User Tag List

Sayfa 2/6 İlkİlk 1234 ... SonSon
102 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: 106 ya yapılan bu işkencenin amacı nedir ?

Bone-crusheR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı schizophrenic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Madem abartılacak bişey yok işkence fln değil bu yorumları yazan benden büyüklerim ve yaşıtlarım bigün buluşalım arabanızı alıyım 3 - 4 tur bu tarz kullanıyım el freni çekerek 1. 2. full kesicide giderek hı olurmu ?

nasıl olsa bişey olmaz en fazla lastikleriniz aşınırmış kabulmü...
    şahsen arabamı kullanmalık kuzenim harici kimseye vermem ama suda var parayı veren dudugude calar lastikte akar kesicide yapar

orhan_guney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    harikasın adamım devam et el freni cek pati cek kesiciye sok
    DRİLL
    Dr.Ecu

ondertopcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkes tabiki istediğini yapar ama bu tarz kullanılan araçlar yüzünden piyasada temiz araç kalmıyor. O yüzden millet amcanın teyzenin peşine düştü
    EkN garage

typermelih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı o.b.k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben vidyoda işkence göremedim. Gavurların "abuse" vidyoları gibi birşey bekledim ama sadece el freni çekmiş o kadar.

Siz kendi arabanıza kıyıp da yapamıyor olabilirsiniz. Ama adam gayet de basmış parayı, almış 106'yı, gönlünce vuruyor kırbacı... Makine değil mi sonuçta? Kendinden çok ona mı saygı duymalıydı?

Otomobil araçtır, amaç değil. Keyfini çıkaramadıktan sonra ne anladım ben bu işten...
    bu keyifmi şimdi? mesela yolda bir adam görsen arabasını üstüne çıkmış tepiniyor,vay be helal arabasının üstünde tepinerek keyif alıyor der saygımı duyarsın.nede olsa oda yapılır deyilmi .allahım yarabbim benmi anolmalim................

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Madem abartılacak bişey yok işkence fln değil bu yorumları yazan benden büyüklerim ve yaşıtlarım bigün buluşalım arabanızı alıyım 3 - 4 tur bu tarz kullanıyım el freni çekerek 1. 2. full kesicide giderek hı olurmu ?

nasıl olsa bişey olmaz en fazla lastikleriniz aşınırmış kabulmü...
    bana bi açıklasana burda arabaya ne gibi zararlar veriliyor öğrenmek isterim..bu arada kendi arabamı sana niye veriyim ben zaten yanlarımda kesicidede giderim gerektiginde el frenide çekerim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı typermelih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu keyifmi şimdi? mesela yolda bir adam görsen arabasını üstüne çıkmış tepiniyor,vay be helal arabasının üstünde tepinerek keyif alıyor der saygımı duyarsın.nede olsa oda yapılır deyilmi .allahım yarabbim benmi anolmalim................
    orda araca belli bir zarar veriyosun onla bu durum birmi.alakaya dikiz

D16A9
    Misafir
    arkadaş adam ezikliğin dibine vurmuş şekil yaptığını sanıyor.

uluckaban - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rwd 106

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatiii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    orda araca belli bir zarar veriyosun onla bu durum birmi.alakaya dikiz
    şimdi bu vidyoda lastik aşınmasından başka bir zorlama yokmu,aracı böyle kesiciye sokmanın zararlarını biliyormusun.belirli aralıklarla seni arkadan iple bağlayıp sonra sana maksimum hızla koşmanı sağlayim ipide 50 kg lık bir cisme bağlayim sende koşmaya çalış sürekli,bak ne oluyor,kaslarına yani piston kola yada kalbine,senin gibi düşünenleri nasıl bulupta araç alacak kişileri öyle bulacaz bilmiyorum...

schizophrenic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bana bi açıklasana burda arabaya ne gibi zararlar veriliyor öğrenmek isterim..bu arada kendi arabamı sana niye veriyim ben zaten yanlarımda kesicidede giderim gerektiginde el frenide çekerim.
    el freni teli , akisler , lastik , tam kırmalarda direksiyon kutusu

bunlar hiç zarar görmüyo değilmi

benim 106 ' ım olmadı bilmiyorum ne tür problemler çıkartır google'dan baktım yazdım bunlarıda

skaratas2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biraz gaza gelmiş alkışlar falan... Allahtan ortam sakin. Kafayı bulupta eziyet eden görmemişsiniz, hemde ne araçlara.

KaanBRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    12-13 yaşındaki arabanın derdi amma çok ortalığı dillendirmiş.Tamam eywallah arabayı zorluyor olabilir ama neticede 'araç' bu adam almış keyfine göre eğleniyor gerisinden kime ne?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynı bizim hacı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı typermelih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şimdi bu vidyoda lastik aşınmasından başka bir zorlama yokmu,aracı böyle kesiciye sokmanın zararlarını biliyormusun.belirli aralıklarla seni arkadan iple bağlayıp sonra sana maksimum hızla koşmanı sağlayim ipide 50 kg lık bir cisme bağlayim sende koşmaya çalış sürekli,bak ne oluyor,kaslarına yani piston kola yada kalbine,senin gibi düşünenleri nasıl bulupta araç alacak kişileri öyle bulacaz bilmiyorum...
    ya arkadaş bırak bana maval okumayı bu forumda 100 kişi varsa 95 i kesicide gitmiştir bu 2 2 daha 4 ne 50 kilosundaaan ne bilmem nesinden bahsediosun adam el freni çekip 50 metre gitmemişya el freni çekip dönmüş bumu arabya zarar veriyo..kocaman turboyu taktın arabana vermiyomusun kendi arabana zarar.madem zarar vermediğini düşünüyosun ne diye stock pistonları söktün daha çok dayanabilsinler diye forget yaptın..senin gibi düşünebilsem oda arabaya yapılabilecek en büyük zarar el freni çekip dönmekmi arabanın canını alır gt30 a 2 küsür basınc basmakmı arabanın canını alır hadi buyur..

