreden beri almak ve gerçekten çok istediğim BMW E46 320İ 2001 Model buldum tam istediğim özellikte dolulukta temizlikte 2'ci sahibinden borusan çıkışlı bu güne kadar hiç bir yere gitmemiş sadece borusanda bakılmış 2.5 parça yüzeysel boya çıktı.aslında otomatik araba kesinlikle istemiyorum ve otomatik arabam olucak ama gözümün önünde ve temiz olduğu için mecburen yöneldik. bu ilandaki araç hakkında düşünceleriniz benim aracımında ilanını ekliyorum Bora'ya göre beni çok üzermi sıkıntı yaratırmı ve fiyatı özellikleri hakkında düşünceleriniz gerçekten çok önemli düşünceleriniz çünki arabam şimdi satılsa direk almaya gideceğim. arabamda 1 hafta içinde kesinlikle satılır..teşşekürler..
Bu BMW'nin İlanı Fiyatı ( 34.000 Bitiyor)
BMW 3 Serisi 3.20i 2001 Model 35.000 TL Galeriden satılık ikinci el Füme renk - 80401918
Buda Benim Aracım ( Aracımdan Aşırı Memnunum Ama İste BMW veya Heves Gözümüzü Kör Ediyor Değermi Sizce ?
Volkswagen Bora 1.6 Pasific 2005 Model 26.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 81020871