User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
28 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: corvette sorgusu

agresive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

corvette sorgusu

merhabalar izmirdeki satılık villamız için istanbuldan 2001 model corvette'le takas istenildi aracın değeri 75.000TL dedi araç sahibi geri kalan meblayıda nakit olarak öderim diye bir teklif sundu biz daha önce böyle bir takas işi yapmadığımız için ve amerikan arabalarından anlayamadığımız için sizlerin bilgilerinizi almak istiyorum öncelikle araç hakkındaki tek bilgimiz modeli ve sahibinin verdiği fiyatı sizlere sormak istediğim böyle bir araçla takasa girmek sizce mantıklımı ? takas yaparsak eyer bu aracı çabuk elimizden çıkartabilirmiyiz?

d16y4
    Misafir
    o iş oyle olmaz. galeriye gidersin kaç para verdi 50 bin sende alacaksın 55 bine işin gerçeği budur

ProdriveSTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)
    şahsi fikrim,ev'le arabayı takas yapmam,evi kiraya verseniz küçükte olsa bi geliriniz olucak,corvette'i alsanız yıllık vergisiydi,benziniydi filan başınızı ağrıtabilir,ben olsam girmezdim.hani maddi durumunuz nasıl bilmiyorum ama siz bilirsiniz yine de.
    Murat CANTÜRK

Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
    Renpar Sigorta
    info@renpar.net

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı d16y4 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o iş oyle olmaz. galeriye gidersin kaç para verdi 50 bin sende alacaksın 55 bine işin gerçeği budur
    söylediğiniz çok mantıklı ama işte araç istanbulda biz izmirde olunca biraz saçma oluyor boşunada istanbul'a gitmek veya istanbuldaki alıcınında izmire gelmeside hoş olmaz

Alıntı ProdriveSTI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şahsi fikrim,ev'le arabayı takas yapmam,evi kiraya verseniz küçükte olsa bi geliriniz olucak,corvette'i alsanız yıllık vergisiydi,benziniydi filan başınızı ağrıtabilir,ben olsam girmezdim.hani maddi durumunuz nasıl bilmiyorum ama siz bilirsiniz yine de.
    şöyle söyleyim ev daha bitmiş durumda değil kabası vs tamam fakat iç dekorasyonu kaldı bizde satmaya karar verdik benimde asıl sormak isteğim aslında takası yaparsak biz bu aracı elimizden kolay ve söylenilen değerde çıkartabilirmiyiz?

Ferhat_V - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    corvetteyi kolay satamazsın satmak isterken ya fiyatı düşersin yada çok şanslı olursan satılır..yapılacak iş değil bence ama maddi durumuda bilemem belki 4 evin vardır 2 3 de araban vardır 1 spor arabam olsun diye takas edersin keyif için..
    2000 A3 8L

hakotech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı agresive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhabalar izmirdeki satılık villamız için istanbuldan 2001 model corvette'le takas istenildi aracın değeri 75.000TL dedi araç sahibi geri kalan meblayıda nakit olarak öderim diye bir teklif sundu biz daha önce böyle bir takas işi yapmadığımız için ve amerikan arabalarından anlayamadığımız için sizlerin bilgilerinizi almak istiyorum öncelikle araç hakkındaki tek bilgimiz modeli ve sahibinin verdiği fiyatı sizlere sormak istediğim böyle bir araçla takasa girmek sizce mantıklımı ? takas yaparsak eyer bu aracı çabuk elimizden çıkartabilirmiyiz?
    şimdi tabiki öle 2001 arabam var gel takas edelim diyerek ticaret yapılmaz..2001 senelı corvette c5 cok az sayıda ülkeye giriş yapmıştır..temiz ise pazarlıkla alınabilir..amerıkan arabaları sıkıntısız sorunusz makinalardır... hangi araç olduğunu öğrenirseniz satılıkta linki falan varsa size yardımcı olabilirim..

neredeyse hepsinin durumu hakkında malumatım vardır,siz aracın detaylarını öğrenin burdan yazın,ben size elimden geldiği kadar yardım etmeye çalışayım..Aracın sarı olma ihtimali nedir?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla okadar evim arabam olsa villayı tamamlar keyfini çıkarmak daha mantıklı olurdu =) demekki mantıklı olanı nakit

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şimdi tabiki öle 2001 arabam var gel takas edelim diyerek ticaret yapılmaz..2001 senelı corvette c5 cok az sayıda ülkeye giriş yapmıştır..temiz ise pazarlıkla alınabilir..amerıkan arabaları sıkıntısız sorunusz makinalardır... hangi araç olduğunu öğrenirseniz satılıkta linki falan varsa size yardımcı olabilirim..

neredeyse hepsinin durumu hakkında malumatım vardır,siz aracın detaylarını öğrenin burdan yazın,ben size elimden geldiği kadar yardım etmeye çalışayım..Aracın sarı olma ihtimali nedir?
    öncelikle çok teşekkür ederim ilginiz için valla aracın inanın rengini bile bilmiyoruz sahibinden de baktım 2000 var 2001 yok oda bizi düşündürdü çok aslında çünkü nakit ihtiyacı var o aracın bize değerinde nakit olarak geri dönmesi gerekiyor bakalım aile büyüklerinin son kararı olumlu olursa ben alıcıyı arar aracın rengini falan öğrenip size bilgi veririm tekrar çok teşekkür ederim

c20let - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Galericilerle görüşüp araç 10 liraya galerici alıyorsa 12'ye ev takasında sayılıp galericiye satılıp kar bile edilebilir.

zekky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öncelikle çok teşekkür ederim ilginiz için valla aracın inanın rengini bile bilmiyoruz sahibinden de baktım 2000 var 2001 yok oda bizi düşündürdü çok aslında çünkü nakit ihtiyacı var o aracın bize değerinde nakit olarak geri dönmesi gerekiyor bakalım aile büyüklerinin son kararı olumlu olursa ben alıcıyı arar aracın rengini falan öğrenip size bilgi veririm tekrar çok teşekkür ederim
    Corvette konusunda Hakan abi ne diyorsa odur.
    Ancak o fiyatlara çabuk satmanız birazcık zor olur..

