Aradabir olan bir sorun...
Birkac kez denediginde düzeliyor.
MSN servislerinden kaynaklanıyor, tek cözüm tekrar tekrar deneyip beklemek...
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
senin msn nanay anam ölmüş ölmüş :P
sadece bişi dıycem bu bende cıkmıştı acıldı ama kişi eklıyemedım bıdaha bıttı yanı öldu msn yenı msn alıcaksınız
www.honda-tech.com
çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....
www.honda-tech.com
arkadaşlar 81000378 hatasını dolaylı yoldan çözdüm. ve çalışmaya başladı.
Çözümü Şöyle : 1. adım Açılmayan email adresinizle başka açılan bir bilgisayardan msn yi açın (Cafelerde geneldo o sorun yok.)Msn açıldıktan sonra Bilgisayarım-Document end Settings-bilg.adı klasörünü tıklayın.
Menülerde Araçlar-Klasör Seçenekleri-görünüm'de bulunan gizli dosyaları gösteri tıklayın. daha sonra document end setting içinde bulunan Contacs klasörünün içinde bulunan e mail adresinin yazılı klasörü bir cd yada flaş diske kopyala.
2.adım document end settink klasörünün içinde local setting-aplication Data -Microsft-Windows Live Contacts klasörünü tıkla ve bunun içindeki email adresini gösterir klasörü flaş diske yada cd ne kopyala. bunları kendi bilgisayarında aynı yolları kullanarak ilgili yerlerine kopya. ve msn çalışacaktır. Sorun çıkarsa email atarsan görüşürüz.
Hata 81000314, 81000377 veya 81000378: Kişi listeniz kullanılamıyor
Bu iletilerden birini alırsanız, kişi listeniz kullanılamıyordur veya salt okunur moddadır. Birkaç dakika bekleyin ve yeniden oturum açmayı deneyin.
KA Style
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)