tüm çalışanların bayramını kutlarım,
elektrikçisinden kaportacısına, tuner'ından rektefiyecisine, dyno'cusundan parçacısına..
wiki 1 Mayıs
![]()
tüm çalışanların bayramını kutlarım,
elektrikçisinden kaportacısına, tuner'ından rektefiyecisine, dyno'cusundan parçacısına..
wiki 1 Mayıs
![]()
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
işçi ve emekçilerin bayramı kutlu olsun...
emek veren biri olarak, işçilerin emekçilerin bayramı kutlu olsun. Bugüne gölge düşürmeye çalışan hainleri Allah beter etsin, dün akşam seçim aracıyla üzerinde terör örgütü bayrakları dolamış bir araç bağıra bağıra bütün emekçi kardeşlerimizi bekliyoruz bilmem ne diye geçip gitti önümden, be şerefsizler ne üretiyorsunuz, neye emek veriyosunuzda 1 mayısı kutlamaya hakkınız var zihniyetizin içine s.çayım.
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
1 Mayıs felan bize faso fiso. Bir çok insanda bugünde benim gibi calışıyor. İşcilerin bayramı kutlu olsun google de buna göre anasayfasını güncellemiş.
İnandığın Gibi Yaşayamazsan
Yaşadığın Gibi İnanırsın.
butun isci arkadaslarmın bayramını kutlarm issiz olanlarnda en yakn zamanda aradıklari isi bulmalarni dilerim.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Emek ve Dayanışma günü, işçi bayramı kutlu olsun.
Emek veren ve emeğe saygı duyan herkesin bayramı kutlu olsun...
Umarım provakasyon yapanlara tavixz vermeden güzel eğlenceli ve sorunsuz bir gün geçer
Bugün patron çalışmıyor biz işçiler çalışmaya devam![]()
Hepinizin bayramı kutlu olsun ...
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
Bayramımız kutlu olsun.
çalışan emek veren herkesin 1 mayıs işçi bayramı kutlu olsun... saygılar... selamlar yoldaşlara....
Şimdi bizde sihhiyeye dogru gidiyoruz. Tum emekci kardeslerimizin bayramini kutlarim.
Z3 Roadster
Golf Mk5 GTI
bayram gelmiş neyime bugunde calısmaya devam
tüm emekçilerin bayramı kutlu olsun
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)