Arkadaşlar arabaya yarın baktırıcam ama yinede sorayım ;
plakası 34 bıg 49 araç mersinde sahibi boyasız diyor ,
gp 0765 kodlu araç bilen var mı ?
lütfen aracı bilenler yorum yapsın teşekkürler...
Arkadaşlar arabaya yarın baktırıcam ama yinede sorayım ;
plakası 34 bıg 49 araç mersinde sahibi boyasız diyor ,
gp 0765 kodlu araç bilen var mı ?
lütfen aracı bilenler yorum yapsın teşekkürler...
Ozelden yazdim ama burdanda yazayim 2009 Mini JCW dusunursen goruselim
I sold the BMW because I wanted something sporty and fun to drive like the STI, yet be more comfortable and practical. The John Cooper Works Mini was the best of both words
Cepten giriyorum ondan olabilir, 2 ay once orjinal fabrikasyon JCW aldim 211hp olandan ama esim duz vites kullanamadi hatta bana 3 milyarlik baski balata volana mal oldu. Aracimin konusu var carbon mini olarak bi bak dusunursen goruselim 0543 495 seksendokuzdoksanbir
I sold the BMW because I wanted something sporty and fun to drive like the STI, yet be more comfortable and practical. The John Cooper Works Mini was the best of both words
Herhangi bi gelişme varmi??
cooper gp alındı ilginize teşekkürler borusan da ve 2 tane ayrı yerde kontrol edildiaraçta boya yok değişen yok 30bin de...
Hayirlisi olsun
Arabayı geçen hafta iş yoğunluğundan dolayı alamadım kısmetse perşembe teslim alıcam ..
adana'da 2 tane yere gösterdik boya yok dediler tramerden,trafikten,sigortadan,kaskodan heryerden sorgulattım ama bişi çıkmadı son kez soruyorum bir falsosunu bilen gören var mı ?
plaka 34 bıg 49 tavan no : gp0765
coilover bile sipariş ettim ama yine de foruma sorgulatmak lazım![]()
İlk defa hakkında yorum gelmeyen bir araba gördümHayırlı olsun yeni aracınız
![]()
teşekkürler zaten aracın sahibi aramdan çok eminim dedi bende o zaman mersin den adanaya göstermeye gidermsiniz dedim tabiki dedi bir hata çıkarsa kaporamı iade edecekti ama bir hata çıkmadı![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)