çook iyi hız ya maşşallah
0 100 5 saniye bile değil diğer videolarına baktımda yol gözükmüyor nasıl bu değer yakalanıyor bayır aşağımı gazlama yapıyosunuz ?
Vag grubu son zamanlarda inanılmaz kafamı kurcalamaya başladı çok beğeniyorum tsi motorları,neden benim Jettam tsi değil neden !!
Maşallah bu arada kazasız belasız inş.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Sehir olarak her yer demissin.Misafirim ol ,Mersin e ugrarsan beraber gazlayalim daha aciklayici olur pbox un varsa da olceriz.insanlari neden kandırayım bu forumda . İniş assaği olsa o çekimler yazardım,yukarda ki video da belirttigim gibi ,burdaki insanlar bilgisiz degil, bisuru gti kullanıcıları var onlar bilirler zaten araçlarının nasıl 0-160 hızlandığını, Aracta evotech yazilim ve carbon filtre mevcut, stock 6kusur civari zaten, suan ise 6 -6.1civari 0-100 ü var bazı pbox ölçümlerine göre 5sn alti oldugunu videodan bakip nasil olctun saglikli olarak video her zaman yanıltır , o videoda ki denemeler otoban düzlügünde, kuyuluk yukurasında viyadük var mersinliler bilir dümdüz orada denendi.
Bu bizim yağ yakan gti'lara ne oluyor ya...![]()
Bakın beni tahrik ediyorsunuz bir gün 260 + çeker koyarım o olur.
Hüsnü abi maşallah filtreye verdiğimiz ayar yaradı. 250 yi geçemediğin yerde 257 oldu hız hemde dediğin gibi gaz kesmene rağmen. Şimdi sırada bujiler var ve tabi sonra downpipe + stage 2. Hüsnü abinin arabası 1200 kilo beyler. Araçta cam tavan yok ve tek kapı. Maşallah.
![]()
Vw Cc & Mk 5 Gti
yolda eğim var heralde yoksa stock gti la bu hız imkansız gibi. yada sağlam kadran sapması var.
Ben kendi aracımla (revo stg1) çeşme otobanında 260a dayadım en son. Vites D de kalmış s e almamıştım belki o biraz daha farkettirirdi. Navigasyonun hız göstergesine baktığımda 250 gösteriyordu.
eğimli yolda 270i çok rahat görmüşlüğüm var tabi, yol yetse kadranın sonuna kadarda dayanırdı tahminim.
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
Egimden ote uzun sure basabilecegi yolu var
Stok Gti in bu hizlara cikmasi mumkun degil zaten,225 lerde kaliyor duz yolda...
Yazilimli hali gayet guzel yuruyor,ozellikle tek kapi ve tavansiz olmasi guzel![]()
Eğimsiz 240 km 220 hplerdekı arac ıcın aslında dusuk, 2.0 olsa keske![]()
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)