User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
29 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Galant'ın değeri

kadioglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Galant'ın değeri

Arabamı gören herkes soruyor:Bu arabanın piyasası nedir?Ben de bunun standart bir araba olmadığını ve net bir piyasasının olmayacağını belirtiyorum.Bu sefer ne eder? Diye soruyorlar.Net bir cevap veremiyorum.
    Aşağıda linkini verdiğim aracım galant vr4 ün piyasada ne gibi bir fiyat edeceğini ben de merak ediyorum.O yüzden sizlere sormak istedim.
    Sizce yaklaşık olarak bu arabanın değeri nedir?Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

http://www.techturkey.com/forum/otom...ant-vr4-4.html

Bu arada en son hali 4. sayfadaki resimlerde görülüyor.Genel bilgilerde ilk iki sayfada mevcut.
    Nadide şeyler değerlidir.

Burak K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben değerini belirleyememde,bence öyle özel bi arabayı satmayın. (satmayı düşünüyorsanız.)
    Alıntı ygtkrmdnz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya kabarırsa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı B.KAYA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben değerini belirleyememde,bence öyle özel bi arabayı satmayın. (satmayı düşünüyorsanız.)
    Satmayı düşünmüyorum zaten.Planım oğullarımdan birine bırakmak.Benimkisi merak diyelim.

FcX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Murat abim, imzanda yazdığı gibi nadide şeyler kıymetli. Böyle eşi benzeri olmayan bir otomobile değer biçmek çok zor iş. Ama illa bir değer dersen, Amerika'da gerçekten kötü durumdaki standart bir 92 VR-4, 4000 dolara satılık. İyi durumda ve modifiye edilmiş olanlar 8-15 bin dolar arasında. Bilmiyorum Amerika piyasasyıla karşılaştırmak ne kadar doğru fikir verir, ama karşılaştırabilecek başka bir veri bulamadım

Ha bir de şöyle bakalım, aynı dönemin rakip sayılabilecek Legacy Turbo'larına 15 bin tl üstü fiyatlar isteniyor bildiğim kadarıyla. Ki onlar bunun kadar nadir değil, en azından birkaç tane var sanıyorum

Osman Bahadır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benzer yaştaki bir prelude vti 4ws veya legacy turbo ile denk bir fiyata alıcı bulur bence. 4G63, 4ws, 4wd, 4 kapı turbo araba. Bu motorun Amerika'da parçası da bol. Şahsen ben veririm o parayı buna.
    Your car is your story. So don't let someone else write the book...

RSBurak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    legacy turbolar 15.16 bin bu araçta aşağı yukarı bu kadar eder ama bence satılmaz
    legacy turbo 6-7 tane var şu an ülkede

Dongul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben galant gls ile kıyaslarım abi aynı model düzgün gls ler 10 tl gibi rakamlar bu dediğimiz gibi nadir bi araç o yüzden bende en az 15bin tl diyorum.

Eren G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Siz ne kadara almıştınız ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FcX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Murat abim, imzanda yazdığı gibi nadide şeyler kıymetli. Böyle eşi benzeri olmayan bir otomobile değer biçmek çok zor iş. Ama illa bir değer dersen, Amerika'da gerçekten kötü durumdaki standart bir 92 VR-4, 4000 dolara satılık. İyi durumda ve modifiye edilmiş olanlar 8-15 bin dolar arasında. Bilmiyorum Amerika piyasasyıla karşılaştırmak ne kadar doğru fikir verir, ama karşılaştırabilecek başka bir veri bulamadım

Ha bir de şöyle bakalım, aynı dönemin rakip sayılabilecek Legacy Turbo'larına 15 bin tl üstü fiyatlar isteniyor bildiğim kadarıyla. Ki onlar bunun kadar nadir değil, en azından birkaç tane var sanıyorum
    Keşke Türkiye dede araç fiyatları Amerika gibi olsa.Ya da yurt dışı gibi diyeyim.Maalesef Türkiye otomobil meraklıları için hiç cazip bir ülke değil.Alması bir dert binmesi ayrı dert

Alıntı RSBurak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    legacy turbolar 15.16 bin bu araçta aşağı yukarı bu kadar eder ama bence satılmaz
    legacy turbo 6-7 tane var şu an ülkede
    Legacy turbo dan daha üst düzey bir araç gibi geliyor bana.Ama en yakın emsalide onlar galiba.
    Bir zamanlar sahibinden de bir acura integra görmüştüm.Benim aracın aynısının hondasıydı.Onunda emniyet kemeri otomatikleri olsun 4ws olsun 4wd olsun turbo olsun hemen hemen aynısıydı.30.000 filan istiyordu.Sattımı sattıysa kaça sattı merak ediyorum doğrusu.

