ya osman ben de sana bişey sorucaktım. sırf ondan açtım bilgisayarı konuyu gördüm soora.. şansıma so....![]()
ya osman ben de sana bişey sorucaktım. sırf ondan açtım bilgisayarı konuyu gördüm soora.. şansıma so....![]()
Arkadaşlar Sorunun sizlerim pcleri ile uzaktan yakından alakası yoktur . Tamami ile msn messenger tr baglantısındaki bazı ayaklarda guncelleme calışmaları surmektedır bununla beraber cıkan bır sorun sebebı ile sızlerde bu hatayı vermekte server uzerındekı kişiler klasorlerınıze ulaşılamamaktadır . sizin pc nizdeki kişiler klasoru ıle ılgısı yoktur ....
Win messenger dan denerseniz girme ihtimali vardır cunku bu sorun msn ın son surumu ıle alakalıdır ....
Eski vers. kullananlar bu sorunla genelde karşılaşmamaktadır .
o nedenle sorun yasıyorsanız korkmayın ne msn adresınıze nede pcnıze birşey olmadı .
Her xp nın kendi uzerinde yuklu gelen Windows messenger den acmayı deneyebilirsiniz . Soprun kısa surede cozumlenecek sizlerde msn ı tekrar kullanmaya baslayabiliceksiniz.
sorun yaşarsanız bana ulaşabilirsiniz .
bilgi_islem@hotmail.com
kolay gelsin .....
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
bnm kuzene olmuştu bu olay kapadık bilgi bnm 1 2 saat sonra gene denedik düzeldi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)