artı dsg ye yaptıgın kötülükler şanzumanın canı burnunda geziyosun onlar ne iş?

el freni teli , akisler , lastik , tam kırmalarda direksiyon kutusu

bunlar hiç zarar görmüyo değilmi

benim 106 ' ım olmadı bilmiyorum ne tür problemler çıkartır google'dan baktım yazdım bunlarıda
    el freni teli diyo ya akis diyo..kardeş senin o bahsettiklerinin hepsi normaldede aşınan şeyler biliyosun dimi?sen hiçbişey yapma düz git onlar zaten aşınıyo.direksiyon kutusunu bu forumda kimse tam çevirmiyo yani parktan falan girip çıkarken öylemi?o araba boyasız olsun ben bu arkadaşın yaptığının 3 gun boyunca yapıyım sen ertesi gün arabayı almaya gel bayıla bayıla alıp gidersin ruhun duymaz ne usta der bunla el freni çekilip dönülmüş nede başkası sonuç olarak sıkıntıya düşürecek bi problem oluşmaz..

h.savas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence de gayet normal şeyler sen ben araçlarımıza kıyamayız bile ama adam yapıyor zevk meselesi,asıl sıkıntı şu adam bu aracı satarken hiç sıkıştırılmamış vs.. diye satılığa çıkartır
    tabi ya ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O kadar bmw varken 106 nın gıdıklanması garip olmuş,Karar araç sahibinin Herkesin gücü malına yeter
    Coğrafya kaderdir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o araba boyasız olsun ben bu arkadaşın yaptığının 3 gun boyunca yapıyım sen ertesi gün arabayı almaya gel bayıla bayıla alıp gidersin ruhun duymaz ne usta der bunla el freni çekilip dönülmüş nede başkası sonuç olarak sıkıntıya düşürecek bi problem oluşmaz..
    Herkes kendine yakışanı yapar işte. sizin gibi yapanlar yüzünden piyasada temiz araba kalmadı.arabayı alıyosun 1 haftaya kalmıyo sorunlar başlıyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=fatiii;5825986]ya arkadaş bırak bana maval okumayı bu forumda 100 kişi varsa 95 i kesicide gitmiştir bu 2 2 daha 4 ne 50 kilosundaaan ne bilmem nesinden bahsediosun adam el freni çekip 50 metre gitmemişya el freni çekip dönmüş bumu arabya zarar veriyo..kocaman turboyu taktın arabana vermiyomusun kendi arabana zarar.madem zarar vermediğini düşünüyosun ne diye stock pistonları söktün daha çok dayanabilsinler diye forget yaptın..senin gibi düşünebilsem oda arabaya yapılabilecek en büyük zarar el freni çekip dönmekmi arabanın canını alır gt30 a 2 küsür basınc basmakmı arabanın canını alır hadi buyur..

artı dsg ye yaptıgın kötülükler şanzumanın canı burnunda geziyosun onlar ne iş?

benden daha iyi bilemezsin koçum ben yaptığım şeylerin ileride bir sıkıntı doğurmaması için gerek şanzumana gerek motor içine milyarlar döktüm,benim araç orjınalken 1.1 basıyordu 55 bin tl harcadım suan 1.8 basıyor bizim yazılımlar kormalı en küçük bir zarar verecek duruma gelse gaz kelebeğini kapıyor...ayrıca ben kime yazıyorumki,herneyse sen sıfırı çiz patini çek kesiciye sok,aracını üstünde pasta kes yap bişeyler.bu arada beni yakınen takip ediyorsun sanırım benim aracıma yaptıklarımı benden daha iyi bilmek üzeresin,neden takip ediyorsun böyle şeyler sevdiğin içinmi ?

schizophrenic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    el freni teli diyo ya akis diyo..kardeş senin o bahsettiklerinin hepsi normaldede aşınan şeyler biliyosun dimi?sen hiçbişey yapma düz git onlar zaten aşınıyo.direksiyon kutusunu bu forumda kimse tam çevirmiyo yani parktan falan girip çıkarken öylemi?o araba boyasız olsun ben bu arkadaşın yaptığının 3 gun boyunca yapıyım sen ertesi gün arabayı almaya gel bayıla bayıla alıp gidersin ruhun duymaz ne usta der bunla el freni çekilip dönülmüş nede başkası sonuç olarak sıkıntıya düşürecek bi problem oluşmaz..
    birincisi kardeşin değilim ben senin

bana bi açıklasana burda arabaya ne gibi zararlar veriliyor öğrenmek isterim.
    yazdın bende oluşabilecek zararları söyledim , normaldede onların aşınan şeyler olduğunu biliyorum

arabayı satan adamın adamlığına dürüstlüğüne kalmış bişey , sonradan yapılan böyle hareketleri öğrendiğimde güle güle yemesin der binmeye devam ederim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)