User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
32 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: İngilizce için Yurtdışı Yaz Okulu

MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

İngilizce için Yurtdışı Yaz Okulu

Selamlar;

Bu sene yaz tatilinde U.K/Edinburgh'ta bir dil okuluna gitme niyetim var. Ancak ilk defa yurtdışına çıkacağım için bazı çekincelerim var. Burada, daha önce yaz okulu için yurtdışına giden var mı? Faydası olur mu? Değer mi? Birleşik Krallık için söyleyebilecekleriniz neler? Teşekkür ederim.
    "Korkmadık, savaştık"

coolvtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Süre ne kadar?
    Sana tam maliyeti ne olacak?
    Tam amaç nedir?
    Full-Time TeacheR
    Part-Time TradeR
    Part-Time DJ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı coolvtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Süre ne kadar?
    Sana tam maliyeti ne olacak?
    Tam amaç nedir?
    İngilizce öğretmeniydin sanırım abi sen

Süre 7 hafta kadar.

Maliyeti sadece okul+pansiyon 7.500 TL. Daha orada yiyeceğim para hariç.

7 haftada şakır şakır ingilizce öğrenilmez de, konuşulmaz da ama, amaç mesleki olarak bir artı. Hem de kişinin kendini geliştirmesi.
    "Korkmadık, savaştık"

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    coolvtec, nerde ing. ögretmenisiniz?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Malta'yı düşünebilirdiniz ama sağlık olsun.Başarılar
    Coğrafya kaderdir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aklina takilan her soruyu cevaplayabilirim, 14 yasimdayken tek basima gonderdiler Londraya korka korka gitmistim
    Suanda odemeyi yaptinmi yoksa sadece dusunme asamasimi ?
    7 hafta kisa bi sure elbette faydasi olurda cok bisey bekleme bence.Ingiltere yerine o paraya daha fazla kalabilecegin ulke kesinlikle vardir, bence alternatif arastirmalisin,
    Eger odemeyi yaptiysan da elinde sozluk tek basina gez, her isini kendin hallet en cok verimi o sekile alirsin
    Bu arada Ingilizler ilk etapda soguktur ama sonradan pamuk gibi olurlar.
    Ben cantami caldirmistim dikkat et.
    Sigara iciyosan sigara gotur.
    Hergun evden cikarken yanina enden icme suyu al.
    Enn enn ennn onemlisi de bolca bebek poplari icin olan islak mendilden al ve hep yaninda olsun wc icin, Ben normal islak mendil kullanmistim 1 hafta oturamamistim alkolluymus yakti cok fena

Yiğit Ş. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    edinburg bana sorarsan doğru bi seçim değil. aksanlarını anlaman çok çok çook zor olucaktır tahminimce. dha güneye. londraya veya brighton a gitmen. brighton brz dha ucuzdur tercih sebebi olabilir. 7 haftaya gelince şuan bildiğin ing ile doğru orantılı olarak değişir. ama evet 7 hafta az bi süre.
    *
    Alıntı 10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
    *simdi yok homsitora gidelim yok midpoyint yok starbaks
    *a..... o zmnlar yoktu oyle
    *bi cay iciriodun
    *bisinema
    *finishim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ÖmerF.Bayar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aklina takilan her soruyu cevaplayabilirim, 14 yasimdayken tek basima gonderdiler Londraya korka korka gitmistim
    Suanda odemeyi yaptinmi yoksa sadece dusunme asamasimi ?
    7 hafta kisa bi sure elbette faydasi olurda cok bisey bekleme bence.Ingiltere yerine o paraya daha fazla kalabilecegin ulke kesinlikle vardir, bence alternatif arastirmalisin,
    Eger odemeyi yaptiysan da elinde sozluk tek basina gez, her isini kendin hallet en cok verimi o sekile alirsin
    Bu arada Ingilizler ilk etapda soguktur ama sonradan pamuk gibi olurlar.
    Ben cantami caldirmistim dikkat et.
    Sigara iciyosan sigara gotur.
    Hergun evden cikarken yanina enden icme suyu al.
    Enn enn ennn onemlisi de bolca bebek poplari icin olan islak mendilden al ve hep yaninda olsun wc icin, Ben normal islak mendil kullanmistim 1 hafta oturamamistim alkolluymus yakti cok fena

