Herkes tabiki istediğini yapar ama bu tarz kullanılan araçlar yüzünden piyasada temiz araç kalmıyor. O yüzden millet amcanın teyzenin peşine düştü![]()
EkN garage
arkadaş adam ezikliğin dibine vurmuş şekil yaptığını sanıyor.
şimdi bu vidyoda lastik aşınmasından başka bir zorlama yokmu,aracı böyle kesiciye sokmanın zararlarını biliyormusun.belirli aralıklarla seni arkadan iple bağlayıp sonra sana maksimum hızla koşmanı sağlayim ipide 50 kg lık bir cisme bağlayim sende koşmaya çalış sürekli,bak ne oluyor,kaslarına yani piston kola yada kalbine,senin gibi düşünenleri nasıl bulupta araç alacak kişileri öyle bulacaz bilmiyorum...
biraz gaza gelmişalkışlar falan... Allahtan ortam sakin. Kafayı bulupta eziyet eden görmemişsiniz, hemde ne araçlara.
12-13 yaşındaki arabanın derdi amma çok ortalığı dillendirmiş.Tamam eywallah arabayı zorluyor olabilir ama neticede 'araç' bu adam almış keyfine göre eğleniyor gerisinden kime ne?
aynı bizim hacı![]()
ya arkadaş bırak bana maval okumayı bu forumda 100 kişi varsa 95 i kesicide gitmiştir bu 2 2 daha 4 ne 50 kilosundaaan ne bilmem nesinden bahsediosun adam el freni çekip 50 metre gitmemişya el freni çekip dönmüş bumu arabya zarar veriyo..kocaman turboyu taktın arabana vermiyomusun kendi arabana zarar.madem zarar vermediğini düşünüyosun ne diye stock pistonları söktün daha çok dayanabilsinler diye forget yaptın..senin gibi düşünebilsem oda arabaya yapılabilecek en büyük zarar el freni çekip dönmekmi arabanın canını alır gt30 a 2 küsür basınc basmakmı arabanın canını alır hadi buyur..
artı dsg ye yaptıgın kötülükler şanzumanın canı burnunda geziyosun onlar ne iş?
el freni teli diyo ya akis diyo..kardeş senin o bahsettiklerinin hepsi normaldede aşınan şeyler biliyosun dimi?sen hiçbişey yapma düz git onlar zaten aşınıyo.direksiyon kutusunu bu forumda kimse tam çevirmiyo yani parktan falan girip çıkarken öylemi?o araba boyasız olsun ben bu arkadaşın yaptığının 3 gun boyunca yapıyım sen ertesi gün arabayı almaya gel bayıla bayıla alıp gidersin ruhun duymaz ne usta der bunla el freni çekilip dönülmüş nede başkası sonuç olarak sıkıntıya düşürecek bi problem oluşmaz..
bence de gayet normal şeyler sen ben araçlarımıza kıyamayız bile ama adam yapıyor zevk meselesi,asıl sıkıntı şu adam bu aracı satarken hiç sıkıştırılmamış vs.. diye satılığa çıkartır
tabi ya ...
O kadar bmw varken 106 nın gıdıklanması garip olmuş,Karar araç sahibinin Herkesin gücü malına yeter![]()
Coğrafya kaderdir
[QUOTE=fatiii;5825986]ya arkadaş bırak bana maval okumayı bu forumda 100 kişi varsa 95 i kesicide gitmiştir bu 2 2 daha 4 ne 50 kilosundaaan ne bilmem nesinden bahsediosun adam el freni çekip 50 metre gitmemişya el freni çekip dönmüş bumu arabya zarar veriyo..kocaman turboyu taktın arabana vermiyomusun kendi arabana zarar.madem zarar vermediğini düşünüyosun ne diye stock pistonları söktün daha çok dayanabilsinler diye forget yaptın..senin gibi düşünebilsem oda arabaya yapılabilecek en büyük zarar el freni çekip dönmekmi arabanın canını alır gt30 a 2 küsür basınc basmakmı arabanın canını alır hadi buyur..
artı dsg ye yaptıgın kötülükler şanzumanın canı burnunda geziyosun onlar ne iş?
benden daha iyi bilemezsin koçum ben yaptığım şeylerin ileride bir sıkıntı doğurmaması için gerek şanzumana gerek motor içine milyarlar döktüm,benim araç orjınalken 1.1 basıyordu 55 bin tl harcadım suan 1.8 basıyor bizim yazılımlar kormalı en küçük bir zarar verecek duruma gelse gaz kelebeğini kapıyor...ayrıca ben kime yazıyorumki,herneyse sen sıfırı çiz patini çek kesiciye sok,aracını üstünde pasta kes yap bişeyler.bu arada beni yakınen takip ediyorsun sanırım benim aracıma yaptıklarımı benden daha iyi bilmek üzeresin,neden takip ediyorsun böyle şeyler sevdiğin içinmi ?
birincisi kardeşin değilim ben senin
yazdın bende oluşabilecek zararları söyledim , normaldede onların aşınan şeyler olduğunu biliyorum
arabayı satan adamın adamlığına dürüstlüğüne kalmış bişey , sonradan yapılan böyle hareketleri öğrendiğimde güle güle yemesin der binmeye devam ederim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)