bizim kara corsa bu
şaka bi yana diri duruyor araç km senesine göre biraz fazla ama opellerin mtorlarında bu sıkıntı olmuyor pek...yürürü iyi ise uygun olur diye düşünüyorum değişeni yok demiş...
hayırlısı olsun sizin için...
2 hafta önce 4 kapı dizel 95 hp enjoy 37.000 tl fiyat aldım
Elin hondasi altin gibi degerleniyor bizim arabamizin ne eksigi var degerlensin tabi ki![]()
Ama kesnlikle tavsiye ederm 3 sendr tek sorun dahi yasamadan geziyorum
şuan bende 2007 metro mavisi renginde var gayet memnunum cam tavanlı almaya bakın kullanımı çok zevkli bir araç hem yakıt hemde performans olarak gayet yeterli bence
edit:bendekide bu renk buna baktınızmı aradığınız fiyat aralığında sanki
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...77908206/detay
hocam atmosferik fiyat derkenastronomik değilmiydi o ya
işin şakası
gerçekten fiyatlar cok yüksek
Opel Corsa 1.3 CDTI Sport 2009 Model 35.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 67311419
şu aracın kmsi güzel fiyatı da biraz daha aşşağı cekilirse mantıklı duruyor
Ben de kullandım zamanında cok keyifli sorunsuz ekonomik bir araba hala daha dizel bir arac alacak olsam kesinlikle bu sınıfta tercih edeceğim tek arabadir d sport. Ayrıca linkteki araca ben de kefilim km'sine aldanma cok iyi bakılmış hor kullanılmamış en ufak masrafı olmayan bakımları eksik edilmemiş ve her şeyiyle yapılı masraf edilmeden alınıp binilecek bir aractir.
Evet 0 37.000 isteyen benim ama aracım 32.000 km de ama aracımda piyasadakilerden fazla donanım var ''kararan iç dikiz aynası cruise control 17 jantlar'' vs vs fiestalara pololara bakılırsa hem spor hem dizel olarak fiyatları bence gayet iyi bide sıfırnın dizel sport unun getirilmemeside fiyatları baya bi yerinden oynattı![]()
Benimde aklıma en yatan araç Corsa D. Bu sınıfta ki tüm araçları inceledim. Bende şu an Corsa C kullanıyorum. Opel'den gayet memnunum. Link'teki aracı bende çok beğeniyorum fakat alıcağım fiyatların biraz üstünde kalıyor. Bide önce kendi aracımı satmam lazım. Bu arada düşünen olursa buyrun.
http://www.techturkey.com/forum/otom...4-comfort.html
Burak ERGÜÇ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)