Yok abi daha ödemeyi yapmadım, şu an düşünce aşamasındayım. Edinburgh'da bir tandığımız var da, o yüzden orayı istiyor bizim aile. (Hoş, o kadar yardımcı olacağıda yok bence. Ya da "el elin eşşeğini türkü çığırarak arar" misali yardım anca) Bir de korkuyorum açıkçası, dil bilmem iz bilmem.

Okul Şu: Home: Stevenson College Edinburgh - Burayı önerdiler. Eğer kıt ingilizcemle yanlış anlamadıysam en fazla 7 haftalık bir yaz okulu programları var.

Ve eğer yine yanlış anlamadıysam toplam 2500 sterlin gibi bir rakam yapıyor, 7 hafta okul+aile yanında konaklama.

Yine de önerilere açığım.

Mendil olayında müthişmiş abi

Alıntı Yiğit Ş. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    edinburg bana sorarsan doğru bi seçim değil. aksanlarını anlaman çok çok çook zor olucaktır tahminimce. dha güneye. londraya veya brighton a gitmen. brighton brz dha ucuzdur tercih sebebi olabilir. 7 haftaya gelince şuan bildiğin ing ile doğru orantılı olarak değişir. ama evet 7 hafta az bi süre.
    Araştırma aşamasındayım dediğim gibi. F4arklı önerilere açığım. İngilizce seviyemse eh işte, basit konuşmayı anlayabiliyorum. Düzgün cümle kurmakta biraz sıkıntım var tabi. Ama 4 yıldır ingilizce altyazılı dizi izlememin bana çok şey kattığına inanıyorum.
    "Korkmadık, savaştık"

tequila818 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şu an öğrenci misin? work and travel ile amerikaya gitmeyi düşünebilirsin. 4 ay kalırsın sana maliyeti en fazla 2000 dolar olur. Amerika da iken kendi paranı kazanacaksın zaten.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tequila818 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu an öğrenci misin? work and travel ile amerikaya gitmeyi düşünebilirsin. 4 ay kalırsın sana maliyeti en fazla 2000 dolar olur. Amerika da iken kendi paranı kazanacaksın zaten.
    Evet şu anda üniversite 2. sınıf öğrencisiyim. WAT düşündüm ama, giden kişilerden aldığım yorumlar çok iç açıcı değildi. Hem işverenin gözünde ucuza amelesin, hem de eğer insanlarla çok bir arada olan bir işe sahip değilsen ingilizceni geliştirmeye fırsat bulamıyorsun. Bunlara artı olarak gönderen aracı şirketlerin tutum ve davranışları sadece parayı alıncaya kadar olduğunu okudum.

Yine de sizin böyle bir tecrübeniz varsa duymak isterim. Belli olmaz belki WAT'a giderim
    "Korkmadık, savaştık"

tequila818 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yurtdışı Eğitim Ücretsiz Danışmanlık | Academix Yurtdışı Eğitim Danışmanlık

ben bu aracı firma ile gitmiştim ve hiç bir problem yaşamadım. İş olarak san diego veya new york ta bisiklet taksiciliği yaparsan bol bol insanlarla muhattap olma fırsatın oluyor. Arayıp şirket ile görüşebilirsin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tequila818 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yurtdışı Eğitim Ücretsiz Danışmanlık | Academix Yurtdışı Eğitim Danışmanlık

ben bu aracı firma ile gitmiştim ve hiç bir problem yaşamadım. İş olarak san diego veya new york ta bisiklet taksiciliği yaparsan bol bol insanlarla muhattap olma fırsatın oluyor. Arayıp şirket ile görüşebilirsin.
    Değerlendireyim ben bunu, teşekkür ederim.
    "Korkmadık, savaştık"