Alıntı Dongul Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben galant gls ile kıyaslarım abi aynı model düzgün gls ler 10 tl gibi rakamlar bu dediğimiz gibi nadir bi araç o yüzden bende en az 15bin tl diyorum.
    Galant gls ile çok farkı var bunun.Sırf motor şanzuman süspansiyon donanım filan bayaa fark var anlayacağın.

Alıntı sSPAM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Siz ne kadara almıştınız ?
    Ben bir 92 vectra birde 95 şahin s verip almıştım bunu.O zamanlar yaklaşık 11 e gelmişti bana.Üzerine yaklaşık 7 filanda harcadım.Gerisini sen hesapla kardeş

VTEC® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şöyle söyleyeyim ben 2. el satış danışmanı ve 2. el eksper olarak görev yapıyorum yıllardırda profesyonel firmalarda çalıştım çalışmayada devam ediyorum. Bana bu araç takasa gelse kesinlikle almam, 2.el değeri çünkü 0. Ama gelelim otomobilci gözüyle görüşüme aracın verdiğiniz linkteki duruşu, temizliği çok çok güzel duruyor. daha önceki sahibinde ezilmediği yorulmadığı aşikar. kesinlikle bu aracı seven gönül veren birinin alıp belki binmesi belki koleksiyonuna katması gereken bir ara diye düşünüyorum. Bu piyasa şartlarındada açıkçası fiyatlandıramadım. 7-8 bin tl civarı etmesi gerekir aracın hakkıdır hakkı değildir yargılayamam.

Blackbird - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok özel bir araç inşallah çok uzun süre binmek nasip olur, piyasası olmadığı için değer biçmek zor ancak benzer araçlara bakılınca çoğunluğun söylediği gib 16-18 bin TL satılabilir.

Sizin aldığınız fiyat ve harcadığınız para düşünülünce 25 bin üzeri bir değeri olması gerekir ama 25 bin TL ye alınacak araçlar düşünülünce çok sağlam vr4 hastası olması lazım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VTEC® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şöyle söyleyeyim ben 2. el satış danışmanı ve 2. el eksper olarak görev yapıyorum yıllardırda profesyonel firmalarda çalıştım çalışmayada devam ediyorum. Bana bu araç takasa gelse kesinlikle almam, 2.el değeri çünkü 0. Ama gelelim otomobilci gözüyle görüşüme aracın verdiğiniz linkteki duruşu, temizliği çok çok güzel duruyor. daha önceki sahibinde ezilmediği yorulmadığı aşikar. kesinlikle bu aracı seven gönül veren birinin alıp belki binmesi belki koleksiyonuna katması gereken bir ara diye düşünüyorum. Bu piyasa şartlarındada açıkçası fiyatlandıramadım. 7-8 bin tl civarı etmesi gerekir aracın hakkıdır hakkı değildir yargılayamam.
    Yorum için teşekkür ama olaya ticari baksak o fiyatı bu aracın motor ve şanzumanı geçer.1000 civarı turbo intercooler desek + 3-4 bin blok + bir o kadar şanzuman kabaca 8-9 bine kasa hariç gider.Ticari bakmadığımız zaman zaten geçer
    Mesela 92 model bir bmw m3 olsa değer biçebilirmisiniz?Hatta m3 olmasın da temiz bir 3.20 ya da 92 model mercedes 200 e filan değerlendiriyormusunuz hiç takaslarda?Değerlendiriyorsanız yaklaşık fiyatları nelerdir öğrenmem mümkün mü?

Alıntı Blackbird Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok özel bir araç inşallah çok uzun süre binmek nasip olur, piyasası olmadığı için değer biçmek zor ancak benzer araçlara bakılınca çoğunluğun söylediği gib 16-18 bin TL satılabilir.

