sağolun arkadaşlar evime bi kavuşabilsem ekliycem fotolarını akşam![]()
Kusursuz bir e36 maşallah.Bencede ön böbrekler siyah olsa ön cam filmiyle ve cıtalarla uyumlu olurdu.BAsıklığı super..
gerçekten güzel ve temiz görünüo piyasadaki turşulardan kendini bariz belli edio kazasız belasız.Bu jantların kimisinde motorsport yazıo orta kısımda bu replika olanı mı yoksa orjinal mi merak ettim.Krom olursa guzel olur die düşünüorum.Böbrekler siyah olmalı![]()
US Performance
motorsportlar yazılı ve yazısız olarak 2 çeşit 95 öncesi ve 95 sonrası olarak değişikler yazısızlar 95 sonrası göbeğinin kenarında ///M amblemi olur yazılı olanlardada bu amblem olmaz benimkiler ayrıca arkaları geniş ofsetli olanlardan bu arada tekrar teşekkür ederim herkese![]()
Kazasız belasız güzel araç maşallah. Bu araba yürüyormu yaaBiraz daha yere yaklaştırmışsın sanki hayırlısı olsun Onur.
saol eraycım yürüyo bi sıkıntı yok altını vurmuyo bile hiçbiyere seninki çok yüksekmiş gibi konuşuyosun bu aradasatılmazsa eğer yaza kadar d2 coilover şart 10 cm falan basarım ozaman
![]()
čok čok kusel..meašaallah kazasiz belasiz eger bi aciliyeti yoksa satmaben olsam kiyamam
![]()
- K -
________
Dr.Ecu
erel ama çok yaklaşmışım baksana olucak okadar olmbizimki kozmetik güzeli gelmez öyle rollere falan
izlemeye gidiyorum sadece arkadaşlarla
çok sağolun teşekkürler arkadaşlar bende satmaya kıyamıyorum aceleside yok gerçi ama satıp 1 yıl bekleyip tayyar almak istiyorum artık istiyorum onu yani
![]()
kazasız belasız kullan maşallah
www.honda-tech.com