çok uzun zamandır üyeyim arabamıda paylaşmak istedim sizlerle uzun zaman sonra son haliyle illa biyerlerde göreniniz vardır rollinglerde yada hiç olmadı sanayideinşallah beceririm resimleri eklemeyi
![]()
çok uzun zamandır üyeyim arabamıda paylaşmak istedim sizlerle uzun zaman sonra son haliyle illa biyerlerde göreniniz vardır rollinglerde yada hiç olmadı sanayideinşallah beceririm resimleri eklemeyi
![]()
araban çok güzel ii günlerde kullan.![]()
maşallah maşallah çok güzel.
başka bi forumda da ilk halinden bugune ne kadar deiştiğini görmüştüm.. çok başarılı bi araç.. sadece böbrek boyaması bana göre deil o kadar ama onu da beğenen çok o yüzden orj. haline dön bile demiyorummaşallah
sağolun evet amerikan plakalık aslında japan spec diye geçiyo bmw de ve amerikan park lambaları var böbrekleri farklı olsun diye böyle yaptım amerikan forumlarda yeni trend busiyah boyamak artık çok sıktı güzelde oldu kanımca beğenen çok hatta görüp yapan bikaç kişi gördüm başka fotoğraflarda ekliycem akşam, ofiste bukadarını buldum
maşallah güzel duruyor
kazasız belasız....
satılık sanırım.bi ara ilgilenmiştik.kmsi falan cok düşük masallah allah kaza bela vermsin cok güzel.
Masallah, harika görünüyor.
Böbrek de sanki siyah olsa daha hos olabilirmis![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
en sevdiğim E36 coupe şekli..beyaz ve sürüngen..Allah kaza bela vermesin, harika bir araban var..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)