Sizin aldığınız fiyat ve harcadığınız para düşünülünce 25 bin üzeri bir değeri olması gerekir ama 25 bin TL ye alınacak araçlar düşünülünce çok sağlam vr4 hastası olması lazım.
    O hasta benim
    Peki 25.000 civarında bundan özellik olarak daha iyi ya da aynı, model olarak hemen hemen aynı ne alınabilir ki?Örneklendirebilirmiyiz acaba?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    agır hastasını bulamadıktan sonra o araba 10 bin tl den fazla etmez.

bende turkiyede cok nadir bulunan 3-5 tane olan bir araca sahibim aynı sey benim aracım icin de gecerli...
    Polo gti 2.43.85 best
    Octavia vRS 2.38.40 best
    Polo gti 56.8 best ''korfez''
    Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
    Bulut Elektrik

Aps - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    11.000 veririm murat abi

araban değeri ve herkes tarafından bilinmeyen bir araç

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmet3425 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    agır hastasını bulamadıktan sonra o araba 10 bin tl den fazla etmez.

bende turkiyede cok nadir bulunan 3-5 tane olan bir araca sahibim aynı sey benim aracım icin de gecerli...
    Hastasını bulmadıktan sonra satılmaz bile Zaten bu tip araçlar bilen kişiler tarafından değerlidir.Bilmeyen kapıya sokmaz.Ancak o kadar da değildir sanırım

Alıntı littlevo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    11.000 veririm murat abi

araban değeri ve herkes tarafından bilinmeyen bir araç
    Onu ben de biliyorum Apo.Baksana ben bile değer biçemiyorum Hep diyorum.Arabayı satmaya niyetlensem de ne zaman binsem vazgeçiyorum.Allaha şükür sorunu problemi de kalmadı.Motor daha 5000 civarında.Almanya dan forged piston getirtip taktım 1500 e.Turboyu yeniledim 1000 lira civarında.Bunun emsali ne almaya kalksam 20.000 vermek zorunda kalırım gibi geliyor bana.Zaten sıkılınacak bir araçta değil.Evladiyelik maaşallah.Kardeş sen starion araştırmalarını bıraktın mı?

ünalvti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ey maşallah Valla bu araba bende olsa 20 den aşağı yazmam böyle kıymetli bir arabanın bi eşini daha bulmak çok çok zor kazasız belasız günler dilerim

matthardy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gercekten cok hos sanırım TR'de tek bir araca sahipsiniz.
    bildiğim kadarıyla üzerinde evo6'ının makinası var.7'de olabilir yanlışsam düzeltin.
    değer olarakta sanırım bir değer biçilemez,gercekten nadide bir araç bizim ülkemiz için.
    bilmeyenler için 10 15bin tl arası bir fiyat olabilir tıpkı nissan altima gibi.
    nissan altimayıda insanlar çok bilmez fakat onda CA18DE motor vardır ve turboladığınız an 4 kapılı bı 200SX'e sahip olursunuz

kazasız belasız keyifler sürüşler dilerim.
    Success is just like being pregnant.
    Everybody congragulates you but nobody knows how many times you were f*cked.

Osman Bahadır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O zaman şöyle diyelim;

Böyle bir arabanın birkaç farklı değeri vardır;

-Senin gözündeki değeri; sanırım en az 25 bintl

-Başka bir galant vr4 hastasının gözündeki değeri; 20 bintl

-Normalde galan vr4'ü bilmeyen ama özelliklerine bakınca "vay be, güzel arabaymış" diyen japon hastası potansiyel alıcının gözündeki değeri; 15-18bintl

-"Sağlam, japon arabası. Biraz yaşlı. Parçası da zor bulunur. Çok da yakar. Ama güzeldir bu, alacaksın, bineceksin. Taş gibi araba." diyen alakasız bir alıcı gözündeki değeri; 10 bintl

-Arabaya ulaşım aracı olarak bakan ve önceliği parça, yakıt ve ikinci el olan standart Türk alıcısı gözündeki değeri; 5 bintl

-Acil bir durumda satman gerekirse galerici veya takasçı gözündeki değeri; 0 tl

Şahsen benim gözümdeki değeri 15-20 bin tl arasında.

Amerika'da buradakinden bile kıymetli olabilir. Çünkü orada parçası da bol, piyasası da hareketli. O yüzden Türkiye'yi buranın şartlarına göre değerlendirmek gerekir.
    Your car is your story. So don't let someone else write the book...

BthnKrkt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eğer 15000 gibi bi rakama satılacaksa mıtsubishi tutkunu olrak gtc yi satıp almaya hazırım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)