_driver_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sitede yardımcı olacak arkadas varken bence arac sahibini arayıp plaka varsa ilan linki vs. gibi bilgilerini alırsanız kararınız daha kolay netleşebilir
    Alıntı mesutt1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    skodaya tam kocaman oha diodum ki driver abi içimi okudu
    Alıntı doncarlo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saxoda sertleşme kronik pompayı kontrol edin.

BaybuRtlu69 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Corvette yi alıp biraz tadını çıkarp, satılık ilanını koyup belki 2 - 3 hafta içerisinde satarsanız, yada bi galeriye götürüp verirsiniz.. zarar etmezsiniz ama, meraklısı çok var bu gibi araçların..

75 e aracı sayıyorsa, siz alın.. 80 e de siz satın

Hayırlısı olsun
    Emre Kalkan

Fatih_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben sizin yerinizde olsam kabul ederdim.
    hem öyle bir aracın tadına bakmış olursunuz..

ama gaza gelip aracı pert etme ihtimali varsa gerek yok

en kötü galeriye verirsiniz satılır illaki..

Dünyaya birkere geliyoruz imkan varken herşeyin tadına bakmak lazım
    34 TE 3516

Para için değil , mutluluk için çalış

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla bizde çok kararsız kaldık ama işte yabancıyız çok amerikan araçlarına birde bizim istediğimiz 90 bin tl arada çok az bir nakit geçicek elimize ve zarar etmemiz gerekiyor o yüzden sıkıntılıyız yani büyük ihtimalle bizimkilerde olumlu yaklaşmıyacaklar ilginiz için ve yorumda bulunan yardım eden herkeze çok teşekkür ederim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    size şöle sölıym ozaman gecen hafta bır tanıdıgımıza 85 bın tl'ye 2000 model 30 bın mılde tertemız bır c5 aldık..varın sız hesap edin..

bu arabanın temizi çok degerlıdır..heleki 2001 model olunca daha bı degerlı oluyo..siz bana aracın özelliklerini plakasını yada 1 resmi varsa onu gönderin,ben seceresini çıkarayım size..siz aracın sahibi beyfendiden saydıklarımı isteyin gerisini bana bırakın

bide şöyle bir bilgi sunmak istiyorum..süper sport cars araçlarda en hızlı satışı olan araç corvettedir..temiz ise bu sezonda 1-2 ay bile durmaz.. keza suan alınacak araç yok piyasada ve benım bıldıgım sırf 3-4 kişi deli gibi c5 vette arıyo..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Fatih_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben sizin yerinizde olsam kabul ederdim.
    hem öyle bir aracın tadına bakmış olursunuz..

ama gaza gelip aracı pert etme ihtimali varsa gerek yok

en kötü galeriye verirsiniz satılır illaki..

Dünyaya birkere geliyoruz imkan varken herşeyin tadına bakmak lazım
    valla bana kalsa atlıcam balıklama ama işte işin içinde aile olunca ***** yoksa corvettle iki piyasa yapmak çoğu gencin hayali

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zekky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Corvette konusunda Hakan abi ne diyorsa odur.
    Ancak o fiyatlara çabuk satmanız birazcık zor olur..
    eyvallah kardeşim,estafurullah,bildiğim kadarı ile sadece

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    size şöle sölıym ozaman gecen hafta bır tanıdıgımıza 85 bın tl'ye 2000 model 30 bın mılde tertemız bır c5 aldık..varın sız hesap edin..

bu arabanın temizi çok degerlıdır..heleki 2001 model olunca daha bı degerlı oluyo..siz bana aracın özelliklerini plakasını yada 1 resmi varsa onu gönderin,ben seceresini çıkarayım size..siz aracın sahibi beyfendiden saydıklarımı isteyin gerisini bana bırakın

bide şöyle bir bilgi sunmak istiyorum..süper sport cars araçlarda en hızlı satışı olan araç corvettedir..temiz ise bu sezonda 1-2 ay bile durmaz.. keza suan alınacak araç yok piyasada ve benım bıldıgım sırf 3-4 kişi deli gibi c5 vette arıyo..
    şimdi abimle görüştüm telefonda alıcıyla abim konuştu yarın alıcıyı arayıp fotoğrafını plakasını falan istiyicek benim mail adresime göndericek bende sizinle paylaşıcam tekrar çok teşekkür ederim yardımınız için çok sağolun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdi abimle görüştüm telefonda alıcıyla abim konuştu yarın alıcıyı arayıp fotoğrafını plakasını falan istiyicek benim mail adresime göndericek bende sizinle paylaşıcam tekrar çok teşekkür ederim yardımınız için çok sağolun
    estafurullah elimden bişey gelirse seve seve yardımcı olmaya çalışırım..sızden haber bekliyorum o halde

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)