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    7 haftada hicbirsey ogrenemezsin harcadigin parayla kalirsin . Gercekten ingizce ogrenmek istiyorsan yillarini ayirmak zorundasin . Dil kursu ile 7 haftada yada wat ile 4ayda olacak isler degil .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    7 haftada hicbirsey ogrenemezsin harcadigin parayla kalirsin . Gercekten ingizce ogrenmek istiyorsan yillarini ayirmak zorundasin . Dil kursu ile 7 haftada yada wat ile 4ayda olacak isler degil .
    Orası dediğiniz gibi öyle. Zira ben tercümanlık yapacak bir ingilizceye sahip olmayı beklemiyorum. Sadece biraz pratik ve konuşmamı geliştirmeye yarar gibime geliyor.
    "Korkmadık, savaştık"

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Madem ogrencisin Amerika'da wat dene . Ingilterede zaten ogrenemeyeceksin 7 haftada hic olmazsa burada hem parani kazanirsin hemde ileriki yasamin icin birseyler gozlemlersin . Benim su anki aklim olsaydi cok erken yaslarda gelirdim buraya ki sen 20 yasindasin hala .

Selim.Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu konuyu bende araştırıyorum. Evet 7 haftada tam anlamıyla ingilizce öğrenilmez fakat her yaz başka bir okulda kursa gitmek yada yurtdışı gezilerine gitmek ingilizcenin pekişmesini ve pratik yapmamızı sağlamaz mı ? Artı olarak ingilizce kitaplar, yabancı forumlar vsvs ?

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    7 hafta 7 haftadır ne koparsanız kardır yetmez etmez asla sakın gibi yaklaşımlar doğru değildir
    5-6 ayda yetmez
    1-2 senede yetmez
    hatta kimine göre 5 sene halen yetersiz gelebilir

Evet 7 hafta gerçekten az ama rahat yaşamak doyasıya yaşamak ve bir sürü yabancı arkadaş edinmek vede günlük yaşamdan ciddi ingilize bilgisi edinme yurtdışı tacrübesi bunlar çok değerli şeylerdir

İngiltere bütçe müsait ise mükemmel seçimdir
    Ve Yazın ise Brigton açık ara en mükemmel seçimdir

Wat olayını mümkün olduğunca aklınızıdan bile geçirmeyen rezil olan bir çok yakın arkadaşım vardır zamanında şartlar değişmediyse eğer.. zaten mantığı ingilizce öğrenmek değil sizi olabilecek en berbat şartlarda çalıştırmak kaldıki ingilizce bilme oranınıza bağlı olarak çalışabiliyorsunuz
    yarıda bırakmak zorunda olan kasıtlı işten çıkarılan evsiz kalan işsiz kalan bla bla o kadar çok ve sık örnek varki aman dikkat edin
    Macera sever biri iseniz olabilir ama hayatı göreyim ingilizce öğreneyim derseniz tersten anca görürsünüz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her sene 10larca turkle karsilasiyoruz wat ile gelmis. Bugune kadar 1 kisi haric zor durumda olan gormedim . Wat ile gelenler alacaklari saatlik ucretin 7-8 dolar oldugunu bile bile geliyorlar ancak beklentiler cok yuksek oluyor tum Amerikayi gezerim ve sonunda cebimde bilmemkac bin dolarla Tr ye geri donerim diye . Oysaki 7-8 dolar tax den sonra 5 dolara fln denk geliyor ki buda cok kotu bir para yasamak icin. Dogal olarak gelmeden onceki butun hayaller yalan oluyor . Bunlari gercekten bilipte gelen hickimse pisman olmaz .

mcanx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşım 2 sene önce Brighton'a gitti 2 ay kadar 7000tl gibi fiyata gitmişti galiba. "Global Vizyon" diye bi firmayla

web sitesi de varmış zaten;

http://www.globalvizyon.com/
    her işte usta olmaya çalışan, her işin çırağı kalır.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)