salaklıktan başka bişey değil
işin kötü tarafı ise bu tür eziyet edilen araçları satılık ilanını koyduklarında açıklamada ; sonax , meguiars harici yerlerde yıkatmıyolar yağ bakımını 3 - 4 bin km önce yapıyolar gereksiz yere yıpratmayıp sıkıştırmıyolar tabi bizde göz görmeyince gönül katlanır hesabı alıyoruz , ne yazıkki 106 saxo tarzı araçların % 50 si böyle apaçilerin elinde
sanki siz hiç yapmadınızmı diye soysal mesaj verecek arkadaşlar ben hiç yapmadım![]()
Araba perte çıksam da kurtulsam diyordur. Ulan biz garajdan çıkarmaya kıyamıyoruz, millet kırbacın dibine dibine vuruyor. Sonrada çiçek böcek diye satmaya kalkıyorlar ya acayip kıl oluyorum.
Siteye üye arkadaşın araba değilmi bu? sivastaki??
eğer oda görürse alnmasın ama sadece benzettim.
not: büyük ihtimal değil plakası kareydi çünkü.
Benim eski arabam, satmam gerekmese vermicektim zaten, malllll herif ya diyecek bişey bulamadım. Araç sahibindende satılık tekrardan
Peugeot 106 GTI 2001 Model 19.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 82042231
CAN CEYLAN
bu bence arabaya pek bi eziyet içermiyo lastiklere eziyet diyelim bide bu 106 sahibi arkadaşlar arabalarınız sıfırdan beridirmi sizde?
siz sanıyormusnuzki size gelene kdar o arabada hiç el freni çekilmedi hiç kesiciye girilmedi..10 yıldır 130 140 bin kmde olan 106 lar var hiçmi üzülmedi?
yok araba pert olsaymış iyiymişte falan filan yok devenin nalı arkadaş ya iki el freniyle arabanın canı çıksaydı kusura bakmayında şu anda kimse o tür arabalara binemezdi..bazı şeyleri fazla abartıyosunuz.
Ciğerli maşallah.
Sanayi esnafı eğlenceyi bulmuş![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
bence adam para vermiş parasının hakkını alıyor..mezara araba koyan varmı..adam kimseye zarar vermeden tenha biyerde aracına hemde kendi aracına zarar veriyor..çok üzülen varsa satılıklarda ilanı var alır çeker garaja .
bencede abartılcak bişi yok aksamları roll cıkan arkadaslar 8 9pm ceviren hiçmi yormuyo arabasını metal parcası sonucta benimle berabermi yaslanacak adam pasmıs parayı almıs ister atar ister satar
Ben vidyoda işkence göremedim. Gavurların "abuse" vidyoları gibi birşey bekledim ama sadece el freni çekmiş o kadar.
Siz kendi arabanıza kıyıp da yapamıyor olabilirsiniz. Ama adam gayet de basmış parayı, almış 106'yı, gönlünce vuruyor kırbacı... Makine değil mi sonuçta? Kendinden çok ona mı saygı duymalıydı?
Otomobil araçtır, amaç değil. Keyfini çıkaramadıktan sonra ne anladım ben bu işten...
Your car is your story. So don't let someone else write the book...
yazık çok yazık insanlar ne zevk alıyor araçlarına acı çektirdiklerinde anlamıyorum valla.el fireni çekince ne oluyor dönünce araç kesiciye girince falan ne oluyor anlamıyorum zevk bunun neresinde
Arabasını "eğlence" adı altında şu şekilde kullanan, normal karşılayan, izleyen, zevk alan gözümde apaçidir.
Madem abartılacak bişey yok işkence fln değil bu yorumları yazan benden büyüklerim ve yaşıtlarım bigün buluşalım arabanızı alıyım 3 - 4 tur bu tarz kullanıyım el freni çekerek 1. 2. full kesicide giderek hı olurmu ?
nasıl olsa bişey olmaz en fazla lastikleriniz aşınırmış kabulmü...
Tamam hadi adamın malı sonuçta ister yakar ister vurur herkes 106 iyi bakıcak diye birşey yok , etrafdaki insanlardan neden o kadar çok ve içten gülüyor ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)