User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
54 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Bu aracı almayı düşünüyorum. Tanıyanınız var mı?

Berguc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Bu aracı almayı düşünüyorum. Tanıyanınız var mı?

Arkadaşlar merhaba. Uzun uğraşlar sonrası babamı ikna edip hem model yükseltmek hemde dizel bir araca geçmek için Corsa C'mi satılığa çıkarttım. İlanda görmüş olduğunuz Corsa D en çok aklıma yatan araç. 30 bin TL'yi geçmemek kaydıyla bu araçlardan arıyorum. En temizi ve güzeli bu geldi gözüme. Sahibine sordum. Ön ve arka tamponda boya var dedi. Plakayı sorgulattım. Bir sonuç çıkmadı. Arabam satıldığı gibi kesin almayı düşünüyorum. Bu aracı tanıyan, bilen, bilgi verebilecek olan arkadaşlar varsa memnun olurum.

İlanın Linki;

Opel Corsa 1.3 CDTI Sport 2007 Model 27.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 76788572

Yorumlarınızı bekliyorum.
    Burak ERGÜÇ

oguzhan999 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fiyat uygun eğer dediğiniz gibi tamponlar boyalı ise sadece , baktırmak gerek ,

önerebileceğim araç derseniz kefilli olarak arkadaşımın corsası , belki sizin fiyat aralğınızda değil ama sıkıntısız bi araç

Opel Corsa 1.3 CDTI Sport 2008 Model 33.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 73250162
    Oğuzhan ÖKSÜZ

http://www.facebook.com/oksuzdesign

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı oguzhan999 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fiyat uygun eğer dediğiniz gibi tamponlar boyalı ise sadece , baktırmak gerek ,

önerebileceğim araç derseniz kefilli olarak arkadaşımın corsası , belki sizin fiyat aralğınızda değil ama sıkıntısız bi araç

Opel Corsa 1.3 CDTI Sport 2008 Model 33.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 73250162
    Yorumunuz için teşekkür ederim. Bu aracı bende çok beğeniyorum. Sorunsuz bir araç olduğu da belli. Ama maksimum alıcağım kilometre 75 bin. Yoksa kesinlikle çok şık bir araç.
    Burak ERGÜÇ

BilalAkbayır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kırmızısına binmiştim bir aralar. Ben olsam kırmızı alırdım. Linkteki aracı tanımıyorum gerçi fiyatı biraz yüksek ama tercih edilebilir.Mesela; Opel / Corsa / 1.3 CDTI Sport / SIGARA ICILMEMİS SAHİBİNDEN sahibinden.com'da - 78846670

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BilalAkbayır Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kırmızısına binmiştim bir aralar. Ben olsam kırmızı alırdım. Linkteki aracı tanımıyorum gerçi fiyatı biraz yüksek ama tercih edilebilir.Mesela; Opel / Corsa / 1.3 CDTI Sport / SIGARA ICILMEMİS SAHİBİNDEN sahibinden.com'da - 78846670
    37 binlere dayanan fiyatlara kıyasla normal bir fiyat gibi duruyor. Ama dediğiniz gibi aslında bu araç bile ederinin üstünde. Kırmızısı da fena değil. Düşünülebilir. Hiç aklıma yatmazdı kırmızı ama hoş duruyor bu araçlarda. Bide nasıl memnunmuydunuz aracınızdan? Performans, tüketim, kronik sorunlar?
    Burak ERGÜÇ

EMRE KAAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benimde takip ettiğim araçlardan çok güzel durduğu kesin sakın ama sakın yetkili servise sokmadan insanlara güvenerek araba almayın bu kişi kim olursa olsun km vs oynanmış dahi olabilir yaş tahtaya basmayın
    küçükken yaramazsın diyolardı artık büyüdüm yarabiliyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EMRE KAAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benimde takip ettiğim araçlardan çok güzel durduğu kesin sakın ama sakın yetkili servise sokmadan insanlara güvenerek araba almayın bu kişi kim olursa olsun km vs oynanmış dahi olabilir yaş tahtaya basmayın
    Aynen öyle Emre. Şu an ki aracımı da 2 sene önce gene Ataşehir'den almıştım. Orada tanıdık servis var. Oraya göstermiştik. Sağolsunlar söylemişlerdi ne var ne yoksa. Aracım satılırsa bu aracıda oraya götürüp gösteririm. Eğer satan arkadaşında dediği gibi temiz bir araç ise kesin alıcam. Hayırlısı olsun
    Burak ERGÜÇ

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Corsa Sport bence Kırmızı alınmalı, siyahda arabanın bütün hatları kayboluyor.

