ag plaka 106 gti ve cooper s ,guzel bi denemeydi
http://www.youtube.com/watch?v=aLUyNCWrxdg
ag plaka 106 gti ve cooper s ,guzel bi denemeydi
http://www.youtube.com/watch?v=aLUyNCWrxdg
ole tabii ki bu 106 yı yeni almıştık videonun cekildii zaman,hafta içi 51 mm duz boru ve son susturucu yaptık haftasonu denedik araba o zamandan beri aynı yani chip bile yok![]()
ya ben sımdı laf etmıyorum... ben bulursam bızım vıdeoları koyarım ondan sonra gorun bakalım ne oldunu o vıdeyoda kendılerıde bılıyor bızım cıddıye almadımızı hatta o vıdeodan bır hafta sonra yıne bır toplantıda denedık cıddı olarak arabanın kendı surucusu dedı bu ne ya sız ne yazptınız arabaya dıye ben bu vıdeoya gulerek izliyorum bılen bılıyor zaten ne oldunu cok ıstıyorlarsa denerız bakalım ne oluyor... heveslerını alsınlar sımdılık![]()
hauaha helal sana bekliyodum böle bi yorumciddiye almamış
gaza ciddiye almadan basınca daha yavas gidiyo bizim burda arabalar izmir böle bi yer
ciddiye alsaydı gecerdi kesin
kendinizde sasrdınnız o gece hatta sen yoktun o gece sen nerden bliyosun sor tamer'e geldi araba bomba bide yuklesenz nasıl gtcek demişti
filtre takmakla olmuyo bu işler mustafa
![]()
haluk blader cok bılıyorsan ben alıp gelıyorum sımdı coper s ı 0 106 gecsın coper s ı o sekılde a.k ben ızmırden tasınırım valla boyle sacma seylere cevab bıle vermemek lazımda ıste mıllet yorum yapıyor mecbur bızde cvb verıyoruz sız kralsınız 10 boy atarsınız bos muhabbete gerek yok beyler bılen bılıyor
neden öle oldu ya ...
harbiden mini basmamış gibi geldi banada neyse .... denensin madem tekrar sonuç kesin görünsün...
kardesim ben hepinizi seviyorum sen nye bu kadar kızıyosun ki gectiklerinizde nasıl ovgu alıp seviniyosanız bunlarda olcak ne var yani atla deve deilcok isterdm sizinle bi daa denemeyi ama yola cıkıcam teslm olma vaktm geldi askere gidiyorum bi daha netede baya bi sure gremem yani kusura bakma o yuzden
hadi dikkat edin kendinize herkese selamlar
![]()
ulasım 106 guzel yurumus senın arbayla denemek lazım bıde sonuc ortaya cıkar....
kafa kurcalayan sey cooper basmıs...charger sesı yok cai yokmuydu acaba?bence bu vıdeonun konma amacı cooperda kasnak var demek....su an bu cooper daha guzel yuruyo gıbı gozukuyo vıdeolarda...deneme yapılcaksa bende gelmek ısterım...karara baglayın sımdı cıkalım...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)