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Corsa Sport bence Kırmızı alınmalı, siyahda arabanın bütün hatları kayboluyor.
    Bu gidişle kırmızıya ikna olucam gibi.
    Burak ERGÜÇ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aracı bilen biri yok mu arkadaşlar?
    Burak ERGÜÇ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yanlış olmasın arasıra ilanı çıkıyor bu aracın.satılıp satılmadığını bilmiyorum.eğer beğendiyseniz sahibiyle konuşun..ondan dinleyin.sonrada baktırırsınız bir servise.araç almak bu devirde zor kardeşim.binbir yalanla araç satılıyor.kolay gelsin..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Er1234 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    37 binlere dayanan fiyatlara kıyasla normal bir fiyat gibi duruyor. Ama dediğiniz gibi aslında bu araç bile ederinin üstünde. Kırmızısı da fena değil. Düşünülebilir. Hiç aklıma yatmazdı kırmızı ama hoş duruyor bu araçlarda. Bide nasıl memnunmuydunuz aracınızdan? Performans, tüketim, kronik sorunlar?
    Fiyatlara aldanma astronomik rakamlar bunlar. Yukarıda verdiğim linkteki aracın ederi tabii araç temiz ise 28bin TLdir. Tekrarla söylüyorum kırmızıdan başka düşünmeyin. Araçtan çok memnumdum bir sıkıntısı yoktu. Nires'ten almıştım aracı benim bir emeğim yoktu araçta 1.3 dizel motor sonuçta aşırı bir performans bekleme ama tüketim olarak süperdi. Bizim araçta ayrıca Dr.Ecu Chip yazılım vardı, baya fark ettiriyor. Tavsiye ederim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fiyatlara aldanma atmosferik rakamlar bunlar. Yukarıda verdiğim linkteki aracın ederi tabii araç temiz ise 28bin TLdir. Tekrarla söylüyorum kırmızıdan başka düşünmeyin. Araçtan çok memnumdum bir sıkıntısı yoktu. Nires'ten almıştım aracı benim bir emeğim yoktu araçta 1.3 dizel motor sonuçta aşırı bir performans bekleme ama tüketim olarak süperdi. Bizim araçta ayrıca Dr.Ecu Chip yazılım vardı, baya fark ettiriyor. Tavsiye ederim.

Bahsettiğim aracım ; http://g1203.hizliresim.com/v/n/3pnkt.jpg
    neden kardeşim sen kırmızı seversin başkası siyah sever..Bende de siyah vardı..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tabii ki zevk meselesi ama ben Corsa sportlara kırmızıdan başka rengin pek yakışmadığını düşünüyorum.

asot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kesinlikle sunrooflu bak, aracı çok değiştiriyor, Alacağın zaten sport tek kapı, sunroof biraz şart yani. Çünkü bir süre sonra keyif almamaya başlarsın, sattığına deysin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatihtemizer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yanlış olmasın arasıra ilanı çıkıyor bu aracın.satılıp satılmadığını bilmiyorum.eğer beğendiyseniz sahibiyle konuşun..ondan dinleyin.sonrada baktırırsınız bir servise.araç almak bu devirde zor kardeşim.binbir yalanla araç satılıyor.kolay gelsin..
    Kesinlikle zor iş. Orası kesin.
    Burak ERGÜÇ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fiyatlara aldanma atmosferik rakamlar bunlar. Yukarıda verdiğim linkteki aracın ederi tabii araç temiz ise 28bin TLdir. Tekrarla söylüyorum kırmızıdan başka düşünmeyin. Araçtan çok memnumdum bir sıkıntısı yoktu. Nires'ten almıştım aracı benim bir emeğim yoktu araçta 1.3 dizel motor sonuçta aşırı bir performans bekleme ama tüketim olarak süperdi. Bizim araçta ayrıca Dr.Ecu Chip yazılım vardı, baya fark ettiriyor. Tavsiye ederim.

Bahsettiğim aracım ; http://g1203.hizliresim.com/v/n/3pnkt.jpg
    Fiyatlar kesinlikle atmosferik. Çok arttı. Uçuk rakamlar istiyorlar. Bende sizin gibi düşünüyorum. Temiz ise en fazla 28 bin TL eder dediğiniz gibi. Araçtan pek bir performans beklemiyorum. Artan zamlardan sonra dizel şart oldu. Tüketim daha önemli.
    Burak ERGÜÇ

batucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eskiden 35 BAU 98 plakali olan aracimi askere gitmeden istanbula satmistim bi ara satilik ilani vardi adamin numarasini yarin bulabilirsem yaziyim onunla gorusun...
    Arac 1.3 cdti 90 hp sunrooflu kirmizi renkte irmscher panjurlu spoilerli vogtland yay ve beyaz lenso jantliydi sattigimda 40 kusur bindeydi askere gidiyorum diye satmistim...

Sonra istanbulda gorenler olmustu bolca forum istanbulda gozukuyor arac...
    Eger bulursam veya siz bulabilirseniz lokal boya dahil yoktu ben sattigimda hic sigara icilmemisti... Kisacasi hala biraktigim gibiyse dusunmeden alinir...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı batucan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eskiden 35 BAU 98 plakali olan aracimi askere gitmeden istanbula satmistim bi ara satilik ilani vardi adamin numarasini yarin bulabilirsem yaziyim onunla gorusun...
    Arac 1.3 cdti 90 hp sunrooflu kirmizi renkte irmscher panjurlu spoilerli vogtland yay ve beyaz lenso jantliydi sattigimda 40 kusur bindeydi askere gidiyorum diye satmistim...

Sonra istanbulda gorenler olmustu bolca forum istanbulda gozukuyor arac...
    Eger bulursam veya siz bulabilirseniz lokal boya dahil yoktu ben sattigimda hic sigara icilmemisti... Kisacasi hala biraktigim gibiyse dusunmeden alinir...
    Aracı bulabilirseniz ve satan kişinin istediği fiyat atmosferik olmaz ise tabikide düşünebilirim.
    Burak ERGÜÇ

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)